Potrefenáhusa To je I nebo L? Vůbec mě nenapadá, koho myslíš, ale byl to Honza K.
Stěžovací vlákno
brrr bylo to I jako i, ale na Honzu to sedí taky :-)
Potrefenáhusa Kruci, teď mi vrtá hlavou ten I?
Jo, ty myslíš I. Š.? Ten ne, ten to asi nikdy nečet a tehdy ještě na fakultě moc nebyl.
brrr jo, i.š., na Honzu jsem zapomnela ![]()
razorblade drzim palceeee!
každou chvíli se rozpadne rychlovarná konvice
oznamuju to předem, abyste si už mohli nějakou předvybrat.
mám vybranú. Len čakám až sa moja rozbije.

Janulik03 pekna. a ma pruhled na mnozstvi vody?
Mne se hodne libila tato, ale neni tam videt, kolik vody jsem nalila a to mi prijde neprakticke

baltik haha, presne tuto mám, aj s hrnčekmi.
Ked som zmienila, že chcem novú konvicu, tak sa zjavila pod stromčekom. Takže darčeky sa s radosťou používaju. Je fajn, len tá keramika sa vie pekne rozpáliť. A je dosť ťažká.
Nechala jsem si ustřihnout vlasy nad ramena. Dlouho jsem se k tomu odhodlávala, protože takhle krátké vlasy jsem měla naposledy před šestadvaceti lety. A výsledek? Ségra je na mě naštvaná, protože to prý taky chce udělat a takhle to bude vypadat, že se opičí a někteří lidi kolem si toho ani nevšimli
. Jen naši Vietnamci mi to pořád chválí...:-).
999 Fotku!!!
baltik Ja mam klasickú pískaciu konvicu a vodu nalievam odmerkou aby som mala presne. ![]()
paktofonika Já se neumím vyfotit, nejsem schopná poslat fotku ani nejbližší rodině :-). Ale dám něco do vlákna Co jsem si koupila (co asi, šaty v COS
) snad to bude vidět...
Janulik03 ta je zajímavá, co je zač?
paktofonika napustis vodu do odmerky, prelijes do konvice.. a co pak s tou odmerkou? vysusit a uklidit zpatky do
linky?
999 juu uka!
999 Super a som zvedavá aj na šaty. :)
Jiná Realita je to konvica Emma od Steltonu.
Potřebuji si postěžovat na včerejší STK a vlastní neschopnost to zavčas řešit.
Včera mě poslal muž se svým cca 5 let starým autem na STK, nečekali jsme žádný problém. Pán mi po kontrole řekl, že tam je špatná jedna brzda a mám měsíc na to abych to opravila a přijela na opakovanou a ještě mi k tomu ukazoval nějakou sjetinu z počítače s výsledkem a grafama toho měření. Teprve doma jsme zjistili, že mi strhl nálepku, v protokolu mám auto označené jako nezpůsobilé jízdy a navíc hodnota uvedená v tom ofiko protokolu neodpovídá tomu, co je na těch výsĺedkách měření.....![]()
Se*e mě, že jsem se na ten protokol nepodívala pořádně už na místě a neřešila to s ním, proč to nesedí, jenže jsem byla zaskočená, že je vůbec nějaký problém a nedošlo mi že tak závažný, že s tím autem už nemůžu nikam jet.
Takže než se to vyřeší, čeká nás s mužem zábavné období střídání se o moje auto, kdy každý samozřejmě jezdíme do práce úplně opačným směrem, muž 70km bez možnosti jet busem, já sice jen 30km a jede mi tam bus, ale vzhledem k tomu že už mám rozměry menší vzducholodi, tak si to budu v tom teplu opravdu užívat..grrr.
viktorka_od splavu A čo iné by som s nou mala robiť? Proste mam klasickú konvicu kde nieje vidno koľko tam tej vody je tak aby som nemusela vylievať tak použijem odmerku.

paktofonika Co použít hrnek, do kterého následně vodu vyleju?![]()
paktofonika ja schmatnem konvicu, napustím vodu od oka a dam variť. Odmerku predpokladám preto, lebo používaš nejaké špeci veci na kávu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.