barbucha Taky jim můžu dodat jméno taxi služby, která to chtěla po mě
Myslím, že vybírají všichni...
Stěžovací vlákno
moninika tick tack ne
Jsme na Gardě (konečně) a prší ![]()
Jsem se domákla, že některý to řešej předplacenou kartou (kteroužto možnost letiště nabízí!), a pak je ten vjezd vyjde na padesátku. Nebo někdy ještě míň. Tak to už se dá... takoví to asi po klientech nechtěj.
Já bych se na to byla vykašlala, i když jde vo princip - ale baba neměla bejt drzá, to mě nadzvedlo nejvíc.
barbucha Tak mě na to upozorňovali už na dispečinku, když jsem objednávala, ale stejně můžu říct, že nejhorší zážitek z minulé návštěvy v Praze byl byl pro mě taxikář při příletu i při odletu. Příště snad s těma kuframa i děckama pojedu radši autobusem... Fakt jsem měla smůlu.
moninika tick tack ne
S nimi jsem nejela, já hledala nejlevnější spojení letiště - centrum.
moninika tak já taky normálně použiju mhd, ale třeba posledně strašně chumelilo a k metru bych se s tím kufrem a tak vůbec nedovláčela, respektive celá mokrá..anebo když máš děti a věcí víc, tak od toho ty taxiky sou, aby je jeden použil,když potřebuje..
Ounz Já v Praze normálně MHD jezdím, nejsem ta, co by tam nevlezla (mám jednu v rodině
), ale 4 kufry a 2 děti se fakt nedaly. Ale rozdíl mezi taxikáři tady, a to co jsem zažila teď v Praze, je fakt propastný.
Když jedu sama, beru autobus, ale teď jsem tam vezla zřítelnici ![]()
Já jsem jezdívala s touto firmou https://www.prague-airport-transfers.co.uk/ a byli celkem fajn i když mouchy tam byly, když třeba neměli připravenou druhou autosedačku, která byla objednaná a musel pro ni někam jít, ale nějak podražili, tak jsem zkoušela 2 jiné a nikdy více.
Vy mne normálně děsíte. Dřív jsme jezdili taxíkem na letiště běžně, v posledních letech tam vždycky parkujeme, teď se budu bát!
moninika no právě někdy to nejde tou mhd a pro tyhle případy by taxi mělo být aniž by se to člověk bál použít..
Nic proti lasce a a zmilovanosti, ale nemusi se me v metru dotykat dotykajici se pary
.
Luna mne nasi volaj furt :D nepokoje prej v noci na dnesek byly v nekolika svedskych mestech. Horici auta, maskovani lide, hazeni kameni atd., uz takova svedska klasika :D ja se ale chystam spis na plavby kolem pobrezi za tulenema, ti snad nic zapalovat nebudou :D
Mohučanka Knihy já ráda,jenže tohle potřebuju vidět názorně v pohybu a ještě s komentářem.
A jako bonus mi joga pomohla od migreny.
presne jogu mi odporúčal už dávnejšie očný lekár, že na migrénu fakt pomáha. a potvrdili mi to viacerí ľudia z okolia.
brrr my se ted vratili z Livigna neb prselo, tak doufam ze to u vas prejde;)
Zoufale se mi nedaří v práci, asi dva měsíce. Čím víc dělám pod tlakem, tím víc chyb za mnou zůstává. Čím víc chyb tím větší tlak, Následky jsou citelné, jak finančně (citelné snížení platu) tak v kolektivu a nejvíc na mým už tak slabým sebevědomí. Ano, nabrala jsem si toho moc, jsem přepracovaná, děsivě unavená a je mi čim dál tim hůř. Tu práci chci, baví mě, ale nevím jestli to vydržím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje