viktorka_od splavu jeho zahonkem myslis gril nebo bazen? To je totiz tak vsechno, o co by byl ochoten pecovat ten muj. Vyrostej v dome s obr zahradou.
Stěžovací vlákno
continuity no ne, baltik psala ze ji zlikvidoval rostlinky a zasadil si tam svoje. kdyz nezahradnici tak to pochopim. byt teda muj stavajici muz premysli nad tim co dela i tak. teda s vyjimkou zalivani kytek, to asi jako dcera slniecko ![]()
viktorka_od splavu prece se mu nebudu mstit na nebohych rostlinkach, ale je pravda, ze mu tech brambor "druha sklizen za rok" yrostlo asi 5 rostlinek, tak to ma asi za to :)
rozarka Dala jsem jí číslo účtu a dneska jí hodlám poslat fakturu - respektive dvě, jednu za včerejšek a druhou rezervační poplatek za termín svatby.
viktorka_od splavu Ehm, a ex ještě žije? A nebo nemá na sobě po celým těle jizvy po bičování trnitejma šlahounama? Když byly tak příhodně nachystány..
Answear mi není schopen odeslat prachy za vrácené zboží,prý je moje č.účtu neexistující. ![]()
hele, mně ti chlapi tady z těch příhod přijdou fakt méněcení, jako nemyslím konkrétně ty vaše, myslim, že každá z nás vyloví z paměti nějakou podobnou šílenou historku, nad kterou zůstává rozum stát. Ono je to asi někdy výhodný, že fakt neřešej, co nemusej a že jsou udělaný k podání jednoho výkonu a nezvládaj víc věcí naráz (úkol zněl jasně, posekat trávník), ale já mám pocit, že příroda dobře věděla, proč kromě toho plození maj celej zbytek rozmnožování na krku víceméně ženy, chlapi by na to fakt někde zapomněli, ztratili nebo podnikli aspoň nějakou život/zdravíohrožující hovadinu....
Stará Stanová Kůže zas ak máte čerstvo za sebou stavbu domu, tak ťa len tak niečo nerozhodí ![]()
Isca no.. staci mi ke stesti ze uz je ex:-)
Potrefenáhusa Jo!![]()
slniecko
, ale snazila sa, to sa ceni. ![]()
Potrefenáhusa mno u těch chlapů krom přirozenýho založení taky záleží, jestli se fakt nikdy o nic než o sebe +1 konkrétní úkol starat nemuseli. je to cvik. mám doma typický exemplář, který se to prostě naučil neb nebylo zbytí. na něm zas vidím že postrádá takový ty přirozený ženský instinkty typu dítě brečí=pochovat (a pak začít hledat co ho bolí atp). on začne okamžitě řešit kde je nejbližší pohotovost apod. pochovat jo, ale v klidu, ne když je potřeba vyřešit (z jeho pohledu) důležitější věci.
Stezuju si na to, ze jsem se dneska na sebe divala z boku do zrcadla a je to tragedie a stydim se to priznat, ale ja mam fakt ted ten zadek uplne stejnej jako Katerina Kristelova ![]()
MP Marge S takovým zadkem se dá žít,u ní je větší problém hlava....
MP Marge Myslite takovou luxusni prdelku
?
MP Marge tak honem nafoti nějaký ten kalendář!
já mám zadek jak blac chyna, takže...
Stěžuju si na svou sestru, která celkem banální problém řeší vymýšlením krávovin, který ve výsledku znepříjemní život jiným členům rodiny včetně mě. Včera večer jsem byla vytočená úplně do nepříčetna, v důsledku čehož jsem nejmíň do 3 ráno nemohla spát (pak už jsem se nedívala na hodiny). V kombinaci s tím horkem se dneska cítím, jak kdyby mě přejel tank. Sdělila jsem jí, že za mě v žádným případě, nemám zapotřebí, aby někdo řešil svůj problém vyráběním problémů pro mě. A nejhorší je, že i kdyby přišla k rozumu a rozmyslela si to, já už jsem stejně otrávená, že to vůbec navrhla a prostě zůstane jakási pachuť.
MP Marge S takovým zadkem se dá žít,u ní je větší problém hlava....
Da, ale mne to nakoplo, ze dnes nebo zitra valim do fitka a konecne si zaplatim clenstvi! Jak jsem se nedavno stehovala, tak jsem uplne prestala cvicit! Za to, ze ja i Kristelova mame zadek malej a placatej, fakt nemuzeme, ale aby byl jeste ke vsemu povislej, na to neni zadna omluva ![]()
Ovsem ta hlava u Kristelove, no, tam asi posilovna nepomuze , ze!? ![]()
MP Marge tak honem nafoti nějaký ten kalendář!
já mám zadek jak blac chyna, takže...
Vidite, ja jsem si vzdycky myslela, ze nedostatky ma clovek schovavat - a misto toho jsem mohla byt "slavna" ![]()
Ted jdu googlovat, kdo to zase je Blac Chyna, ja jsem v te pop culture fakt tragicky pozadu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje