Lama_z_Lana Mně taky. Zítra budu na hlídání mít konečně vnuka bez psa, tak jsem plánovala parníček na Vltavě :(
Stěžovací vlákno
bram pokud ma opravdu salmonelu, tak pocitam, ze skolku si uz podava hygiena. to neni zadna skolkova nemoc, ale vazne zanedbani hygienickych predpisu.
Uf, jsem si to špatně pospojovala. Opar jsem měla v těhotenství i při kojení. A samozřejmě jsrm měla vždycky strach, ale dobrý.
continuity nee, to neni ze skolky, nase skolka je bajecna a uzkostlive dbaji na hygienu. Jen je mala furt oslabena a tak lapne jakykoliv jakykoliv bacil, ktery se kolem mihne.
Patlala jsem se včera do noci s dortem na oslavu do práce, ráno jsem ho ještě ozdobila lístkama máty a levandulí, abych se dvě minuty na to dozvěděla, že oslava se odkládá na zítra
Doufám, že alespoň vydrží...
Noren
jako asi vydrží, ale to jsou teda způsoby...
To je otrava. ![]()
Já bych jim ho nafotila (aby bylo čím se chlubit) a pak snědla. Kdo pozdě chodí... ![]()
Pošli foto, já ti ho určitě pochválím, neb obdivuju lidi, co dělají a zdobí dorty.
Noren Tak tohle zamrzí. Dej fotku, ať ti ho pochválíme aspoň my.
Samantha Stará Stanová Kůže Já právě vůbec nejsem žádná kuchařka, takže si nepředstavujte nějaké veledílo
Je to jen cheesecake a trochu ozdobený, zkusím ho vyfotit a dám do jídelního vlákna
Aranel zatím kolem něj všichni krouží, takže možná nevydrží, protože ho někdo načne ![]()
Noren švagrový v práci sežrali svatební dort, už teda nakrájenej, co přinesla na ochutnání, dala ho do lednice a když ho chtěla vytáhnout, tak byl pryč...
Potrefenáhusa tak to jim asi chutnal
Noren a krouzi v praci ci doma?
V praci bych ho nacnula a zitra neprinesla nic
Candance v práci...ale myslím, že pokud ho nesníme dneska, tak do zítra vydrží :)
Potrefenáhusa ty jo, to u nás naštěstí nehrozí. Ale je to děsný, takových historek o pracovních ledničkách znám několik :-/
Candance chutnal, no...
Bývá tam takovej igelitovej pásek ještě, kterej se musí vytáhnout a odstranit.
Děkuju, všechno jsem udělala a nic.
Mám HP tiskárnu a vytisklo mi to ten automatický test/konfigurace zařízení.
Nevím jestli ji mám dát do servisu nebo popelnice. Opravují se vůbec tiskárny ?
Tak Betty Opravují, dokonce mívají i autorizované servisy podle značek - aspoň v ČR. Otázka je, jestli dneska není levnější nová tiskárna.
No mám ji rok,dva. Zkusím najít paragon.
Ale já myslím jestli to nebude nějaká prkotina. Jako mezi počítačem a tiskárnou. Nejsem v tom zdatná.
Tak já bych si postěžovala slovy klasika......."teď si sem můžu pozvat všechny kamarádky....ale jen jestli sem nějaké budou chtít vůbec přijet...." "podle mého názoru by se měl každý, kdo si chce někoho pozvat napřed poradit s ostatními..." "ale jestli sem vůbec někdo bude chtít přijet..." "Anka si může pozvat kamarádky, já si můžu pozvat kamarády..." "měli bychom si o tom napřed promluvit..."
Ale ukázalo se, že každý má nějaké přátele a všichni s nadšením přijeli a nikdo se s nikým neporadil a hovořilo se, až když hosté odjeli-a pak často zvýšeným hlasem...(volný citát) ![]()
Vlastně to bylo fajn, ale víte jak to je, když se v domácnosti s vybílenou ledničkou a zničenou paní domu nečekaně objeví kamarádi vašich dětí, vaše dvě bývalé spolužačky, nejlepší přítel vašeho muže s novou slečnou a vzápětí i rodiče malých kamarádů a nikdo z nich se ani nepokusí formálně odmítnout, když je pozvete dál....![]()
Tak Betty jestli to vytisklo test, tak to nebude mechanická závada. zkuste nejdřív všechno (počítač a tiskárnu) několikrát a v různém pořadí restartovat, tiskárnu vytáhnout ze zásuvky a zase zapojit, podívat se do ovladače tiskárny na počítači, jestli tam něco nevisí, co by to mohlo brzdit...
Vyzerám ako zmoknuté kura
to musí začať liať práve,keď idem z práce a bez dáždnika?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.