Garfie Aspoň jste neměla stres s přípravou ![]()
Stěžovací vlákno
moonlight Tak to opravdu ne
ale zase mě těší, že jim všem bylo zjevně dobře, zvlášť když to byla tak nesourodá společnost....
Dosud mi pokaždé přišel balík z Gapu za tři dny, když jsem na to nespěchala. Když na něj spěchám a potřebuji, aby došel, než odjede dítě na prázdniny, tak tam už třetí den stále visí před odesláním...
Garfie
To je bezva, nejlepší jsou stejně neplánovaný akce!
Garfie taketo akcie byvaju najlepsie.
Ja sa stazujem na seba, nechcela som sa priznat v praci ze som znavena a kokegyna mi o stvrtej vola ze som jej slubila spolu behat. No tak sme o piatej vyrazili. Bleh, zabite ma niekto, bude to laskavost. Dali sme 6,7 km. ![]()
Janulik03 Ne pařmenka, opravuju se, ty jsi NEZMAR!! ![]()
Garfie vies co? Pripadam si ako zajacik na baterky duracel, ktory kmita, kmita, rad by uz aj prestal a nejde to ![]()
Janulik03 Ale teda bacha na to - zajíčkovi když dojdou baterky, sekne to s ním a konec!
Jsem blbá a pitomá k tomu. Povedlo se mi v sekáči úplně omylem koupit společenský šaty, nádherně modrý, dlouhý tak akorát pod koleno, prostě krásný. Doma jsem zjistila, že jsou ze směsi vlny a hedvábí a mají se jen chemicky čistit. Abych z nich vypláchla ten odér, tak jsem je jen navlažno přemáchla v šamponu... a mám šaty pro školačku, kolena venku. Jinak mi jsou, jen se trochu krabatí okolo zipu, podšívku jsem založila a nikdo si pouhým okem nevšimne. Půjdou snad i povolit o záložku... Ale jsem tak naštvaná!!!!!
dvojitý text
Janulik03 Tak si přesně připadám teď já. Kamarádka mě vytáhla po sedmé do posilovny. Normálně už tak pozdě nechodím. Ještě ke všemu mi bylo celé dopoledne blbě. No dorazila jsem v 21. Manžel mi zapomněl oznámit, že jde na hokej. Děcko u počítače, bez večeře. A do toho mi úplně vypadlo, že je zítra vysvědčení. Starší chtěl vyžehlit košili, tak už jsem vzala i dalších 6 manželových. Poskládala jsem všechno prádlo a sedám si k večeři, když došel mladší s dotazem, co dá paní učitelce, když nikde nevidí kytku
. Tak jsem ukecala staršího, aby ještě o půl desáté šel alespoň pro nějaké sladkosti do Alberta...už jsem myslela, že budu muset já. Když už jsem v tom duracel tempu, tak jsem dala prát prádlo a uvařila si oběd na zítra
. Jsem zvědavá, kdy usnu.
Gellnerova vyžehlit by nepomohlo? ![]()
RoSa nepomohlo. Ale teď jsem v nich chvíli seděla a v klíně se mi vyrobila tak dokonalá harmonika (o pomačkaným rozparku ani netřeba mluvit), že by to možná stejně nebyly šaty jinam, než na korzování po party vestoje. Buď jsem z nich vyprala i nějakou impregnaci nebo není čeho litovat. Dvě stovky - čtyři kafe. Nojo.
Gellnerova no vono hedvábí je takový jak natuzeny a vypranim ve vodě plihne a hadrovati
Potrefenáhusa Tedy jsem to kardinálně po.rala. Mno. Opakuju si - čtyři kafe.
Co se stane, když v takových šatech zmoknu - totéž?
Gellnerova zavisi jake je to hedvabi. neco se prat muze a neco zmeni vlastnosti. po vode muzou zustat fleky.
hlavne ruzne krepdesiny, tafty a dupiony jsou na vodu choulostive, tam zustanou fleky i po ciste vode.
jaku vlnu i kasmir vesele peru v pracce, vcetne kabatu, tak s hedvabim si tyto experimenty tak lehce nedovolim.
nejake voditko tu
u tech zmesovek s vlnou je to jeste nevyspytatelnejsi.
Děkuju, všechno jsem udělala a nic.
Mám HP tiskárnu a vytisklo mi to ten automatický test/konfigurace zařízení.
Nevím jestli ji mám dát do servisu nebo popelnice. Opravují se vůbec tiskárny ?
Tak když normálně vytiskla ten test, tak jí nic nebude a není třeba shánět opraváře. Problém bude někde na trase. Je počítač s tiskárnou propojený kabelem? Jak píše mitford sister, podívejte se v počítači na ovladače tiskárny, jestli počítač tiskárnu "vidí".
Gellnerova normálny čistýhodváb znesie viac, ako by človek čakal, kedysi som s ním dosť robila. Ak by to bol čistý hodváb, poradila by som namočiť v studenej vode a mokré vyžehliť. Tým, že je tam tá vlna, tak by som to neriskovala, ale skúsila by som to hodiť do čistiarne.
Dnes som použila vzorku parfému ktorý sa mi zdal minule ok. Už keď som sadala do auta vedela som, že ju budem musieť z tela zmyť. To sa podarilo, blbé je na tom to že sa mi vialka vyliala vo vrecku a mňa už teraz z tej vône bolí brutálne hlava...
paktofonika To je zajímavej first world problem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.