...jsem sama ze sebe otrávená.
Přestalo mě bavit chodit běhat. No, běhat, spíš proběhnout se. Cca půl hodiny. Ale vždycky mi pak bylo příjemně - pevné tělo, příjemně na duši.

...jsem sama ze sebe otrávená.
Přestalo mě bavit chodit běhat. No, běhat, spíš proběhnout se. Cca půl hodiny. Ale vždycky mi pak bylo příjemně - pevné tělo, příjemně na duši.

Dík![]()
![]()
Jsme byli pozvani na svatbu, muz nalozil krom vseho jeste celkem dost jidla, jsem se mu jeste smala, kdo to bude jist. Haha. Dnes rano uz bychom byli mrtvi hlady nebyt jeho prozretelnosti...
rasaNori Jedna moje kamarádka byla na svatbě, která byla někde v prdeli, každej svatebčan měl dovézt připravené jídlo, byla to třídenní akce, takže dovolená v práci, a ten jeden den se to chystalo, plus teda ještě započítat doma to vaření. Dobrá brigáda. Já bych se na to, pokud by to nebyla moje kamarádka a skutečně jsme to tak naplánovali třeba půl roku dobředu, pěkně vykašlala!:-D
neschvalili nam.el.pripojku pro stavbu domu.
To přejde...
Candance ![]()
![]()
![]()
Jak je to možný?
rasaNori není nic horšího, než svatba, kde je málo jídla, nebo není dobrý. myslím v oblasti svatebního ruchu. může být blbá hudba, i svatebčani můžou být idioti, ale jídlo musí být dobré a moc
zní to blbě, ale už jsem stará svatební vymetačka, a na tomhle se vždycky shodnou všichni. na svatby, kde se bylo o hladu, se nevzpomíná dobře, i kdyby tam bylo všechno pozlacený.
Jiná Realita Mně strašně utkvěla jedna svatba, protože tam nebylo vůbec nic sladkého ke kávě:( Čokoládovou fontánu teda nepočítám.
Solathis pry neplanuji v nasi oblasti rozvoj v nejblizsich 2 letech. Ostatni domy stoji pres ulici a nas bude v nove ulici (predstavte si kriz)
Candance A vy jste to koupili jako parcelu k zástavbě?? Jak je to v územním plánu?
Malo jedla na svadbe som nezazila ale v lietadle ano. 45 minut trcat v lietadle kym dobehnu ludia z inyh letov. Nasledne na to takmer 10 hodinovy let. Po vzlietnuti doniesli mini sacok so slanymi krekrami a na to miniporciu sucheho kurata s trochou zemiakovej kase a za lyzicky nie cerstvej zeleniny. K tomu kus spongie co mala byt kolac. Pobrali tacky a zhasli a nakazali zavriet clony na okienkach a spat. Wtf? Vsak bolo pred jedenastou doobeda. Blbe minisacky slane/sladke zas rozdavali pred priletom a hodku pred pristatim sme dostali gumene suche cosi co mal byt chlieb a v nom list salatu a platok papierovo tenkej asisunky. A chemicku zbrndu neidentifikovanej prichute co mal byt mozno puding. Ti co zaspali to mali idealne. Ja som mala 17 mesacneho krpca co behal po lietadle a ja za nim. Jasne ze mi vyhladlo. Nebyt chlebickov mojej mamy z ktorych si uz od teraz nebudem robit nikdy srandu tak by som tam asi odpadla od hladu. Spolusediaci par ma rozveselil hlaskou ked on pobavene hovoril jej ze zaplatili sme za letenky a o jedle nebola rec ![]()
este ma v kratkej dobe caka opacny smer. Sice v noci ale chlebicky ci sendvice si berem ![]()
eless svacinu do letadla beru vzdycky-kazdy se mi smeje a pak loudi!![]()
Dadoo ano, je to parcela v zastavbe. V podstate je to uz ostrov 8 parcel uprostred nove zastavby.
...no, a teď "babo raď!"![]()
Miru radím dej tomu týden, dva a třeba se ti začne po běhu stýskat. A jestli ne, je tolik jiného pohybu...
Já jdu za chvilku a už se těším na ten studený vzduch do plic...
Miru já jsem v pátek zryla a vyplela záhon a bolej mě zadní strany nohou tak, že ještě dneska ráno sbírám věci ze země v podřepu.....
...tak já dnes nakonec vyběhla![]()
Takže moc díky za postrčení![]()
Ale nebudu to přehánět, max dvakrát až třikrát do týdne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.