Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:17

Myslíte, že pes (nějaký menší) tu životní energii spíš dodá nebo ubere (několikrát denně venčení, procházky atd)?

Nějak nevím, jestli si mám po smrti toho předchozího pořídit nového. Na jednu stranu mi chybí to mazlení a procházky (a kynu), na druhou stranu je to neuvěřitelná volnost, jak už nejsem k psovi uvázaná...

Online Noren
616 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:19

Magráta já jsem se právě na tvém insta pěkně navnadila Ale určitě tam bude krásně i tak!

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:23

Luna Já to řekla samozřejmě v nadsázce :-). Věřím, že deprese člověka semelou, ale tady se nejedná o jednoho dva lidi... Zajímavé je, že to postihlo spíš chlapy. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:23

Stará Stanová Kůže Každý bytost, která človéku projeví lásku, energii dodá. A kdo umí lépe projevit lásku než pejsek? Já bych neváhala a šlo do dalšího.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:24

Janulik03 O tebe nemám strach, to bude tím horkem...:-)

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:29

Janulik03 Já myslim, že takhle táhlý vedro dělá fakt svoje, počkej po víkendu se to zlepší

Já si na celej srpen naplánovala home office s tím, kolik toho konečně a v klidu udělám. Nemám ani polovinu, strasně mě to teplo unavuje Aspoň se teď už dá dělat v noci.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:31

Stará Stanová Kůže U mých rodičů je to přesně napůl :-). Můj otec z lásky a energie, kterou mu dává pes, vyloženě žije, mojí matku vysává...Má ho moc ráda, na druhou stranu na ní vidím, jak by radši cestovala, chodila za kulturou, na večeře... 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:31

999 Před časem jsem si uvědomila, že jsem právě ta negativní osoba. Snažím se to korigovat a brát si ze situací to lepší, ale jednoduché to není. Mám za sebou dlouhé období kdy šlo fakt všechno šejdrem, prostě nebylo kde brát. Teď mám potíže v práci, sebevědomí na dně, ale naštěstí chlapa co mě rozesměje nebo aspoň do mě kopne abych se nebrala příliš vážně. Snažím se neroznášet svou blbou náladu mezi lidi, snad se mi to daří.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:36

andulka01 Jsi skvělá, že se s tím pereš. Dobrej chlap je super bonus a až se poddá práce, bude to dobrý :-).

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:45

Stará Stanová Kůže mentálně energii dodá, fyzicky ubere, kor když si pořídíš plemeno, u kterýho fakt musíš. Ale i malej pes je náročnej na čas a síly. Jestli se o to máš s kym podělit, jdi do toho, jestli to bude jen na tobě, tak je to fakt hodně náročný

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:50

999 Díky, nechci právě přicházet o přátele tím že budu kazit náladu. A přiznám, že netuším, kde bych bez něj byla, nejspíš bych baštila ADčka a vyssávala systém na podpoře.

1333 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:53

Potrefenáhusa Fyzicky by mi to nevadilo, je to jako trénink. Dává mi to víc smysl než někde pobíhat po lese nebo na pásu. S tím předchozím jsem poznala spoustu turistických tras, jako málokdo - vyžadoval si několik kilometrů denně, nejlépe někde v odlehlém lese, tak jsme tam vždycky spolu dojeli autem (pes důležitě na zadní sedačce, funěl mi za krk a vlál ušima) a pak chodili. Byla to krása.

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:53

Minulý týžden ležal 79 ročný otec v nemocnici. Nemohol dýchať, nepravidelný tep. Dostal injekcie na riedenie krvi a niečo na tlak. Musí pit tekutiny a oddychovať. Načapali sme ho v pondelok dopoludnia, ako po dvore zberá slivky . Dva dni mu zas bolo zle. 

Decku dáš po zadku, čo urobit so starým bláznom:? 

Povedal mi, že čo otravujem a že mám vrtulu v zadku. Prosím pekne, to je komunikácia. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:54

andulka01 Držím ti palce, verím že sa to obráti. Ja som teda nikdy nebola chodiaca štastena s úsmevom od ucha k uchu ale posledný polrok je fakt masaker. Tak by som si priala aby sa mi už konečne začalo dariť a ono nie a každý deň je to horšie a horšie, mám pocit že čím negatívnejšia som tým viac sa na mňa to negatívne ešte viac lepí. Potrebovala by som taký impulz, náznak že to bude lepšie. No furt čakám. Každopádne nikoho s tým neobťažujem, aj tak som radšej sama , takže sa nikto nemusí báť že z neho vysajem všetkú energiu :D

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:56

Stará Stanová Kůže jasně, ale sežere to spoustu času a musíš denně. Já třeba ty benefity vidím a těší mě to, zároveň se o toho psa starat sám je prostě maso. vstát ráno o hodinu dřív a večer si nemůžeš jít lehnout, páč ještě musíš jednou - je dobrý se o to podělit. Asi máte zahradu, ale i tak. Mně to tu energii vysává i dobíjí (jsem za to ráda, ale tak ptala ses), jako hobby je to dobrý a pes to tisíckrát vrátí, ale únavný to je. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:58

andulka01 Já jsem taky negativní až hrůza, ale tím, že to o sobě víš, s tím můžeš pracovat. Jestli to máš zakořeněný v sobě od mala, jako třeba já, tak to teda bude boj. Ale já to teda vyhrát chci.

999 Chlapi mají asi krizi středního věku. Moje nejleší kamarádka si vzala o 12 let staršího chlapa, kterýmu právě tak táhne pomalu na těch 50 a z ničeho nic prý taky peklo. Chce být hodně sám, o nějakých sbližovacích pokusech prý ani radši nemluví, na dovolenou prý jela jen sama z dcerou, no asi to musí být taky zábava...

A jinak, možná z druhé strany, jak tě tu čtu, možná můžou i tobě a manželovi trochu závidět, vypadá, že máte krásný vztah, bydlení, žijete bohatý život, navíc jste zdraví a jako bonus vypadáte skvěle...To jen tak hádám, třeba je to možné a oni to ani nějak zle nemyslí...

1333 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:59

Janulik03 Když na tebe nedá, tak co se domluvit se s doktorem, aby mu vynadal?

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 13:59

paktofonika Děkuji, taky moc držím palce. Bude líp :-) MUSÍ :-)

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 14:08

Stará Stanová Kůže , prepáč, ale tam ho už nedostanem, pokial by som nevolala dr domov. No nič, pred chvílou tam naklusala dcera na kontrolu a bol dnu pekne v chládku a hlásil že už vypil jednu flasu Fatry. Takže asi si vstupil do seba. Povedala som mu, že aj tak strašne chce tie slivky zberat osobne, dam mu silnú baterku a može sa v noci realizovať.  Ved ako by sme to my neurobili, čo trtoní?

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 22. srpna 2018 14:09

andulka01 bude lepšie, určite, ty si športovec, pohyb veľa zlepší.