Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 20. července 2018 22:32

barbucha Hrozny... Ja ho teda taky mlatila do zad, ale jak jsem mu to tam zarazila, tak to nepomohlo. Manzel na sluzebni ceste, vyborna kombinace. Zajimave ale bylo, ze jsem se v tu chvili rozhodovala s celkem chladnou hlavou, protoze mi bylo jasny, ze to z nej proste nejak dostat musim. Kolabovala jsem az potom, kdy mi doslo, ze mohlo byt po nem. Strasnej zazitek...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. července 2018 22:43
Reakce na Emerald:

MP Marge Uplne je mi z toho tveho zazitku s dusenim spatne. Ozivila jsi jednu z mych nejhorsich vzpominek. Muj syn se v roce a 3/4 malem udusil vanocnim pernickem. Prikracel za mnou do kuchyne s desem v ocich, snazil se marne popadnout dech, ja se mu nejdriv snazila ten kus perniku vydloubnout, takze misto toho jsem mu ho tam jeste vic zarazila, syn uz sel do luku, fialovel, pernik drzel v krku fest. Nakonec jsem mu ho nejak vyskrabla malickem, nastesti se hned rozerval, druhy den mel pod ocima tmave kruhy, takze to asi fakt bylo za vterinu 12. Jeste ted si vzpomenu a je mi zle....

​No, to se vam nedivim, to musel byt prisernej pocit!!! A ta klika, ze ten pernicek alespon zustal v krku vysoko tak, ze se vyskrabnout dal - u me to hovezi uz bylo moc "dole"  To jsou strasny zazitky, tohleto...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. července 2018 22:45
Reakce na barbucha:

MP Marge  Emerald 

No mně je z toho taky špatně... takhle jsem přišla o bratra, kdy zrovna (o silvestrovský noci) žádnej z jeho kamarádíčků nebyl příliš příčetnej. 

Od tý doby jsem nastudovala veškerou první pomoc a dobrovolně chodím na všechny školení, je to moje noční můra...

​To je mi strasne lito 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 20. července 2018 22:47

Emerald 

Chápu. Já si vyčítala jediný - že jsem tam nebyla.

Ale prostě je jasný, že to musí ven... a člověk se může zhroutit až potom. Dobře, že to klaplo, tak to má bejt 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 20. července 2018 23:05
Reakce na MP Marge:

​To je mi strasne lito 

​Děkuju.

Měla jsem ho moc ráda, i když byl někdy až moc free... včetně toho konce  Navíc krasavec... jehož zájemkyním jsme musela pak vysvětlovat, proč se jim neozývá...

No nic, konec depresivního okénka.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. července 2018 23:50

Emerald 

Uf, teda nám se syn dusil kukuřičnou křupkou, přiskočila jsem a vytáhla odněkud z krku, bylo to celý rychlý. Měli jsme podezření, že si ji tam zatlačil sám, že to nebylo omylem zaskočený, protože jsme na něj viděli. A taky že jo, za pár dní to předvedl znovu, místo aby si ukousnul, rval to co nejdál do toho svýho chřtánečku, opět dušení a vytahování  Evidentně musí mít člověk i hromadu štěstí, aby ten život přežil.

Offline rozarka
4210 příspěvků moje polička 21. července 2018 09:59

barbucha To je hrozná představa,nevím,jestli bych byla schopná pomoct,i kdybych teoreticky věděla. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 21. července 2018 10:47

barbucha to je mi ľúto :-(

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. července 2018 15:21

Nevim, co me to napadlo (asi diky cestovnimu baleni) jsem si na sebe do dnesnich tricitek nastrikala baccarat rouge. Uz hodinu v prehratym kupe vlaku premejslim, jestli ten lehce octovej puch je moje vune, nohy moji spolucestujici nebo neco jinyho. Pripadam si trochu jako bojovnik proti chemtrails

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:00

razorblade vuni neznam, ale popis... 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:04

Včera som bola posledný deň v práci a namiesto úsmevu a dobrej nálady som odišla nas...á a zatiaľ ma to neopustilo. Myslím že kvôli tomu ma od rána bolí hlava a to brutálne. 

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:15

paktofonika fakt? Ani trochu ulevy, ze uz nikdy..? Blby. Ale zas clovek nemusi vahat, ze treba opousti dobre bydlo...

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:17

paktofonika Potlapkávám!

A vzpomněla jsem si na web ulovdomov.cz, nevím, jestli jsi tam už pátrala...?

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:19
Od posledního červnového týdne u nás proběhlo pár viroz, zánětů spojivek, muž měl teď týden angínu a dneska jsme byli s nejmladším píchat ucho. Ještě, že dovolenou máme až v srpnu, protože to je mor, todle to.
Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:32

razorblade razorblade To nemůže být Baccarat, ten je dokonalý, takže B je správně .

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 21. července 2018 17:35

paktofonika Naštvali tě poslední den? To fakt zamrzí. Jak dlouho si dáš prázdniny? To by tě mohlo nabít energií .

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. července 2018 19:48

brrr V létě, to je fakt hrůza, jako by to nestačilo v zimě.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. července 2018 21:45

Stěžuju si, že už třetí den nám něco smrdí v kuchyni. Všechno jsme umyli, prohlídli, vyházeli. Pořád tady všichni chodíme a přemýšlíme, očucháváme. Je to ve vzduchu, ale v žádném konkrétním místě. Začínám mít podezření, že v prázdném prostoru pod naším bytem nechal někdo mrtvolu. Měl to pronajaté naposledy nějaký chlap z Ukrajiny. Platil tam vysoký nájem a viděla jsem ho tam 2x

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 21. července 2018 21:48
Reakce na Mirka:

brrr V létě, to je fakt hrůza, jako by to nestačilo v zimě.

​Nám se zima celkem vyhnula, mladší vydržel zdravý od loňska do prázdnin

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. července 2018 21:51

Renusatko jezis a nemuze to bejt jen odpad? Ze by zasmradnul z horka?