MP Marge Myslíš Nikolaje?

MP Marge Myslíš Nikolaje?

viktorka_od splavu Tak ho hlavně udržuj při životě. Nechtěj vědět, co se stane, když tam takový drobek usne na vždy. I když, ten váš je už lokalizován, my jsme o jeho osudu neměli ponětí, tedy až do dne "D", kdy ten odér nepřebily ani výpary z vařené kapusty
.
Tak to je jiná - myslím, že knížky se ti budou líbit (jako dosavadnímu nečtenáři) ještě víc
Já v těch severskejch jedu už dlouho, a musím říct, že jsem viděla už mnohem lepší adaptace než zrovna Sněhuláka. A jestli se ti líbí Norsko... no, už jsem to doporučovala v odpovídajícím vlákně, ale snad můžu i tady - tak to se pak podívej na seriál Frikjent (jestli ti nevadí víc dílů). Ty záběry na fjordy a vůbec ta atmosféra...
whiskas je fakt že na mrtvolku už kočky nereflektují. momentálně ho lokalizují pod kuchyňskou linkou. dala jsem jim jasně na vědomí, že dokud neuloví, nedostanou večeři
viktorka_od splavu Ochránce zvířat na tebe, takto je vydírat
.
MP Marge
Tak to je jiná - myslím, že knížky se ti budou líbit (jako dosavadnímu nečtenáři) ještě víc
![]()
Já v těch severskejch jedu už dlouho, a musím říct, že jsem viděla už mnohem lepší adaptace než zrovna Sněhuláka. A jestli se ti líbí Norsko... no, už jsem to doporučovala v odpovídajícím vlákně, ale snad můžu i tady - tak to se pak podívej na seriál Frikjent (jestli ti nevadí víc dílů). Ty záběry na fjordy a vůbec ta atmosféra...
Jezis, naopak, cim vic dilu, tim lip ![]()
Ukladam si, dekuju!!!
A vubec budu vdecna za typy na ty severske detektivky, filmy i serialy...
whiskas takze radis, aby viktorka rejska pripadne prikrmovala :D
viktorka_od splavu no tak das veceri alespon mysce.
No protože Coster- Waldau
Ale jinak mě tyhle spíš sociální krimi nebo jak to nazvat moc neberou. Není nad pořádnou klasickou vraždu... I když, co se norský produkce (a Nesba) týče, mě překvapivě hodně zaujala ta Okupace. A ta je taky úplně jiná.
continuity muž je uplně na nervy tak řikám že zítra koupím pastičku. no ale co do ní nastražit, aby se nalákal rejsek?
continuity Ať jej loví sama a nezneužívá ta nebožátka, která si jen chtěla pohrát. Prostě viktorka_od splavu uklidí hračky, když už o ně není zájem. Bydlí snad u své kočky, jako ostatně každý, ne? ![]()
viktorka_od splavu kočky zavřít, dveře otevřít - třeba půjde pryč sám ![]()

SunEclipse Třeba ... Taky by šlo mu to nějak diplomaticky vysvětlit. ![]()
continuity muž je uplně na nervy tak řikám že zítra koupím pastičku. no ale co do ní nastražit, aby se nalákal rejsek?
nejlip neco hodne ulezeleho a “vonaveho”. Zkuste pastiku.
jste hrozne! delate tu z kocek nejake fifleny
zjevna diskriminace jedne skupiny, navic handicapovane obema levyma tlapkama viz pripevek vyse. takto by to neslo![]()
Ginger ok diky:-)
viktorka_od splavu Kočka nebo dvě plus rejsek, šla bych spát do hotelu.
Edit. já jsem to sem už psala, že mám kočičí fobii.
A dala bych hodně uleželý tvarůžky.
z pod ledničky ho snadno vyšťáráš. modli se, aby nezalez za knihovnu. já tuhle lovila jednu dobře uleželou z pod sporáku a nad druhou jsem 3 dny spala, neb jsem po ulehnutí sice pojala podezření, že pod tou postelí to nebude úplně v cajku, jenže jsem pokaždý byla tak mrtvá, že jsem nebyla schopná vstát a ráno na to pak zapomněla...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.