Říkal tady někdo trabant? Mohu přidat pár fotek z letošního srazu, naši mají několik kusů, včetně čtyřtaktu, ten má šaltpáku normálně na podlaze a i zvuk motoru už je trochu běžnější. A klasika dvojtakt má volnoběh jen na čtyřku
Stěžovací vlákno
Trabanty jsou nej! Já našeho rodinnýho dvoutakťáčka milovala! A vždycky mě fascinovalo, jak táta řadí. Měli jsme trabiho z druhý ruky, ale i tak sloužil ještě skoro deset let a nikdy nás nenechal ve štychu. Ale fakt je, že nás opustil ještě před mou pubertou, to by mi možná starej kamarád taky najednou nebyl dost nóbl a před spolužákama bych ho zapírala jak Petr Krista.![]()
Celý týden je nádherně a na víkend se musí zkazit počasí! Jedeme na Šumavu pod stan a v neděli má být krásných 7 stupňů ![]()
Karja Mne prislo nepochopitelne, ze jsme v nem jezdili v 5 lidech, z toho moje matka zabirala 2/3 zadniho sedadla.![]()
Poslední dobou mám pocit, že hodně mých známých začíná měnit. Většinu znám spoustu let, a najednou se mi zdají zatrpklejší, unavení, bez života, pořád něco řeší... Nemají hmotnou nouzi, děti jim zdárně odrostli, mají fungující vztahy. Nevím, jestli je to věkem (ale padesát zase není tak moc) nebo blbou náladou obecně ve společnosti, hrozně mě to mrzí.
999 a mne sa zase zdá, že hodne mladých je takých a to ma mrzí ešte viac. Možno je to tým teplom?
Janulik03 Moji mladí přátelé a kamarádi mé dcery jsou aktivní, s těmi pohodlnými nepřicházím do styku.
Budu věřit, že je to tím teplem, protože jinak bych jim nakopala zadek :-).
stes Prachy mají, a ti, co mají zdravotní problémy mi připadají nejživější :-).
999 Můžou v tom být i zdravotní problémy, přece jen se u někoho už projevuje únava materiálu.
Noren to je blbý, taky tam plánuju na víkend pochod... byli jsme tam minulý týden na treku a počasí vyšlo naprosto parádně
999 Může to bejt i tebou hele, já jsem si podobný pocity vysvětlila svým osobním narůstajícím odporem k negativitě, čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že žiju jenom jednou a život je krátkej, nesnáším pesimismus a negativitu, zejména u těch co si nemají ani náhodou na co stěžovat![]()
Mutziputzi hezky řečeno !![]()
Magráta já jak vidim prostor pro filozofii, tak se dycky utrhnu, to víš![]()
Mutziputzi Tak to je přesný! S některýma lidma jsem se postupně přestala úplně stýkat, kdo to má pořád poslouchat! A nemyslím si, že by se měnili k horšímu oni, jen mi to začalo víc a víc vadit, otravuje mě to.
999 Tak pak doufám taky ve vedro :-)
Pinot Noir Hlavně takový lidi vysávají energii a od těch pryč.
*
Mutziputzi Ty jsi na to možná kápla :-).
999 ale potichu sa priznám, že aj mne už začína dochádzať šťava.
Dnes som dovliekla do práce cesto na wafle a waflovač a urobila som kolegom raňajky. s domácim džemom a šlahačkou. Teraz mám pocit, že som ubehla maraton, ako to tí kuchari robia?????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje