Jiná Realita anebo ‘něco jim řeknem a oni pak budou překvapení’ ![]()
Stěžovací vlákno
Ounz předpověď chmu na dnešek ![]()
Podle dnešní předpovědi ČHMÚ bude na naprosté většině území počasí ideální k pozorování. Ojediněle a místy může zlobit kupovitá oblačnost, jejíž výskyt se těžko predikuje. I ta by však měla během večera mizet a kolem desáté večerní už by mělo být na většině území bezoblačno.
Ounz a baví mě komentáře na idnesu:
" to měli říct hned, že to bude neveřejná zkouška" ![]()
Jiná Realita uplně nejlíp ti řeknou, jak bylo včera - jinak je vše bez garance a bez postihů... v příštím životě budu rosnička!
Tak jestli bolí křeče v lýtku, tak nechtějte dostat křeče do bérců. To je doslova k pos.ání.. ![]()
![]()
Dadoo jako do holení? to znám, to je strašný, nemohla jsem vůbec chodit, vstát z postele, nic.
Podle dnešní předpovědi ČHMÚ bude na naprosté většině území počasí ideální k pozorování. Ojediněle a místy může zlobit kupovitá oblačnost, jejíž výskyt se těžko predikuje. I ta by však měla během večera mizet a kolem desáté večerní už by mělo být na většině území bezoblačno.
U nás nad domem jim to vyšlo. ![]()
Jiná Realita Jasně, do holení! Jsem pako ![]()
domenica Taky už do konce července neměla být horka, říkali myslím někdy začátkem až uprostřed měsíce... ![]()
Dadoo myslím, že to byla jedna z největších bolestí, co jsem kdy zažila. musela jsem kvůli tomu přestat tančit irské tance :/ prostě to nešlo.
Tak u nás nakonec klapnul Měsíc i s Marsem.
brrr Smíchov - Košíře furt zataženo... ![]()
frustrovaně se cpu makovejma TUC-čipsama ![]()
brrr ostrava klidek, koukam na nej z balkonu:)
rasaNori Však my jsme taky čumákovali. Akorát mě štvve, že muž, který jediný umí postavit hvězdářský dalekohled, je ještě ve vlaku z Phy. Tak se musíme dívat obyčejným dalekohledem.
Dadoo Křeč v zadní straně stehna je taky výživná. To člověka prohne do luku, ani neví jak.
Pinot Noir Děkuji za připomenutí.. ![]()
![]()
Dadoo a vyzivne to je treba pri plavani. Mivam krece v lytku obcas v noci,to je sok,ale nic se nedeje.jednou se mi to ale stalo v bazenu,kdyz jsem se ucila kraula.jak jsem delala tema nohama nezvykle pohyby,vjela mi do nich krec a teda malem jsem se utopila.
Jé, křeče v lýtkách a v holeních (zvlášť v kombinaci s irskýma tancema, potvrzuju, že tam je to obzvlášť výživný) - dobrý téma, fakt chuťovka. Lýtka většinou léčím pořádnou flexí (občas, když je to hodně zlý, to musím rvát vší silou oběma rukama), když to není tak zlý, tak to skákání po jedný noze taky pomáhá. A holeně v tý akutní fázi jsou peklo a nejde na to skoro nic - jediný, co mi na to zabírá, je důsledný preventivní protahování po každým tancování a cvičení i jakýkoli námaze, kde mám sebemenší podezření, že by mi je mohla spustit. To je vskutku zážitek, kterýmu se ráda vyhnu. A Jiná Realita , nejsi v tom sama, taky jsem jeden čas uvažovala, že kvůli tomu seknu s irskýma tancema, protože ty to teda spouští parádně, naštěstí to pak najednou polevilo - v podstatě ze dne na den. A taky mi pomáhá, když si ke cvičení dávám šumivej hořčík - sice nevím, nakolik je to placebo efekt, ale prostě mi to celkem funguje, tak do toho radši nešťourám. ![]()
Křeč v zadní straně stehna jsem zažila párkrát mírnější, to se nějak dalo, a jednou pořádně - a přesně, člověk je najednou celej prohnutej, ani neví jak.
A jinak v těchhle vedrech je člověk asi ke křečím ve spánku fakt náchylnější, zvlášť pokud spí někde, kde je vedro i v noci a potí se). Voda se nějak doplní, ale chce to doplnit i minerály, zvlášť ten hořčík.
Ja tak nic nevidela :( nejvic me ale nastvalo, ze prava strana oblohy byla krasna a jasna, byly videt hvezdy... a leva, kde mel bejt ten pitomej mesic, byla pod mrakem. U jezirka, kde bydlim, sedeli nejaky lidi s detma a celou dobu tam koukali, pak uz na me jen vzdycky zamavali, ze nic, kdyz jsem lezla na balkon. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články