razorblade Právě my všechno vyzkoušeli a nejde to přímo z odpadu. Dokonce jsme i všechny pročistili. Připadáme si doma, jak psi, ale fakt nevíme co to může být. Já už i prohlídla a vysprchovala všechny kytky. Linka je po generálním úklidu, včera jsme nechali i vyčistit sedačku a prostě nic. Tak už čekám, až zítra bude doma správce a doufám, že má klíče od těch prostor a podívá se tam.
Stěžovací vlákno
Renusatko ten odpad není až tak od věci - teda ne váš, ale jeho: ono totiž když vyschne voda v sifonu (ať už u umyvadla nebo u záchodu), jde do toho bytu smrad přímo ze stoupaček... my jsme to měli v baráku vloni v létě, šlo to z jednoho neobsazeného bytu, právě kvůli těm vyschlým sifonům ![]()
Renusatko ..... jen malý tip. Byla jsem u dcery a v kuchyni začalo něco hrozně smrdět. Přesně jak u vás postupně jsme vycídili každý centimetr kuchyňské linky. Bylo to každým dnem horší a horší. Pak mi jednou padnul zrak na nesspreso a napěňovačku mlíka, kterou ale nikdo nepoužíval. No, byla tam slečna na hlídání dětí a udělala si kapučíno...... pak to jen přikryla tou pokličkou a nechala......
RoSa Mám pocit, že tam odpady nebudou. Dřív to byla kočárkárna a jakási společenská místnost. Když se z toho udělal obchod, tak záchod a sprchu k tomu měli přes chodbu. Dřívějšího majitele jsem právě potkávala pořád. Tenhle chlap to měl dva roky. Platil za dvě místnosti před 10 tisíc a nikdy tam nic nestěhoval, otevřený dveře jsem viděla fakt tak 2x, nikdo tam nechodil. Pak jen někdy minulý měsíc vrátil klíče, že končí. Zaplatil prý ještě za dva měsíce a zase žádné stěhování. Tak v každém případě to vypadá, že to musí být z toho prostoru pod náma, protože jinak už opravdu nevím.
Renusatko To znie strašidelne, dúfam že žiadne mŕtvoly a bude to len nejaký odpad čo nevyniesol.
Renusatko HLAVNE chci vedet, jak to dopadlo a co to bylo
Renusatko treba tam bude jen chcipla krysa nebo tak nejak :D
Renusatko Taky by mohla být v nějaké dutině ve zdi chcíplá myška nebo mrtvý pták, pokud to smrdí jako mršina.
Renusatko eee no a jak zhruba to smrdí?
bazalkovu urodu mi zeru motyle/husenice
pomoooc co na to pomaha?
rastlinu som prezrela a napadnutu cast s vajickami odstrihla. z metroveho husteho kriku mi ostal maly chcipacek a bojim sa ze aj ten zozeru. ale co proti tym potvoram pomaha? doleteli mi na balkon
eless eeee... ja se bojim, ze nic
mela jsem na balkone redkvicky, takovy hezky listy mely... a druhej den uz listy nebyly
to samy se mi predloni stalo s petrzelkou :D
Niekto sa tu minule sťažoval na potravinové mole a ich pažravosť (či tuhé žalúdky?), márne proti nim bojujem už dlhú dobu, potraviny mám v uzavretých nádobách, v komore neskladujem nič, čo by mohli žrať, v kuchyni všetko priebežne kontrolujem a včera som ich našla vo vegete!!! Muž ju občas používa a zakladá ju za dózy s múkou a pod., včera som to tam čistila a našla hotovú liaheň...
A já myslela, že značně aromatický listy housenkám nechutnají... bazalka zatím cajk, ale libeček pravidelně čistím od mšic a už jsem na něm přistihla i housenku ![]()
Jo a jak jsem se původně naivně radovala na otevřením ukrajinský hospody přímo naproti našemu baráku... že jako budu chodit na blinčiky a pelmeně... tak se tam asi neodvážím vkročit. Zjevně se zaradovali i Ukrajinci z celý Prahy, pročež se sem každej víkend stahujou a rvou se na zahrádce až do božího rána, ani neděli nedržej. Dneska se po sobě váleli ještě v šest ráno... za odpovídajícího zvukovýho doprovodu samozřejmě ![]()
DrowRanger Někdy ty mrchy chodí od sousedů. Nebo rovnou z obchodu. ![]()
barbucha Ukrajinci jsou barbaři, zaplať pámbu, že děda od nich utek...škoda že teda zrovna sem, ale co už![]()
Si představ, že kdyby neutek, jsi tam dneska taky ![]()
Ale já proti nim nic neměla, když jsem byla párkrát v Kyjevě, naopak mi přišli velmi slušný, vstřícný a ochotný - nikde jinde se mi nestalo, že by mi automaticky pomáhal cizí chlap vystoupit z tramvaje (no spíš teda z maršrutky)... a maj tam hodně těžkej život.
Ale to, co přitáhlo sem...
Já se jim nedivím, doma by chcípli hlady. Ale asi by aspoň neměli chlastat.
Napřed jsme hledali nějaké zkažené jídlo, pak ty kytky. Přišlo mi to spíš něco hnijícího. Jenže jsme nic nenašli. Je to v divném místě. Nejvíc u zdi, kde sousedí kuchyñ s chodbou, ale žádné konkrétní místo. Obě ty místnosti jsou právě nad tím prázdným prostorem, tak si říkám, že tam chlap musel něco nechat. Ty místnosti mají východ ven, tak venku nic cítit není. Dům je stavěný před 60 lety svépomocí a jsme v prvním patře. Jestli tam nic nebude, tak se asi zblaznim. Tady smrad a nemůžeme nic najít. Příští týden má být přes 30, tak ani větrat nepůjde, ale ono to ani moc nepomáhá.
Renusatko vedou tou zdí nějaký trubky? Zvenčí to může být víc izolované a také odvětrávané, proto tam nemusíte nic cítit
Stará Stanová Kůže to netuším. Doufám, že plány a klíče má správce a hlavně doufám, že není na dovolené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články