Aranel přesně!!!!!
Zažila jsem na horách oboje a skoro mi přijde, že je horší ten úpal a vedro, než trocha zimy a případnýho deště. Když teda leje vkuse několik dní, je to taky blbý, ale to snad nebude.
Aranel přesně!!!!!
Zažila jsem na horách oboje a skoro mi přijde, že je horší ten úpal a vedro, než trocha zimy a případnýho deště. Když teda leje vkuse několik dní, je to taky blbý, ale to snad nebude.
Potrefenáhusa závisí, co je trocha deště. Bouřka na feratach v Dolomitech taky patří spis k těm silnějším zážitkům. Zas si to poradně pamatuji a rozdíl od hrebenovky Krkonoš, která byla podobných výzev zcela prostá ![]()
continuity já zažila čtyřdenní slejvák na Malý Fatře, po tom čtvrtým dnu jsme to teda taky zabalili a jeli dom.
Hele ale v Krkonoších si taky vybavuju nějakou pekelnou akci a sněhovou vánici, když jsem si říkala, že už chápu, jak to bylo s Hančem a Vrbatou...
MP Meri videla jste film Muzi v riji? tak nejak si vase zazitky predsatvuji..
Boží! Hoří, má panenko už tu padlo. No je to sranda, to by člověk nevymyslel.
Půl roku se těším na festival, který je zítra a v sobotu a vypadá to,že budu muset vytáhnout péřovku..
Kašava? Naša Kašava co je za kopcem to vyhrála roku 2016? A teď soutěží v celoevropském kole?! ![]()
Já si tu trochu odložím...Od rána mám z ničeho nic horečku, takže plány na víkend jsou fuč, ležím doma, je mi blbě a to mám ještě dneska narozeniny ![]()
Noren Myslíš na ten víkend, kdy má být hnusně a zima?
Nic si z toho nedělej, zalez do postele s knížkou, odpočiň si a všechno nejlepší!!!!
MP Meri potlapkavam a slovum o vystreleni mozku plne rozumim, hlavne kdyz si vzpomenu, kolik jsem musela absolvovat "galaveceru" typu "sportovec Kralovehradeckeho kraje", "udalost roku v Hradci Kralove", "Sestricka roku"![]()
Potrefenáhusa počkej tím jsem nechtěla říct, ze v Krkonoších nemůže jít o kejhak. V zimních horách je to hned.
přívalové deště
pomoc!
zničila jsem si nejoblíbenější bleděmodrý zimní kabát. nechala jsem ho viset na věšáku pod oknem. jeden rukáv zbělel
takový už neseženu, vůbec nevím, v čem budu v zimě chodit, protože jsem si hodně věcí koupila k tomu kabátu.
Jiná Realita Pověsit na druhou stranu, aby se vybělel i druhý rukáv.
Malvin
dobrý tip, ale já potřebuju bleděmodrý kabát, ne špinavě bílý :/
Jiná Realita mozna v nejake cistirne i barvi?zniceny uz je tak bych se pokusila dopatrat,kde barvi textil.Nic jineho se asi delat neda.
a kdyz uz sem v tomhle vlakne,tak si stezuju,ze uz mam druhy den strasnou migrenu....![]()
Aranel hlavne opatrne. Sme v Tatrách každý rok a to počasie tam vie zamávať kýmkoľvek. Hlavne pozor na šmýkavosť (= dobré boty + žiadne trasy, z ktorých sa dá zošmyknúť do príliš stmého svahu) a keď sa schyľuje k búrke, viem odporučiť niekoľko vynikajúcich kaviarní. Skontrolovať, či horská služba nevydala pokyny a pri odchode z chaty na väčšiu túru dať na chate vedieť, kam idete.
Ako ak chytíte len chlad a prípadne jemný horský dáždik, tak to môže byť príjemné osvieženie, hlavne po tých posledných horúčavách, ale tam sa to vie zvrhnúť z minúty na minútu niekedy.
Ako pozerala som počasie teraz a je to bez výstrah, takže podľa mňa kľudne choďte a užite si to, len si preboha nerobte plán, čo všetko MUSÍTE vidieť, aj keby traktory padali.
Zarinya Soucítím.
Já neustála večerní teplotní skok a dnes mám strašnou rýbu, ![]()
slniecko na slovensku padají traktory?
u nás jen čagany.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.