Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:32

MP Marge jasněže živého! oni si s tím hrají a pak je to přestane bavit toho předchozího jsem chytla večer do utěrky, novýho nemůžu najít:-( snad se někde objeví

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:44

viktorka_od splavu Jezis, to nesnasim   Kdyz prinesou domu uz zakouslou mys, prosim, tu proste vyhodim. Ale divat se, jak si s ni hraji - jo, chapu, je to jejich prirozeny pud, ale mne je mysi lito, tak ji jdu zachranovat, ona vetsinou nechce, kocka taky nechce, bordel po celem byte - no fakt preferuju hlodavci obeti, ktere uz to maji za sebou 

49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:51

MP Marge za mě - ať si dělají co libo, ale nenosí to dom v žádným stavu (a té venku mi bylo taky líto, musela jsem utect)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 17:52

viktorka_od splavu Jiste, to bych taky preferovala, ale kdyz se holt chteji podelit, no 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 19:00

paktofonika V pátek v noci jsem zvládla návštěvu zahrády, následné venkovní akce a cesty domů hodně po půlnoci, v tričku a tříčtvrťákách. Ve 3 v noci bylo 19. Dnešní ZOO teda v kraťasech a tílku (bylo 26) a v 16 hodin ještě koupání v bazénu. V Brně zatím konec léta není a jsem ráda. Ale třeba dnes v té ZOO jsem viděla slečnu v dlouhých riflích, svetru a riflové bundě

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 19:18

Garfie V pátek bylo teplo a včera zima, neboť bylo nádherně jasno. Byla jsem na konzertě kapely okresního formátu a měla svetr i bundu. Počasí je super téma .

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 20:45

Gellnerova Jojo, počasí...hotová Anglie co?  Ale u nich na té chatě je zima večer vždycky, kdybych to nezažila v létě, když byla ta třicetistupňová vedra, vůbec by mě nenapadlo se tentokrát tak připravit! 

49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 20:48

tak rejsek vs 2 dospělí a 2 kocouři zatím vyhrává 1:0 3x mi vyskočil zpod utěrky, přeběhl přes ruku a závěrem se vysvobodil cestou ven v chodbě, takže je opět za botníkem. kdybych nebyla tak měkkosrdcatá

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:20

MP Marge 

A já zas lituju, že jsem radši nechytla virus - před tím, než mě napadlo Snowmana zkouknout 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:30

A vůbec. Moje pěkný stříbrný Superga, pravda, nošený celkem často, popraskaly v těch místech ohybu mezi prstama a nártem... a vůbec už nevypadaj tak pěkně. Za dva měsíce, hergotfix.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:44
Reakce na barbucha:

MP Marge 

A já zas lituju, že jsem radši nechytla virus - před tím, než mě napadlo Snowmana zkouknout 

​Logicky tedy usuzuju, ze vam se film nelibil!?

49114 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:45

tak rejsek skóruje na 2:0, prokličkoval a schoval se za ledničkou

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:49

MP Marge 

Velmi správně   Velký zklamání to bylo!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:51

barbucha Ha, a ja cekala pruser a me se to zase necekane libilo   A ty knizky ctete? 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 21:58

MP Marge 

Předlohu jsem četla, ale přiznám se, že nejsem zrovna fanoušek Nesba... Harry Hole mě moc nebaví. Tak jsem si slibovala od filmovýho ztvárnění nějakou tu obrazovou atd. nadstavbu... ale nesedlo mi ani obsazení (a to jinak Fassbender se mi líbí), ani nic dalšího, no. 

To je potíž s těma zfilmovanejma knihama, většinou má člověk jinou představu než potom režisér...

Offline Spinifex
65 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 22:01

MP Marge Mně teda ohromně pobavili Lovci hlav. Na to se můžu dívat opakovaně  a vždycky žasnu nad tou kombinací brutality a černého humoru. Proti tomu je Sněhulák obyčejná detektivka. Ale kniha je dobrá. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 22:06

viktorka_od splavu  Tak snad to skončí remízou. Rejsek venku a vy doma bez návštěvy. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 22:06
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Předlohu jsem četla, ale přiznám se, že nejsem zrovna fanoušek Nesba... Harry Hole mě moc nebaví. Tak jsem si slibovala od filmovýho ztvárnění nějakou tu obrazovou atd. nadstavbu... ale nesedlo mi ani obsazení (a to jinak Fassbender se mi líbí), ani nic dalšího, no. 

To je potíž s těma zfilmovanejma knihama, většinou má člověk jinou představu než potom režisér...

​No to se mi stava pravidelne! Ale prave jak ty severske detektivky moc nectu, tak jsem byla takovy neutralni divak  Je mozne, ze me okouzlily hlavne ty zabery na zimni Norsko - ja mam zimu hrozne rada, s pritelem porad uvazujeme, ze se vyhledove odstehujeme na Aljasku! 

Myslim, ze bych v Norsku klidne dokazala bydlet. 

A jinak Harry Hole na me ve filmu zapusobil natolik priznive, ze jsem si hned v knihovne objednala dve knizky o nem, tak uvidime, jak se mi to osvedci...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 22:07
Reakce na Spinifex:

MP Marge Mně teda ohromně pobavili Lovci hlav. Na to se můžu dívat opakovaně  a vždycky žasnu nad tou kombinací brutality a černého humoru. Proti tomu je Sněhulák obyčejná detektivka. Ale kniha je dobrá. 

​Ja mam pocit, ze jsem to kdysi davno videla - nehraje tam takovy znamy seversky herec? 

A to je taky podle Nesba? 

Offline Pinot Noir
29640 příspěvků moje polička 09. zaří 2018 22:09

barbucha    Mě Harry taky moc neba. Mnohem víc mě bavili Lovci hlav.