Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. října 2016 11:57
Reakce na Garfie:

+Dadoo

A jak se tam chlapec mrskal!

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 30. října 2016 15:19

A... opravdu jste si jistý, že to není Pokémon? To by totiž možná hodně vysvětlovalo :)!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. října 2016 15:23
Reakce na Torrah:

A... opravdu jste si jistý, že to není Pokémon? To by totiž možná hodně vysvětlovalo :)!

já teda doufám, že je to Čtvrtníček.

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. října 2016 17:22
Reakce na Torrah:

V tom případě ať ho proboha nikdo neevolvuje!

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 30. října 2016 17:26
Reakce na Sweet Potato:

To máte z toho,že před spaním myslíte na kraviny. Máte myslet na něco PĚKNÉHO!

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. října 2016 18:59
Reakce na rozarka:

Jojo. Člověk si postěžuje a dostane vynadáno. Konečně se cítím jako doma!

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 30. října 2016 19:13
Reakce na Sweet Potato:

Tak Vaše sny bych při horečkách docela brala. Když je mi zle, mám šílené stíhy a horory. Politické panoptikum je aspoň něco, z čeho si uděláte legraci a budete je vyprávět pro pobavení. A co my víme, třeba se vyplní a někdo Mluvčáčka konečně chytí a zavře do izolace :-)

Ať je vám lépe!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 30. října 2016 20:33
Reakce na Sweet Potato:

Jen sněte a pište dál! Je báječné být objektem něčích snů 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. října 2016 20:50
Reakce na Dadoo:

To je fakt. Třeba se mi to taky ještě někdy zadaří.

Offline dzizisketa
8792 příspěvků moje polička 31. října 2016 10:56

Za čtyři dny u rodičů jsem přibrala asi tak pět kilo, odhadem podle pneumatiky, která dneska vylezla po navléknutí kalhot. A samozřejmě jsem dostala i nabaleno, kdo by odolal maminčině svíčkové a zvěřinovým klobáskám a kompotu atd. atd.

Offline Friga
2007 příspěvků moje polička 31. října 2016 16:32

Je pul sesty a venku je uz uplna tma Ta zmena na zimni cas je tak neprijemna!

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 31. října 2016 16:39
Reakce na Friga:

A to ani nevíte, že je teprve půl pátý!!! 

Offline Friga
2007 příspěvků moje polička 31. října 2016 16:43

Tady je o hodinu vic nez v CR, ziju v jiznim Finsku  

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:10
Reakce na Friga:

Tak to pardon :-) Ale buďte v klidu, tady už je taky tma jako v pytli :-/

Offline dzizisketa
8792 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:14
Reakce na Garfie:

A to znamená míň lidí venku! Teda ne že bych neměla lidi ráda, naopak, ale aspoň můžu to kolo po lese pořádně rozjet, už budu potkávat jen vášnivé sportovce a pejskaře, kterým nic jiného nezbývá

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:19

Ve tmě v lese? Bacha na kořeny!!

Offline Friga
2007 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:31
Reakce na Garfie:

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 31. října 2016 18:15
Reakce na Garfie:

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 31. října 2016 20:25

Stěžuju si na všechny silniční opravy na Praze 6. Dostat se ze směru Karlovy Vary / Slaný je čím dál tím šílenější. Nejsou odstavná parkoviště, což nás v kombinaci s modrými zónami na každém rohu nutí jet do centra. Já bych to auto tak ráda nechala někde na šestce a pokračovala dál metrem. 

Omezení u letiště - jo, udělat nové povrchy se musí, chápu. Ale nedávno byl na R7 aspoň pruh rozdělen na dva zúžené, nic pohodlného, ale jelo to. Teď je všechen provoz z Slaný/ Kladno stažen do jednoho pruhu, do toho připojovací z letiště. Stojí to od exitu na Tuchoměřice, ráno i přes den, víkend taktéž.

Kdy se rekonstruovala Evropská? Není to tak dávno, že? No ale Evropská je u FTVS ve směru do centra stažená do jednoho pruhu a dělá se frézování. Stojí to od Šárky.
Člověk by čekal, že to tedy zkusí vzít po Bělohorské / Milady Horákové. Ne, vesničani do Prahy neproniknou! I ta je totiž ve směru do centra zúžená do jednoho pruhu kvůli frézování! Dnes večer to stálo od Břevnovského kláštera. Ani nechci pomyslet jak to vypadá ráno.

To všechno se dělá v době kdy je zavřená Korunovační, připomínám.

Blanka je každou chvíli zavřená, je omezován vjezd (např z Letné je ve špičce semafor nastaven na max dvě auta). O diskusi zavřít vjezd a výjezd z Kulaťáku už ani nemluvě. Jako TVL, postavili jsme tunel ale jezdila nám v něm auta?

Mám to pochopit tak, že máme zrušit firmu v Praze, auta přehlásit na vesnici a začít makat v kravíně místo pro město daňově dost přínosné advokátní kanceláře?

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. října 2016 20:43
Reakce na andulka01:

Stěžuju si na všechny silniční opravy v ČR. Včera jsme jeli od Bratislavy a místy dálnice od hranic k Brnu i D1 od Brna do Prahy připomínala parkoviště. Pustíte si rádio a slyšíte, že je ucpáno všude všechno. 

Uzavřené jsou kilometry a kilometry, nic se tam neděje a nebylo to tím, že byla neděle -  když jsme ve středu jeli tam, vypadalo to naprosto stejně. 20 km stažených do dvou zúžených pruhů a na celém úseku stojí v jednom místě dvě nákladní auta, jeden bagr a nikde ani noha.