MP Marge Nenudíš se, fakt hrůzný zážitek. Ty "radůstky" si letos vybíráš už i na roky příští, jinak to neni možný. ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge Mám z toho až zimomriavky. Jedno šťastie že si nebola niekde sama. Ach potľapkávam, teba tá smola nie a nie opustiť ale dúfam že už sa to skončí a že sa ti už nič zlé neprihodí. No mám chuť ťa objať :)
MP Marge Uff, proboha, to je teda zážitek. Držím palce, ať už máš teď průšvihy vybraný na hodně dlouho!!!
MP Marge Šmajrá! Ještě, že se včas objevil. (H.chvat se tomu myslím česky říká.)
Dekuju vsem ![]()
Ja tedy doufam, ze hruzne zazitky uz mam vybrane nejen na pristi rok, ale tak nejak do konce zivota!!!
MP Marge Před sousedy se nestyď. Oni ať se stydí, že jen čuměli.
Stará Stanová Kůže No, ono se jich par prislo pred barak podivat, jestli jsem v poradku, a rikali, ze kdyby se pritel neobjevil, tak uz se chystali volat sanitku, takze zase tak moc si na ne stezovat nemuzu!
MP Marge tak to pak jo.
MP Marge ze sousedu si nic nedelej, to spis oni by se meli stydet, ze ti nepribehli hned na pomoc. hlavne, ze to dobre dopadlo :)
MP Marge nestasie navstevuje trikrat, tak mas to za sebou. Uz bude dobre. Opakuj to kazde rano pred zrkadlom. Inak potlapkavsm, fakt priserne.
Diky ❤ A doufam, ze Janulik ma pravdu ![]()
MP Marge urciteeee ![]()
![]()
MP Marge jezis ale to je fakt hrozny.... jeste ze to dobre dopadlo, ze sousedu si hlavu vubec nedelej...
MP Marge teda ale![]()
nolita Tak mela jsem maxi sukni, takze to nejhorsi asi nevideli - spis ten pocit, no ![]()
viktorka_od splavu No jo
To je opravdu ten nejvhodnejsi smajlik na ty moje katastrofy ![]()
Mutziputzi no, prehlasovani trvalyho bydliste k pritelovi mi prislo obdobne potupny, kdyz tam musel taky, aby vydal souhlas, ze teda muzu:D a tohle mi prijde jeste horsi, jako ze musim dovlect otce ditete na urad, aby stvrdil podpisem, ze je fakt jeho....ale to je muj pocit. Nikoho jinyho za to neodsuzuju. Navic sama nevim, jak to vyresit, protoze svatbu organizovat nechci a nejradsi bych jen nekde odklikla, ze teda jako jo a byla bych vdana:)
Nevidím na tom nic potupného. Naopak dětem říkám, že se k nim tatínek výslovně přihlásil, žádná domněnka otcovství jako po svatbě. Mně přijde jako průšvih, když je někdo otcem (podle zákona), ale ve skutečnosti jím není. Ale to dost často ani neví, že
. A společné příjmení? Jakože se ráno probudím jako Vomáčková a spát půjdu jako Borůvková? Proč? Jsem svobodná bytost a moje jméno je moje jméno.
MP Marge šmarjájozef ![]()
![]()
MP Marge no pane jo..! Musite mit vybrano na nekolik desetileti..!
A priteli tedy poklona, sama vim, ze hmat existuje, ale celkem bych nevedela, jak na jeho provedeni... A navic muze uradovat panika.. Jeste ze to zvladl..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články