Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 29. června 2018 08:28

Aranel nedelej si srandu problem zasadniho charakteru!  paktofonika tlapkam.. jeste prevliknout no:-) ktera?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2018 08:37

viktorka_od splavu No že? Zásadný problém. Bála som sa aby mi z neho nebolo až fyzicky zle. Hlava ešte stále bolí, vrecko som si oprala, už to nieje tak cítiť ale keď ti niečo vaši stačí malý náznak, závan a je zle. Je to 1907 Heliotrope. Za to môže slniecko  Možno mi poradíš čo má Heliotrope a Amouage Dia spoločné pretože z oboch mi je zle. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:15

paktofonika viktorka_od splavu jsou horší veci na světě, ale parfém, ze kterého bolí hlava, je fakt děs! 

V poslední době bývá v obchodních centrech cítit taková divná silná vůně, která mi je hrozne nepříjemná, poprvé  jsem si myslela, ze je to parfém někoho ze zákazníků, ale bohužel je to tam porad (nejvíc na Chodově)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:23

Tulipe Jasné že existujú aj horšie problémy len vzhľadom k tomu aké je to tu nákazlivé som si povedala, že budem prispievať iba menej závažnými sťažnosťami. :) 

49312 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:24

Tulipe já nemám moc v oblibě pudrové vůně a občas někde rozprašujou takovou echt dusivku, fuj

paktofonika jee tak tu jsem zrovna včera zkoušela, nenadchla mě sice, ale ani nevadila. Dia mi přijde hrozná

49312 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:25
Reakce na paktofonika:

vzhľadom k tomu aké je to tu nákazlivé som si povedala, že budem prispievať iba menej závažnými sťažnosťami. :) 

(chtěla jsem si postěžovat že se mi po včerejším zubním ošetření vyrazil opar, ale mlčim jak hrob

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:49

paktofonika 

skús menšie množstvo!

Ale samozrejme je to nepríjemné, obzvlášť v dusne.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. června 2018 09:53

paktofonika Já tě chápu s tou kapsou! Mně se v týdnu otevřelo v kabelce kamarádovo plechovkový pivo a to je teda něco. Navíc mi pivo brutálně smrdí. Tak jsem se tu podšívku snažila vydrhnout, ale furt puch. 

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:07

Lama_z_Lana asi by ti mohol kamarát kupit novú kabelku. Lebo JEHO pivo.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:08

slniecko No nič už neskúsim keďže sa mi celý vylial. Teraz som si prečítala recenzie k vôni a žiadne mandle, broskyne ani orientálne tóny necítim. Hlava bolí a nos ma štípe.  Ale za vzorku aj tak ďakujem 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:11

Janulik03 Haha, zkusim mu to navrhnout  Naštěstí je to kabelka, kterou tahám na méně formální akce, ale i tak by smrdět nemusela!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2018 10:12

Lama_z_Lana Vôňu piva v pohari vnímam neutrálne. Nevonia ani nesmrdí, ale keď sa vyleje na oblečenie, stôl... tak je to hrozný smrad. Skus podšívku namočiť (pokial sa dá vytiahnuť) do dezinfekcie na prádlo.

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 29. června 2018 11:22

paktofonika no, to v tej koncentrácii asi nie....potľapkávam...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 29. června 2018 17:30

paktofonika Obavam se, ze tohle se ti, vzhledem k tomu na jakem se nachazis foru, stane jeste mnohkrat.  Muj vrchol byl vyhozeni kosile nastrikane Secretions Magnifiques. Sice byla urcena k budouci likvidaci, ale tenhle "parfem" zpusobil urychleni procesu. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. června 2018 12:19

stěžuju si na asi největší teplotní letošní výkyv.

včera byla teplota vzduchu touto dobou už minimálně 24 °C, odpoledne byla kolem 31. nevím, kolik jsme měli doma na teploměru, teď tam máme 14. ale strašně fouká naprosto ledový vítr, takže pocitově je maximálně tak 10. prostě takový pěkný....říjnový den 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. června 2018 12:44

Stezuju si na denilni cyklisty. Stojim na krizovatce (pro hradecaky: u Futura, z Masarykovy na Brnenskou) v odbocovacim pruhu do prava a blikam do prava. Rozjizdim se a najednou mi z pravy strany hodi sipku pod auto nejakej kreten, kterej tam ve vysoky rychlosti, aby stihnul zelenou, vlitnul z chodniku. Jen tak tak jsem udelala mys. A ted nevim, jestli si vic stezovat na dementa, kterej si mysli, ze je normalni jet rovne podel auta, ktery odbocuje do prava, nebo na policajty, kteri vubec dovoli, aby pres tu krizovatku mohli jezdit kolari, kor kdyz krizuje hlavni tah na Brno a pod ni je podchod, kudy by se dostali na druhou stranu bezpecne.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 30. června 2018 16:55

Jiná Realita 

A mně se to náramně líbí. Ve stínu teď máme 21 stupňů, na sluníčku to krásně hřeje, ve stínu chladí, je pročištěný vzduch, teplo, ale ne vedro, krásné světlo... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. června 2018 17:01

domenica Až na ten silný vietor je to dokonalé počasie. Posledný týždeň ma to nabilo energiou. Po týždňoch teplôt nad 30 to je príjemné osvieženie. Ďalší týždeň už hlásia znovu nad 30. Už sa neviem dočkať jesene. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. června 2018 17:52

domenica 

no tak mně by to taky nevadilo, kdybych měla ve stínu 21.

ale mám ve stínu 14....a stín je momentálně všude, takže máme 14 všude a k tomu ten vítr, takže máme vlasně všude tak 10. se psem jsem byla v bundě, kterou nosím na podzim.

49312 příspěvků moje polička 30. června 2018 17:56

Jiná Realita já jsem takhle mrzla jeden den v týdnu, středa? nebo kdy se to takhle skokově ochladilo. teď je u nás asi jak píše domenica , konečně se dá být i venku. tak snad to k vám brzy dorazí:-) jo a už jsem zjistila proč máme sto metrů od sebe s Renusatko jiné počasí:-) jelikož mám teploměr a taky východ z domu v přízemí v temné uličce kam ráno nezasvítí a dál už jedu autem - a když kouknu na váš dům tak se koupe ve slunci -  i když třeba zrovna moc nehřeje, tak je tam uplně jinej luft než u nás před barákem. a to už jsou pryč smrky, za kterých to tu bylo fakt jak v temným vlhkým lese