Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. června 2018 21:59

viktorka_od splavu my máme ovšem teploměr z druhé strany. Tam ráno nesvítí (ono teda v 5:30 ani tak moc nesvítí) a za domem máme smrky, takže vcelku malý lesík 

Jinak si teda stěžuju...mladší syn si dnes na oslavě opět zlomil klíční kost. 3 měsíce po první zlomenině. Stejná ruka, jiné místo. Bude mít chudák prázdniny v háji a já se zítra budu snažit stornovat dovolenou, na kterou jsme měli v sobotu letět. 

Online Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 30. června 2018 22:19

Renusatko Ach jo.

Online viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:19

Renusatko jezis to je peklo

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:27

Renusatko Uf, divoká oslava  

Offline Kokoska
34903 příspěvků moje polička 30. června 2018 23:45

Renusatko Mně je vás líto, to je pořád něco.

Syn si takhle 2x zlomil ruku někdy v šesti letech, taky asi 2 měsíce po sobě. Ona prý je kost oslabená, jak se snaží zahojit to zlomené místo, a pak to praskne kousek vedle. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:14

Kokoska Mě už to včera ani nenapadlo. Přišlo už mi to dlouho ho pořád hlídat. No skákali na trampolíně a asi by se ani nic nestalo, kdyby ten starší syn neměl pitomé nápady. Je pravda, že to bylo jen 10 týdnů. Jen je to nejblbější čas, kdy se to mohlo stát. 

Já jsem teda letos tu dovolenou pojistila. Jak jsme byli pořád někdo s něčím doma. Včera jsme na to koukali a snad by jsme to měli dostat celé zpět...a tím pádem alespoň letět třeba v září. 

Offline Kokoska
34903 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:18

Renusatko Tak držím palce, ať už vás ta smůla pustí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:26

Renusatko a byl po té první zlomenině klíční kosti bez následků? co znám z okolí zlomeniny klíční kosti, ale jen u dospělých, zůstali už všichni menšími nebo většími mrzáky, ani jednomu se neobnovila plná hybnost paže. (to jako nemá být mentorská poznámka, jen prostě nemám dětskou zkušenost, a z "dospělé" bych momentálně šílela, a hledala napravěče a fyzioterapeuty).

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:28

Jiná Realita jsem dětská zlomenina bez následků 

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:29

Renusatko ajajaj...tak fakt by to už mohlo skončit. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2018 10:58

Jiná Realita Ono dětem se to většinou zlomí bez posunutí..říká se tomu zlomenina zelené větve. Perios chrání tu kost před úplným dolomením a posunutím. Hojení potom trvá jen 3 týdny...teda to, kdy musí mít tu ortézu. Potom 3 týdny bez sportů. On už to má teda zlomené potřetí. Jednou v 5ti letech a teď 2x a žádné následky  neměl. 

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 01. července 2018 11:08

Renusatko au...prajem skoré uzdravenie!

Jiná Realita moja dcéra mala zlomenú kľúčnu kosť ako malá a jediný následok, čo jej ostal je jazva, ktorá vznikla rozmokvnanou ranou pod ortézou, lebo to mala v horúčavách a prvý doktor nám zakazoval tú ortézu dávať dole (druhý, ktorý jej potom liečil toto, sa chytal za hlavu). Nebyť toho, nemá následky žiadne.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. července 2018 12:05

Renusatko potřetí 

Offline barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 01. července 2018 12:54

Jiná Realita 

Mladej pán měl zlomenou klíční kost (inu, rugby trénink  ) a žádný následky nebyly...

Renusatko 

To je nějak moc zlomenin, ne? Nemá řídký kosti?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2018 12:58

slniecko Já jsem tentokrát zvědavá. Nemá ortézu, ale ten osmičkový obvaz...vatu a obvázané obvazem...vata na to tělo, když se potíš, to asi nebude nic moc. 2x rovnou dostal ortézu...tentokrát se strašně divili, že se ortéza ty první dny nedává...nevím proč. Prej nechápe, kdo mu to dal...no pokaždé doktor v té stejné nemocnici. Obvaz mu tlačí okrajem přímo na tu zlomeninu a hlavně při tom obvazování mu tak natáhli ruce, že strašně brečel a ještě se bolestí počural. Předtím jsme se tomuhle všemu vyhnuli. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. července 2018 13:42
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. července 2018 14:18

Renusatko Panebože, chudák malej. 

Manžel když si vykloubil rameno a odvezli ho o víkendu do okresní nemocnice, tak ho propustili s rukou na trojcípém šátku a doporučením, ať si zajde k ortopedovi v místě bydliště. Jeden můj známý - lékař- mi k tomu řekl, že by se na to měla dávat orteza, ale že v té okresní nemocnici by jim jeji vydání neproplatila pojišťovna. Tak jestli v té vaší nemocnici třeba nevyčerpali kvótu na ortezy a proto dali obinadlo...

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 01. července 2018 14:22

Renusatko skúste obehnúť aj nejakých iných doktorov, ja mám dodnes pri pohľade na tú jazvu, ktorá nemusela byť (aj keď je už takmer neviditeľná) pocit, že som zlyhala.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. července 2018 14:23

A stěžuju si, že jen co jsem zhruba vyléčila bolení v krku a už můžu polykat, chytla mě záda příšerným způsobem. Bolí mě chodit, ležet, sedět, všechno. A jsem doma sama s batoletem, kterému lezou stoličky a nejspíš ode mě chytlo i kašel 

Online Pavlena
6918 příspěvků moje polička 01. července 2018 14:29

Uaaa, potlapkavam vsechny zucastneny (Renusatko , Mohučanka ) a prestavam cist tohle vlakno. Nechci zlomeninu, zada, stolicky ani kasel. Bolest v krku uz mam.