Dalia ja ti strasne fandim, nech sa ti v novej praci dari a zdravie uz len lepsie je. Keby si bola blizsie hned ta pozvem na nieco oslavne aj s balonikmi a tymi strasnymi malymi papierikmi co vyletuju pod tlakom ( boze neviem si spomenut, pomooooc) ❤️
Stěžovací vlákno
Janulik03 konfety![]()
Janulik03 ![]()
![]()
... moc děkuju!
Snad to zvládnu. Pořád jsem v léčbě a pořád mám chvíle, kdy mi není dobře. To jsou pozůstatky agresivní chemoterapie. Ale velmi mi pomáhá jóga, kterou už asi měsíc poctivě cvičím a až se i ochladí, bude to zase lepší. ![]()
Dalia joga je dobra, aj tu uz jej par stran venovali, tak musi byt. Drz sa uz bude iba lepsie ![]()
viktorka_od splavu konfety!!!!!!! Ano. ![]()
Janulik03 To je ta kamaradka jak muj tata. On teda hodne pracuje a porad se o nas stara, ja rikam ze uz nedela ctyricet let nic jinyho nez ze se stara o deti a ted o vnoucata, ze je to takovy jeho zivotni poslani. Ma I dost konicku a celkove je to takovej aktivni typ, ve spolecnosti oblibenej. No takze jako furt v jednom kole, a do toho ted posledni dobou ma desny kecy, ze treba novou podlahu na tech deset let nema cenu delat atd atd. I veci na konicky, ze nevi jestli porizovat, jak dlouho je bude delat a tak. No, co na to rict.
Karja tak akosi je to aj j nej. Fajn baba ale vsetkeho je pre nu skoda. Este ze tie stretnutia nevypusti.![]()
Dalia Ať se ti v práci daří. Zdraví už půjde jen tím správným směrem. Tyhle vedra moc nepřidají, ale určitě bude krásné babí léto a bude ti lépe.
Dalia držím palce, ať se daří, ve všem ![]()
Říká se, že věkem se vlastnosti prohlubují, takže jestli tví známí byli vždycky naladění trochu negativně a ty spíš pozitivně, asi se budete vzdalovat. Já znám pár takových lidí taky a vlastně se jim vyhýbám, pak se jednou zapomenu a jen se utvrdím v tom, že je zas nechci vidět jak dlouho...
dynda Jenže já se s nima chci vídat, mám je moc ráda. Jsou to všechno kamarádi z mládí, potkáváme se pravidelně. Pořád věřím, že je to jen blbý období, že se oklepou a bude to fajn... On je to asi fakt blbej věk, prázdné hnízdo, úbytek sil, taky bilancování...
No je fakt, že taková ta celková atmosféra ve státě člověku taky nepřidá, a když má čas o tom přemýšlet, může to být horší. Kdyby aspoň ten prezident.... Tak asi mají tu pověstnou krizi středního věku? To by mohlo časem přejít, ne?
dynda Doufám :-). Ale asi jim muselo včera zvonit v uších, protože hned dva mi dneska volali a dost si to u mě vylepšili :-).
999 teda.....být tebou, začala bych tady pozorněji zkoumat nicky a co kdo píše ![]()
Potrefenáhusa Taky mě to napadlo...:-).
Nemôžem ist na Hip hop kemp ![]()
Ale tak zase to funguje docela dobře - člověk si tu postěžuje a druhý den už se napravuje.
Potrefenáhusa 999
Ale tak zase to funguje docela dobře - člověk si tu postěžuje a druhý den už se napravuje.
v tom pripade sa stazujem, ze mam maly plat ![]()
Janulik03 aby tě teď nevyhodili, že místo práce lozíš sem!!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje