crazydaisy kolegyně v práci má úžasný višně, kde se jenom zatahne a pecka zůstane na stopce ![]()
Dadoo jak je mi milfajtova protivna, tak citronová marmeláda, byt za nehorázný prachy, byla fakt naprosto geniální
crazydaisy kolegyně v práci má úžasný višně, kde se jenom zatahne a pecka zůstane na stopce ![]()
Dadoo jak je mi milfajtova protivna, tak citronová marmeláda, byt za nehorázný prachy, byla fakt naprosto geniální
Potrefenáhusa Tak takový višně bych brala ![]()
Jsem šla jednou do knihkupectví a měla jsem dojem, že mě nějaký muž zdraví, tak jsem ho taky pozdravila. A dítě se začlo smát. Byla to figurína Ládi Hrušky.
Nemá to pointu.
![]()
Stará Stanová Kůže ale abych se jen tak nesmála, tak přiznávám, že se pokaždé už asi druhý rok lekám papírové figuríny jardy jágra, která je vystavená v jednom zlatnictví v supermarketu přímo ve dveřích. vždycky, opravdu pokaždé, když jdu okolo, se leknu, že do mě vrazí ![]()
Sem alergická na všechny ty ordinary věci i na sanskrit saponins
fcuk
Ounz Fakt? Ako je to možné? Je to škoda, moja pleť je po Ordinary super.
paktofonika nojo, mám smůlu. Ale tak na moji pleť se v tomhle ohledu nedá úplně spolehnout, občas tyhle reakce vyrábí (nezapomenu na skvělej krém s bambuckým máslem od loccitaine, používala sem několik let, zrovna obdržela novou zásobu a puf, rudý fleky)
Jiná Realita hele toho máme takhle u nás taky..že by Klenoty Aurum razily heslo Jágra do každé prodejny? A taky se ho pokaždý leknu ![]()
SunEclipse Jo, Jágr do každé prodejny. To platí! ![]()
Já jsem se zase vždycky lekla figuríny v reflexní vestě, kterou měla prodejna Canis přivázanou k dopravní značce. ![]()
Špendlíkovej džem dělám zásadně tak, jak píšeš - mírně rozvařím omyté ovoce, přecedím, nebo možná propasíruju přes hrubý cedník, čímž se zbavím pecek a slupek a pak ještě pokračuju. Špendlíky jsou plevel, tak mi není líto velkých ztrát - hmota do kompostu.
S jiným ovocem se naopak docela babrám - meruňky loupu, kdoule jsou kapitola sama pro sebe, to jsem už málem přišla o prst.
SunEclipse Já taky. Už kdysi to někdo v diskuzi psal, jsem se pochynovačně uculovala, no nono, vy toho naděláte, kdo by se lekal kusu kartónu...no a pak chodím kolem skoro denně a pokaždé se nachytám![]()
Sweet Potato njn ten náš v Galerii kouká obzvášť nerudně ![]()
Jiná Realita koupit jakykoliv antihistaminikum (zyrtec, xyzal, analergin... je jich mrak) a taky kalciovou mast. Chladi a na tohle pomaha uplne zazracne, pokud je to spis alergie a podrazdeni nez fakt ty pory.
Solathis zítra jdu nakupovat, ale budu se stydět vyrazit ven
mám boláky i pod očima.
dynda loupete merunky? to jde? u nas v rodine se loupou jen broskve
continuity slniecko Potrefenáhusa Počasí bylo ještě snad trochu horší, než předpovídali, ale bylo to super
a jednu cestu jsme právě kvůli sněhu radši vynechali

(Téryho chata, sobota odpoledne)
Aranel no léto jak vyšitý...![]()
Jde to, musí se spařit a jdou dobře, slupka se stáhne často najednou.
Kdo se v zimě bojí, ať vyrazí v létě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.