MP Marge chápu, pocit může být mnohdy daleko horší než skutečnost... fakt si říkej, že hlavní je, že to dobře dopadlo ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge no pane jo..! Musite mit vybrano na nekolik desetileti..!
A priteli tedy poklona, sama vim, ze hmat existuje, ale celkem bych nevedela, jak na jeho provedeni... A navic muze uradovat panika.. Jeste ze to zvladl..!
Ano, byla jsem za jeho pritomnost vdecna ![]()
On je vubec v krizich dobrej. Jak mi v unoru horely ty vlasy, to by taky dopadlo hur, kdyby nepribehl a nepomohl mi to uhasit...
MP Marge chápu, pocit může být mnohdy daleko horší než skutečnost... fakt si říkej, že hlavní je, že to dobře dopadlo
Svata pravda
U nas se v rodine tradicne rikalo "kdyz nejde o zivot, jde o h...o" ![]()
MP Marge Pohotovej chlap je k nezaplacení. Doufám ale, že už jeho pohotovost nebudeš dál pokoušet. Určitě máš katastrofy vyčerpané na hodně dlouho, věřím tomu!
Pinot Noir No snad, drzte palce!!! ![]()
Jak se tuhle vedle probíraly kámošky Babišové a padlo tam slovo ječivky, no tak teď mám jeden takovej gang kus vedle ve vagónu.
Čtyři uřvaný ženský věku mé matky, dokonce i stevard už je musel jít umravňovat páč si mu lidi stěžujou a holky nic, teď už se tím naopak už dobrou hodinu hlasitě baví, furt samý "holkyyyy tichooo jste v klidové zóně joooo ha ha ha", jedna to dokonce zvesela vřískala komusi do telefonu že je ve vlaku napomínají, no a nadto si ještě naopak stěžovaly stevardovi taky, že si teda jako koupily schválně lístky do vlaku, aby se mohly bavit. No uf, ještě že ten vlak nejede moc dlouho. :)
Karoleena hlupušky no... na to není co říct... připadají si asi dost rebelsky...
"hlupušky" - to se mi líbí![]()
Já zase v tomto případě říkám "slépky"...
(prostě na plná ústa by to byly p*či)![]()
ciwe tady se to nějak dneska rozjelo :D Skoro mě mrzí, že tu příští týden zase nebudu :D
nolita No snažím se být přející, asi nebyly dlouho nikde na výletě a jsou z toho rozdováděný, nebo co... Ale ten starší manželskej pár vedle si evidentně koupil schválně lístky do klidu aby si mohli číst a místo toho mají chudáci pěknej vyrvál. A přítelovy vyhlídky že si zdřímne taky vzaly za svý. :D
ice ano, změňme téma! Kde budeš, ha?
strávím x dnů vymýšlením polepu do prodejny. probereme to s kolegy. edit: máme to vymyšlený tak, aby to stínilo, jak potřebujeme, nezakrývalo, co potřebujeme.
pošlu předběžný návrh do polepovacího studia. s naprosto přesnými instrukcemi, co jak kde chci.
přijde mi zpět mail ve stylu "raději jsem vám poslal vlastní návrh". vypadá naprosto jinak, než jsem to chtěla.
bože, proč si člověk nemůže všechno raději udělat sám.
Doktor mi řekl, že léčení bude trvat týdny až měsíce a zakázal fyzickou i psychickou námahu. Tak jsem si chtěla jako odškodný koupit boty, ale neměli barvu, jakou jsem chtěla. Tak jsem šla aspoň na zmrzlinu, a tu mi extra nepříjemná slečna natočila tak ošklivě, že to vypadalo jako rozmatlaná kopečková. Pátek odpoledne, venku nádherně a já se válím doma na gauči, civím na Tour de France a zaříkávám dceru, aby jí odpolední spánek vydržel než přijde manžel. Ach jo.
Karoleena Uff.. to je ten dôvod, prečo vždy keď niekam cestujem trikrát kontrolujem, či mám so sebou špunty do uší, prípadne sluchátka
ale niekedy teda ani tie nepomôžu.
Karoleena Jakoze to byl tichy oddil? Tak to fakt nesnasim
V normalnim se jeste nejaka ta mira hluku snese, ale fakt mi pijou krev ty krafajici lidi v tichem.
Karoleena a já sem měla za to, že z tichýho oddílu můžou tyřvouny vykázat..
MP Marge Uplne je mi z toho tveho zazitku s dusenim spatne. Ozivila jsi jednu z mych nejhorsich vzpominek. Muj syn se v roce a 3/4 malem udusil vanocnim pernickem. Prikracel za mnou do kuchyne s desem v ocich, snazil se marne popadnout dech, ja se mu nejdriv snazila ten kus perniku vydloubnout, takze misto toho jsem mu ho tam jeste vic zarazila, syn uz sel do luku, fialovel, pernik drzel v krku fest. Nakonec jsem mu ho nejak vyskrabla malickem, nastesti se hned rozerval, druhy den mel pod ocima tmave kruhy, takze to asi fakt bylo za vterinu 12. Jeste ted si vzpomenu a je mi zle....
barbucha To je mi líto.
Už jsem se ten Heimlichův chvat radši podívala na videu.
Ale pozor - nejdřív se doporučuje klasika, t.j. mlácení do zad. Až potom ten chvat... V každým případě se to bude asi líp praktikovat na dítěti (nedejbože ovšem) než na dospělým (z pozice menší tetiny).
Vždycky si to připomínám, když mám svěřenou zřítelnici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články