Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kora
příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:19

Garfie To bude určitě dobrý.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:20

Můžu si stěžovat na svoji novou práci, do které jsem ještě ani nenastoupila?  To je něco fakt, sotva mi začala ve stávající práci výpovědní lhůta, už mě v nové kam nastupuju v říjnu můj budoucí manažer přidal do 746587 chatovacích skupin, neustále píše, kdy mám čas, chce pořád něco podnikat "s novým týmem", ostatní se projevujou hrozně nadšeně, že jako určitě jdou, teď je ve hře kolektivní paddleboarding, samozřejmě v pracovní den večer z čehož jsem obecně velice nadšena, šmarjapano já ty lidi vůbec neznám a i v současném zaměstnání mi trvalo rok než jsem se usadila a i tak jsem na teambuildingy nejezdila, já na to fakt nejsem typ a je to pro mě spíš za trest, a teď abych posílala do háje lidi ještě předtím než s nima začnu vůbec pracovat, jako by nestačilo, že jsem s nima šla na pivo minulej týden a s některýma z nich se uvidím o víkendu na setkávačce lidí z oboru, to je úžasný intro, faktžejo, konec souvislého proudu slov.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:38

Karoleena mě by tohle dost vyděsilo... a to jsem myslím velmi společenská bytost 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:46

Lamicka No... a já jsem vlk samotář, takže nejsem vyděšená, ale úplně zcepenělá. :) Nějak si s tím poradím, co už s nima, ale štve mě, že díky tomuhle nátlaku už se, ať udělám co udělám, stejně hned od začátku zapíšu jako ta asociální sucharka, se kterou není žádná zábava.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:48

Karoleena jenze do prace se nechodi pro zabavu, ale pro penize. z toho duvodu by to vydesilo zase me.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 18:55

Garfie Držím palce, infekce nervového systému zní děsivě.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 20:02

Pinot Noir Držím se rady od @jinx a nic nečtu, negooglím! :-) (tak lehce, když tak...)

Díky moc všem za podporu, ještě že vás mám! 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:09

Garfie Uf, to jsou nemoci, v žádném případě to nebudu googlit a držím palce, ať je to brzy v pořádku! A "můžu číst", to je tak zlaté...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:10

Karoleena To je desivy! bych zvazovala, jestli vubec nastoupit :D

jinak me posledni mesic v nasi firme sere, ze kazdej den chodi od produkce mail typu: melounova streda, cokoladove utery, birellovy ctvrtek, broskvovy patek, dortove pondeli... a samozrejme na centrale v praze my v regionech muzeme jen potichu slintat 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:15

Garfie , vydrz to, opravdu. Pohled lajka, kdyz se spoji s informacemi na googlu, to fakt muze vyustit v uplne zbytecny (a hlavne neopodstatneny) stres a to nicemu nepomuze. Ja jsem se taky kdysi musela ovladnout  a nic negooglovat a bylo to rozhodne spravne rozhodnuti. A pokud te nejake otazky trapi a neodbytne se vtiraji, resila bych to osobne s lekari, kteri maji malou v peci. Bude to dobre, verim tomu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:20

Karoleena no, otazka je, zda jsi schopna toto akceptovat po nastupu. Ale ted, ve fazi, kdy jak rikas, ti sotva zacla vypovedni lhuta ve stavajici praci, bych ty nove vicemene porad odpalkovala. Velmi slusne, ale litujes, mas povinnosti tam a tam a dnes vecer bohuzel uz jiny program. Doplnila bych to o neco zdvorileho, jako ze se na ne tesis a at si to uziji.... no a v mezidobi bych se psychicky pripravovala na vsechno :-) a ono to nakonec treba nebude tak hrozne, jak to vypada. Ja jsem, pokud program neni po mem, totalni asocial, takze to chapu. Jenze ja nejsem nikde nova, proste reknu ne a je to. Ale co chci rict, na paniku je cas. Klidek. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:30
Reakce na barbucha:

Včera mi v drogerii něco skočilo pod košili (!!!) a hryzlo mě to na žebrech  Ukrutná bolest najednou jak kdyby mě vykosťoval tygr... a pak vidim, jak mi zpod košile vypadlo něco ne nepodobný tarantuli a zajelo pod regál 

Bolelo to děsně, dneska to bolí (setrvale děsně) a zároveň svědí (příšerně). Asi zešílim 

​To je jak z hororu. Ty máš teda věci. Co to sakro bylo? 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:35

Garfie 

Tak ať to rychle odezní... to musel být šílený stres. Držím palce!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:38

Karoleena 

Mně to, co píšeš, zní dost strašidelně a věřím, že by to muselo vyděsit i leckterýho extroverta a milovníka kolektních hrátek. Na druhou stranu, třeba to teď na tebe chrlí... a běžný provoz nebude tak urputně kolektivní... 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 21:56

Karoleena Mně to připomíná Vlka z Wall Street, eeee.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 22:13

Garfie Držím palce!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 22:18

Garfie preju brzke uzdraveni.:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 22:23

jinx Máš recht, zhluboka dýchám a říkám si, že co se koneckonců může stát horšího, než že se po zkušebce sbalím a půjdu o dům dál když mi budou furt takhle dýchat za krk, a jestli mě budou neoblibovat za takovou blbost jako že s nima nechcu jít na paddleboardy, tak to je v prvé řadě jejich problém, tak. :)

domenica razorblade No to je zajímavý teda, vám to tady všem zní stejně jako mně dost hrozně, ale v mým týmu jsou ostatní zjevně dost odvázaní, nemůžu být teda radši s váma v týmu? :D Melounový středy i čokoládový úterky bych zvládla si myslím. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 22:38

Karoleena Mňa by to tiež slušne vydesilo, teambuildingy mimo pracovnú dobu som vždy odmietala zo zásady, nech by šlo o akúkoľvek zábavnú akciu a akvelá partia, voľný čas nechcem tráviť s rovnakými ľuďmi ako v práci.  A nevadí mi byť v tom za asociála...

Ako možno je to dané aj ročným obdobím, je leto, dovolenky, tak trochu viac uvoľnený režim. Možno sa to ukľudní až nebude na podobné akcie počasie... 

Som celkom rada, že v mojej súčasnej práci nič ako teambuildingy neexistuje. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. srpna 2018 23:02

Karoleena ke mne do tymu klidne muzes, minulej tejden mi skoncil kolega, ze to se mnou prej nemuze vydrzet :D ja jsem ale odloucene pracoviste, ktery sice pozvanky na melounovy stredy dostava, ale nachazi se 100 km od tech melounu