paktofonika toto review jste videla?
https://www.youtube.com/watch?v=d2KM9zK-hXs
vim, ze je to uplne jina uroven produktu, ale videla jsem doporucovat Catrice HD liquid coverage jako zamenu za ELDWL
paktofonika toto review jste videla?
https://www.youtube.com/watch?v=d2KM9zK-hXs
vim, ze je to uplne jina uroven produktu, ale videla jsem doporucovat Catrice HD liquid coverage jako zamenu za ELDWL
baltik Nie! Ďakujem, Wayne Goss je super.
Mam doma Catrice HD foundation aj ELDWL a Catrice vysušuje o dosť viac, zvýrazňuje šupiny na tvári, zalieza do vrások a na pleti je dosť ťažký. A hlavne aplikácia je s ním obtiažna, dosť rýchlo zasycha takže je to lepšie s Beauty blenderom. Prirovnala by som ho skôr ku klasickému double wear.
paktofonika aha, tak jsem to mozna spletla a byl to tip na zamenu toho klasickeho double wear, pardon :)
baltik To video má pobavilo
Hlavne koniec.
Pridám sa k hromadnému náreku, mne práve dochádza CC od L´Occitane, môj obľúbený letný a samozrejme ho už nemajú
.
To je snad nějaká další epidemie tady, ten konec oblíbených produktů. Už před časem jsem tu někde skučela, že se přestal prodávat obyčejný BB v tyčince od L'Oreal, a teď ELDWL, který jsem taky měla ráda. Za tu tyčku jsem našla celkem dobrou náhradu od Bobbi Brown, i když se trochu hůř roztírá a samozřejmě je x-krát dražší, jak jinak. Ale není to BB, ale podkladová báze pod makeup, i když mně to stačí jen přepudrovat. Snad bych to tu ani neměla psát, aby to nezrušili taky.
999 tohle jsem řešila minulý týden, DWL v mém 01 odstínu mají už asi jen v sephoře, tak jsem tam naběhla, že jej koupím a nakonec jsem místo něj teda vzala DW nude water fresh. ale není pro každého, doporučuju předem vyzkošet, taky má mnohem víc odstínů (no a jako bonus koukám jej mají na notinu za 1050,-).
Krehutka Díky za tip :-). Když není pro každého, čím se liší od DWL?
Mám taky stížnost na konec oblíbeného produktu, kosmetika mě nezajímají, ale nemůžu sehnat Birell zázvor
Pinot Noir To mi neříkej![]()
999 DWNWF je určitě víc hydratační než DWL, ten měl tendenci trochu vysušovat, finiš je spíše dewy než matný (na mastnou pleť podle mě nevhodný). Co se týče krytí, řekla bych, že jsou na tom +/- stejně, záleží na množství, DWNWF má více odstínů. DWL po nanesení určitě držel víc, DWNWF musím přepudrovat, jinak se otírá, ale výdrž mají oba bez problémů až do večera. S DWNWF se mi lépe pracuje, konzistence je tekutější než DWL a při aplikaci toho víc odpustí (DWL zasychal poměrně rychle a už s ním pak nešlo hnout). Velkým negativem je teda balení, klasická skleněná nádobka se šroubovacím uzávěrem (bez pumpičky!
). DWNWF má spf 30, pro někoho to může být pozitivum. Doporučila bych požádat v sephoře o vzorek a aspoň 2 dny zkoušet.
Krehutka Děkuju moc za vyčerpávající odpověď
.
999 není zač
. Jestli se rozhodneš vyzkoušet, zajímal by mě tvůj názor.
Krehutka Jasně, napíšu ti :-).
Mám taky stížnost na konec oblíbeného produktu, kosmetika mě nezajímají, ale nemůžu sehnat Birell zázvor
![]()
Ten jsem neviděla, no ... Za mě vede Polotmavy citron, letos jsem ho ale videla poprve, asi si radsi poridim dokoncekojenidostacujici zasobu, vzhledem k tomu, jak je to tu nakazlivy ...
MP Meri Ten je nej!
Ale teď nedávno jsem ochutnala něco okurkového (možná od Staropramenu?) a asi mám nového favorita.
MP Meri Ten jsem dnes viděla v Penny. Ale zázvor úplně zmizel.
Dneska přišlo ze školky info, že se objevila nemoc pusa-ruka-noha
Už jednou jsme kvůli toho nejeli na prázdniny, protože to na 14 dnů úplně vyřadilo muže z provozu. Doufám, že se nám to vyhne, máme jet na Šumavu.
brrr Jsem vklidu, nikdy jsem nebyla schopná si zapamatovat, co je to pusa-noha ani ruka-ucho, ba ani sedmá či patnáctá nemoc. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.