Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:47

Ellen akorát člověk musí vstát z postele, js někdy i přes bolest hned po uvolnění usnu

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:49

Potrefenáhusa Vidíš, to mě nenapadlo...  Ale nějak rozsáhlé zkušenosti v téhle oblasti nemám, spíš po nějaké námaze, cvičení... když je člověk stejně na nohou. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:53

Ellen mne se to děje jen v noci ve spánku, teď už na to moc netrpim, ale v pubertě to bylo co chvili

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. července 2018 19:36

takže dnes bylo celý den asi největší vedro v letošním roce (možná i v loňském)....a teď, když jsem si říkala, že teda vyrazím pokecat na hvězdárnu na té zatmění měsíce s chlapama o nějakých zajímavých vesmírných tématech, tak co? tak leje, brutálně, vyvrací se stromy, po silnici teče kamení :/ sbohem, nejdelší zatmění za sto let. asi se budu muset dožít toho v roce 2123 nebo kolik.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 27. července 2018 19:39

Potrefenáhusa Potvrzuju, noha do fajfky pomůže. Když mě to v noci chytne, nejsem s tou nohou schopná vstát a skákat 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 27. července 2018 19:51

Zina Díky, taky si říkám, že teď aspoň vím, na čem jsem. Už jsem byla šílená, ekzém i na víčkách a ruce ráno rozškrábané do krve. No zvykám si, mandlové mléko do kafe už mi přestává vadit.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:04
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa Potvrzuju, noha do fajfky pomůže. Když mě to v noci chytne, nejsem s tou nohou schopná vstát a skákat 

​mne teda kdyz to v noce chytne, tak jsem behem vteriny vzhuru a vyletim jak postrelena :D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:09

razorblade No já takhle jednou vyletěla s křečí v lýtku a tím náhlým prudkým pohybem mě chytla křeč do druhýho lýtka, jenže v každým lýtku jsem tu křeč měla jinak a chtělo to právě opačný pohyby k uvolnění, nešlo to udělat, ležela jsem chvíli ve strašných bolestech zhroucená vedle postele a nevěděla co mám dělat, myslela jsem, že umírám, to bylo fakt strašný. Ale na pohled pro druhou osobu, kdyby tam tehdy nějaká byla, asi dost vtipný. :D

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:10

Jiná Realita u nás zataženo a bouřka se žene, takže taky kulový 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:15

Karoleena muhehe :D ja si to predstavuju uplne zive :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:24

Karoleena (promin)

ale je tedy fakt,ze si nedovedu predstavit s kreci vyskocit z postele,kdyz to razorblade psala tak me napadlo a pak prekvapilo kolik lidi to praktikuje.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:25

razorblade Fakt? To ja sa nedokážem ani pohnut tá bolesť ma paralizuje a musím počkať  kým to prejde. 

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. července 2018 20:59

Jiná Realita Tady je dusno jak sviňa a měsíc stejně nejde vidět, bo mraky. Dítka kvílí, že jsme měli odjet ze Slezska, vždyť i v novinách psali, že tu budeme mít utrum.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:04

brrr Měli jsme naplánované opékání buřtů nad ohýnkem při pozorování Měsíce, dítka se strašně těšila, ale usnula... Ono je to stejně fuk, protože mraky (Podkrkonoší).

Offline Friga
2133 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:11

To skakani na noze s kreci byla jedina vec, co mi pomahala. Stoupnout na tu nohu a zacit skakat byl nadlidsky vykon, myslim, ze jsem to zvladala jen z pudu sebezachovy. Ted jsem uz nastesti krec v lytku dlouho nemela, trpela jsem na to v puberte. 

A stezuju si na svou asocialnost. Jsme u znameho na chate, kde je takovy maly soukromy festival. Prijeli jsme predem a pomahali stavet, to bylo ok, bylo nas jen 7 a z toho ctyri neznami lide. Ted je tu kolem triceti neznamych lidi a ja ve stresu, ze nikoho neznam a ze tech lidi je moc   Takze sedim na opacne strane chaty a koukam na more a pritom to tady projizdim. 

Offline Friga
2133 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:16

A ve Finsku mesic taky neni videt, protoze slunce zapadlo pred necelymi deseti minutami. A je polojasno, takze nevim, jestli treba za hodinu bude neco videt. Hvezdy byly vcera videt az kolem pulnoci a to jenom ty nejjasnejsi. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:18
Reakce na Friga:

Takze sedim na opacne strane chaty a koukam na more a pritom to tady projizdim. 

​to mi přijde jako docela fajn program.  (a jinak chápu)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:21

Friga mně přijde vtipný, jak ještě ráno cestou do práce sem na radiožurnálu poslouchala jak budou nejlepší podmínky ever a že bude super počasí a úplný jasno  nad náma je černo jako v pekle..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:24

Ounz já mám pocit, že předpovídání počasí se změnilo na "řekněme lidem, co chtějí slyšet".

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. července 2018 21:27

Brno taky zataženo