Mne sa na viečku urobilo ječné zrno. ![]()
![]()
![]()
Stěžovací vlákno
Mohučanka a nejsou to ledviny?
paktofonika tak ale! já už do tohohle vlákna přestávám chodit![]()
paktofonika To je mi líto, já si na něj dávám Maxitrol (ale ne nějak pravidelně) a mizí, tak snad to u Tebe taky dobře dopadne.
viktorka_od splavu Naštěstí nejsou. Už jsem s nimi měla bohužel tu čest.
Měla jsem toho v posledních 10 dnech moc s prací, začalo mě bolet v tom krku, až jsem na dva dny zalehla a vůbec jsem za tu dobu necvičila. Takže je to z kombinace nočního sezení za počítačem a ležení v posteli nebo na gauči bez rehabilitační kompenzace
už se mi to stalo několikrát, že držím pohromadě, dokud je třeba, a když náročnější období pomine, tak se to sesype..
Mohučanka nevím, kde vás ta záda bolí, ale včera jsem narazila na dobrý cvik, fakt dobrý, na dolní část, kostrč, kříže.
Jiná Realita Díky, mrknu na to!
V ležadlových vozňoch Českých dráh, ktoré prechádzajú aj cez Slovensko, objavili ploštice/štenice.
![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu brrr V sobotu ma začalo svrbieť Viečko a včera už tam jedno zrno bolo, dnes druhé. No hneď som to vyčistila blephagelom a namazala framykoinom. Dnes sa mi to zdá lepšie, oko už nesvrbi. Klop klop, klop
brrr Tuším, že slovensky bude ploštice něco horšího než tahle ruměnice i ty hnusné smradlavé, co číhají na ostružinách.
Tipuju štěnice.
brrr Ploštica je toto a mať to doma tak sa v tom momente sťahujem z domu preč, navždy.

Sweet Potato Jáj, zrovna včera jsem na smrdutou ploštici narazila na malinách, brrr!
V sobotu som bola behať. Sama. A ked som bežala okolo skupinky mladých ľudí, tak jedna dievčinka poznamela tak, aby som to určite počula, aké je smiešne, ked sa snažia behať staré baby. Normálne mi rozhodila rytmus, ale v tom jej oproti sediaci chlapec oznámil, že radšej vyšportovanú štyridsiatničku, ako ju. ![]()
Takže v konečnom dôsledku by to nemalo byť v sťažnostiach.
paktofonika Fuj, to je štěnice. Tak to teda fakt ![]()
Dítko před měsícem chytlo v Regiojetu vši.
Já jela vlakem v sobotu, a podezřívám klimatizaci, že mně ofoukla levou stranu obličeje tak silně, že mám dneska pocit, jako by mi někdo dal do držky. A to mi jako stačí, vši ani ty ploštice nechci, díky!
Janulik03 Dobře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články