Já jsem jela ve čtvrtek večer žlutým busem do Prahy a bylo to naprostý šílenství, už za Brnem u Domašova jsme se na zúžení zasekli v 5 km koloně, zúžení před Prahou totéž, ale tam už to řidič bral objížďkou. Ale i tak jsme to jeli skoro tři a půl hodiny, kompenzace od Jančury 83 Kč, chacha. Aspoň že opačný směr v sobotu odpoledne už byl úplně bez problémů.
Stěžovací vlákno
Vo stvrtok bolo sialenstvo na cestach asi vsade.U nas mali v piatok deti prazdniny,plus sa asi vsetci mimobratislavski zijuci v Bratislave rozhodli vyrazit domov na predlzeny dusickovy vikend.Zapchy na dialnici z BA boli katastrofalne.Nastastie sa im duchapritomny vodic autobusu rozhodol vyhnut po starej ceste a tak som domov z prace prisla v normalnom case.V piatok boli cesty do a z Ba takmer vyludnene.
Stazujem sa na svoju vlastnu blbost.Vdaka tomu,ze som sa frajerka hrala na otuzilu,mam nos ako pokazeny vodovodny kohutik a citim sa ako odstaveny pomaranc.A taaak strasne som este nechcela nosit cizmy (na vyske nezalezi) :(
Něco se mi zašprajclo v mrazáku. Samozřejmě v horním šuplíku, takže se k tomu nedá nijak dostat. Asi už ho nikdy neotevřu.
Doma bordel jak v tanku ve všech místnostech. Nevejdu se do zimního oblečení. Manikúra na rukou odstrašující. Hadry, v kterých chodím momentálně do práce, jak ke kravám. Diář plnej restů. A já? Popíjím horkou čokoládu, jím šlehačkový pohár a surfuju si tady.
doporučuju ještě sklenku červeného:-)
Červené není zrovna zrovna pro mě. Navíc myslím, že kombinace ryby, poháru a čokolády v docela krátkém intervalu udělá svoje i bez něj.
Ale je to hrozný, mně je ze sebe samotné tak zle! Nejhorší je, že si nemůžu říct, že zítra to bude jiný, protože nebude, je to dlouhotrvající stav!
+ Viktorka: Bez vína není večer úplný. Zvu vás, máme doma 300 lahví na zimu ![]()
Já doma moc pít nemůžu, já jsem typ potenciálního alkoholika totiž:-D.
a Karja
potenciální alkoholik je pěkná definice. 300 lahví by nám na chvíli postačit mohlo:P
ne mohlo, musí. Letos se již nic dokupovat nebude!
Karja: ano, též pociťuji riziko, takže většinu lahví máme ve sklepě a nosím to do bytu pouze po lahvích ![]()
Tak tak. Sklenka vína vyřeší vše. Já jsem nad jednou, ehm dvěma, právě vymyslela, že když nechám mrazák rozmrazit i s obsahem, tento se povolí a rozteče, ergo klesne, což by mohlo odšprajcnout zašprajcnuté. V praxi zatím nevyzkoušeno.
Doma bordel jak v tanku ve všech místnostech. Nevejdu se do zimního oblečení. Manikúra na rukou odstrašující. Hadry, v kterých chodím momentálně do práce, jak ke kravám. Diář plnej restů. A já? Popíjím horkou čokoládu, jím šlehačkový pohár a surfuju si tady.
Jak ja vam rozumim ...
zrovna jsem ti to s rozmražením chtěla poradit (akorát jsem dorazila z hospody, zdá se, že i pivo bystří mozek :-)) )
:-D Sleduju je na FB, moje oblíbená stránka!
Nedávno jsem si tu stěžovala na FB. Tak musím také uvést, že si to u mě napravili...Sice nereagovali ani na jeden ze tří čím dál tím naštvanějších mailů, ale službu, která nefungovala, mi nakonec nenaúčtovali.
Já jsem jela ve čtvrtek večer žlutým busem do Prahy a bylo to naprostý šílenství, už za Brnem u Domašova jsme se na zúžení zasekli v 5 km koloně, zúžení před Prahou totéž, ale tam už to řidič bral objížďkou. Ale i tak jsme to jeli skoro tři a půl hodiny, kompenzace od Jančury 83 Kč, chacha. Aspoň že opačný směr v sobotu odpoledne už byl úplně bez problémů.
Existuje jiny dopravce, ktery dava cestujicim vyssi kompenzace? Ja jsem totiz s Jancurou jezdila roky a jsem jejich fanousek. U jineho dopravce jsem se nesetkala s tim, ze by vracel jizdne pri zpozdeni, za ktere nemuze. Nekteri dopravci nevraci penize ani za zpozdeni, za ktere muzou (ceske drahy a porouchane lokomotivy).
Zatím doufám, že se nám to podaří nějak jinak, už jsem zapojila hrubou sílu (=chotě) Je nám těch dobrot líto.
Tohle je asi první příspěvek, u kterého mi fakt chybí ramínka. Nejlepší řešení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje