Jsem pako. Myslela jsem, ze po statnicich ze me vsechno spadne a zacnu si uzivat zivota. Ale misto toho jsem zjistila, ze se ted nudim a nemam pro co zit, dovolenou jsem uz taky vycerpala, tak ani nemuzu nikam poradne jet... tak jsem uz zacla vymyslet tema rigorozni prace. Zabte me nekdo normalne
Ja proste asi nedokazu zit zivot bez stresu :D
Stěžovací vlákno
razorblade hele, to tak je, člověk je tak vyřízenej a v šoku, že z toho tu radost ani pořádně nemá...si to takovou dobu plánuje, jak pak bude volně žít a pak si to ani neužije :-D
Ale ta radost a uleva ještě přijde...
razorblade já myslím, že to je normální reakce na ten prožitý stres, do týdne bude líp :)
první tři dny po mých státnicích byly asi ty nejdepkovější a nejubrečenější v mým životě... kam se hrabou těhotenské výkyvy nálad :D
razorblade Je to normalni! Pokud je to pouze postatnicovy stres, tak to brzy spadne. Nejlepsi je nekam odjet, to na me fungovalo vzdy.![]()
Zeny, doufam, ze je to tak, jak pisete! Furt me totiz nenapada tema :D
Luna ja bohuzel naskocila hned do pracovniho procesu, protoze jsem si tim vycerpala skoro vsechnu dovolenou. kdybych ted mohla odjet na tyden k mori, bylo by to nejlepsi :/
Aranel Nádhera, normálně závidím ![]()
paktofonika , ty jsi měla pravdu, Double wear light končí, můj odstín nikde nemají
. Co budu dělat, je to moje druhá kůže...
999 No mohla som to tu napísať aj skôr, počula som o tom už vo februári ale zabudla som na to.
Online určite zoženieš. Aký máš číslo?
paktofonika 2. Našla jsem ve FAnn, ale neposílají, jen vyzvednout na prodejně a v Praze ho nemají, zkusím Sephoru, ale ty jejich ceny mě lezou krkem... Budu muset začít hledat nový :-(.
999 a v těch outletech by ho neměli? Štěrboholy nebo teď ten novej u letiště ![]()
RoSa Vidíš, to mě nenapadlo... dík
999 Na Lookfantastic majú. Ako je to s cenou neviem, už si nepamätám koľko stal ten môj. Skúsenosti s eshopom mam veľmi dobré.
A pokiaľ nemáš zmiešanú alebo mastnú pleť mohla by si skúsiť Too Faced Born this way.
Ale ta radost a uleva ještě přijde...
Zvlášť po probuzení ze sna, kdy jde člověk ke zkoušce, neví kam, neví k jaké, všichni chodí kolem, že už mají hotovo a tudíž já jdu pozdě... Ta radost pak ráno, že už to mám za sebou!
Noren Jo jo, říkala jsem si, že goráčovka a čepice a běžkový kalhoty a pohorky s tlustejma ponožkama jsou vlastně mnohem lepší oblečení než lehký šaty přilepený vedrem k tělu ![]()
Tak příště pojedem spolu.
razorblade U mě trvalo tak tři dny, než mi to vůbec došlo, že už můžu ty papíry odnýst do sběru, že to je najednou hromada nepotřebnejch zápisků... a že už teda mám ten titul. Takový divný prázdno, ano, ale nějak jsem to asi přespala a přepila ![]()
Nicméně o tom, že bych mohla psát nějakou práci, už nechci 2 a půl roku slyšet ![]()
paktofonika Díky za tipy :-). Já ho kupovala kolem 30€, proto mě ta cena v Sephore tak s..e :-).
razorblade Mne taky pokaždé přelilo divné prázdno, chyběl mi mezník, cíl. Neboj, to se zlepší.
999 hm, tak to končí proto, že jsem ho zrovna začala používat.
nějaké tipy na náhradu? ![]()
999 Tak to je v Sephore pomaly raz tak drahý
Ale Fann je tiež drahý obchod, koľkokrát by som si tam aj niečo kúpila a chápem prirážku za kamenný obchod ale niekedy je to fakt 80% a viac ako napríklad v prípade toho ELDWL.
Ja sa teraz takisto obzerám po novom makeupe na jeseň tak to bude zábava :D Hlavne by ma zaujímalo či je Dior Backstage face&body to isté ako Mac face&body. Ak by niekto vedel nech mi dá prosím vedieť.
Jiná Realita Nemám, to bych tak nevyšilovala...:-(.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.