999 a čimpak je vlhčí ![]()
Stěžovací vlákno
Ounz Oliváčem a destlilkou...
999 šiš..
999 Nedávno jsem byla u našich a při přepínání jsem taky narazila na Láďu. Tak koukám a zrovna nějaká reportáž z Hradce. Tak koukám, záběr v bytě a řikám si - tyjo, to je můj "výhled" z okna. Pak zabrali majitele a ejhle, byl to soused. Vyrobil si klimošku z petlahví a větráku od počítače ![]()
999 taky jsem si už otevřela víno. Muž je v práci a já měla hezké, klidné dopoledne. No a pak mě napadlo udělat višňový džem. Vypeckovala jsem 3kg višní a jsem K.O. O stavu kuchyně ani nemluvím
.
Oh.. višně.. závidí fest! Já je letos nikde nekoupila a to jsem TAK moc přála udělat višňový džem!
Před pár roky jsem jeden od Milfaitové snědla na posezení a dodnes se mi o něm zdá ![]()
Lama_z_Lana Nechala sis ji taky vyrobit? ![]()
crazydaisy Tak na zdravi :-).
crazydaisy Dadoo nikdy jsem džem nevařila (nemám to dát do přiznání?
) - jsem se naivně domnívala, že se ovoce rozvaří s peckama a pak se přecedí? ![]()
Objevila jsem při česání psovi blechu. Ještě nikdy je neměla. Vznesu dotaz na pár lidí (pejskařů), čekám fundované odpovědi a všichni místo toho napíšou: to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou..
![]()
bram Já bych to moc nerozšiřovala, tady je všechno nakažlivé. ![]()
SunEclipse Bohužel se musí ovoce vypeckovat
. Já ho moc dlouho nevařím - max tak 10min, možná ani to ne. Strávníci mají rádi velké kousky ovoce a cedit to tím pádem nejde.
999 Díky, nápodobně ![]()
barbucha Varná baňka je banka ale vianočná baňka je normálne guľa, po goralski sú banki a po poľsky bombki. :)
Bombki na stromčeku sú
!
711990 ale to asi nebude alergie, spíš se mi prostě ucpaly všechny póry. použila jsem ho už předevčírem jako masážní (pak jsem ho umyla) a už včera ráno se mi zdál xicht podezřelý, v noci jsem to pak zabila definitivně.
No, to som si aj ja myslela pred pár rokmi, keď sa mi také vyhodilo, nakoniec to fakt bol typ alergie.
slniecko asi je
dnes pořád katastrofa. kůže jak struhadlo. póry ucpané, celá červená, kolem uší to svědí. mažu se jen kyselinou hyalurunovou, jinak na to nic nedávám. je to ale lepší než včera. snad budu do zítřka vypadat příčetně.
999 Jsou dny, kdy mu jí fakt závidim ![]()
Lama_z_Lana Půbodně jsem se ptala komu, ale už vím
.
Jsem šla jednou do knihkupectví a měla jsem dojem, že mě nějaký muž zdraví, tak jsem ho taky pozdravila. A dítě se začlo smát. Byla to figurína Ládi Hrušky.
Nemá to pointu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.