Jiná Realita Já to znám z přísloví „host do domu, čagan do ruky" a připomněla jste mi seriál Bez ženské a bez tabáku. ![]()
Stěžovací vlákno
RoSa Hrča :D
Dadoo Udělat bakuli bakuľou.
paktofonika přiznávám,že jsem doteď netušila, že bakuľa je sukovice. ale že boule je hrča to vím! (páč u nás se taky říká hrča:-))
paktofonika já myslela, že bakuľa je boule (třeba na hlavě, po nárazu)
Tak nějak jsem to myslela ![]()
Čakan je po slovensky hornická sekyra. Budzogáň je to, co měli zbojníci v Mrazikovi. Krompáč je to, co si vezmete na vyndani parezu ze země.
Bakuľa je palice - různá. Dal mě nic nenapadá.
pomoc!
nevím, co se děje, ale do rána mám úplně celý obličej plný takového mikroakné. jakoby se každý pór nějak podebral nebo co. svědí to, jsem červená, celý obličej mám boulovatý a vypadám naprosto strašně
asi je to reakce na lněný olej nebo nevím. došel mi brusinkový, který normálně používám, tak jsem se na noc natřela jiným.
Jiná Realita zkousela sis brat leky na alergii?
711990 nemám ![]()
711990 ale to asi nebude alergie, spíš se mi prostě ucpaly všechny póry. použila jsem ho už předevčírem jako masážní (pak jsem ho umyla) a už včera ráno se mi zdál xicht podezřelý, v noci jsem to pak zabila definitivně.
Jiná Realita to mi prijde divny...kazdopadne mne se takhle osypal oblicej po odlicovacich ubrouskach a vypadalo to presne jak popisujes, uplna krupicka+fleky jak po spaleninach. Zafungoval Zyrtec.
Jiná Realita A čaganovými kapkami se u vás taky “léčí”?![]()
Jiná Realita No ľanový olej je vysoko komedogenny. Ak máš s týmto problém tak radšej sleduj. Ja mam vytlačenú tabuľku komedogennosti olejov no a ľanový má hodnotu 4(stupnica 1-5). Ako pomôcť netuším.
paktofonika
omg. a který je nejméně komedogenní?
Sweet Potato no jasně, vnitřně i zevně ![]()
paktofonika díky! určitě je to totálním ucpáním pórů, jsem na to i normálně strašně háklivá. budu to spravovat týdny. njn, dobře mi tak, mám hledat tabulky dřív ![]()
Jiná Realita mně napadly potničky, to se občas udělá malým dětem, když je hodně horko, ale ucpané póry znějí logicky.
Vykouklo sluníčko, foukal lehký větřík, tak jsem pověsila asi kilometr prádla. Do tří minut začlo lít, ale fest. ![]()
Rodinná neděle, já navařila asi deset chodů, manžel odešel ráno do tetovacího salónu, že je za hodinu zpět, dcera si šla zaběhat, jenom kousek... Je půl druhý, nejsou doma, tak jsem si pustila televizi a tam Láďa Hruška vyrábí domácí vlhčené ubrousky
. Jdu si otevřít víno...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.