Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 12:17
Reakce na Kokoska:

Já jsem jela ve čtvrtek večer žlutým busem do Prahy a bylo to naprostý šílenství, už za Brnem u Domašova jsme se na zúžení zasekli v 5 km koloně, zúžení před Prahou totéž, ale tam už to řidič bral objížďkou. Ale i tak jsme to jeli skoro tři a půl hodiny, kompenzace od Jančury 83 Kč, chacha. Aspoň že opačný směr v sobotu odpoledne už byl úplně bez problémů. 

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:07
Reakce na Karoleena:

Vo stvrtok bolo sialenstvo na cestach asi vsade.U nas mali v piatok deti prazdniny,plus sa asi vsetci mimobratislavski zijuci v Bratislave rozhodli vyrazit domov na predlzeny dusickovy vikend.Zapchy na dialnici z BA boli katastrofalne.Nastastie sa im duchapritomny vodic autobusu rozhodol vyhnut po starej ceste a tak som domov z prace prisla v normalnom case.V piatok boli cesty do a z Ba takmer vyludnene.

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:13

Stazujem sa na svoju vlastnu blbost.Vdaka tomu,ze som sa frajerka hrala na otuzilu,mam nos ako pokazeny vodovodny kohutik a citim sa ako odstaveny pomaranc.A taaak strasne som este nechcela nosit cizmy (na vyske nezalezi) :(

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:31

Něco se mi zašprajclo v mrazáku. Samozřejmě v horním šuplíku, takže se k tomu nedá nijak dostat. Asi už ho nikdy neotevřu.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:49

Doma bordel jak v tanku ve všech místnostech. Nevejdu se do zimního oblečení. Manikúra na rukou odstrašující. Hadry, v kterých chodím momentálně do práce, jak ke kravám. Diář plnej restů. A já? Popíjím horkou čokoládu, jím šlehačkový pohár a surfuju si tady.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:51
Reakce na Karja:

doporučuju ještě sklenku červeného:-)

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:00

Červené není zrovna zrovna pro mě. Navíc myslím, že kombinace ryby, poháru a čokolády v docela krátkém intervalu udělá svoje i bez něj.

Ale je to hrozný, mně je ze sebe samotné tak zle! Nejhorší je, že si nemůžu říct, že zítra to bude jiný, protože nebude, je to dlouhotrvající stav!

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:00
Reakce na Karja:

+ Viktorka: Bez vína není večer úplný. Zvu vás, máme doma 300 lahví na zimu

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:09
Reakce na Guinea Pig:

Já doma moc pít nemůžu, já jsem typ potenciálního alkoholika totiž:-D.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:13
Reakce na Guinea Pig:

Karja

potenciální alkoholik je pěkná definice. 300 lahví by nám na chvíli postačit mohlo:P

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 20:34

ne mohlo, musí. Letos se již nic dokupovat nebude!

Karja: ano, též pociťuji riziko, takže většinu lahví máme ve sklepě a nosím to do bytu pouze po lahvích

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 21:01

Tak tak. Sklenka vína vyřeší vše. Já jsem nad jednou, ehm dvěma, právě vymyslela, že když nechám mrazák rozmrazit i s obsahem, tento se povolí a rozteče, ergo klesne, což by mohlo odšprajcnout zašprajcnuté. V praxi zatím nevyzkoušeno.

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 21:45
Reakce na Karja:

Doma bordel jak v tanku ve všech místnostech. Nevejdu se do zimního oblečení. Manikúra na rukou odstrašující. Hadry, v kterých chodím momentálně do práce, jak ke kravám. Diář plnej restů. A já? Popíjím horkou čokoládu, jím šlehačkový pohár a surfuju si tady.

Jak ja vam rozumim ...

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 21:51
Reakce na Sweet Potato:

zrovna jsem ti to s rozmražením chtěla poradit (akorát jsem dorazila z hospody, zdá se, že i pivo bystří mozek :-)) )

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 06:13
Reakce na Garfie:

Ve tmě v lese? Bacha na kořeny!!

to nema chybu... kruta sila borovic 

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 06:40
Reakce na jinx:

:-D Sleduju je na FB, moje oblíbená stránka!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 07:05

Nedávno jsem si tu stěžovala na FB. Tak musím také uvést, že si to u mě napravili...Sice nereagovali ani na jeden ze tří čím dál tím naštvanějších mailů, ale službu, která nefungovala, mi nakonec nenaúčtovali. 

Offline ziginka
725 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 07:31
Reakce na Karoleena:

Já jsem jela ve čtvrtek večer žlutým busem do Prahy a bylo to naprostý šílenství, už za Brnem u Domašova jsme se na zúžení zasekli v 5 km koloně, zúžení před Prahou totéž, ale tam už to řidič bral objížďkou. Ale i tak jsme to jeli skoro tři a půl hodiny, kompenzace od Jančury 83 Kč, chacha. Aspoň že opačný směr v sobotu odpoledne už byl úplně bez problémů. 

Existuje jiny dopravce, ktery dava cestujicim vyssi kompenzace? Ja jsem totiz s Jancurou jezdila roky a jsem jejich fanousek. U jineho dopravce jsem se nesetkala s tim, ze by vracel jizdne pri zpozdeni, za ktere nemuze. Nekteri dopravci nevraci penize ani za zpozdeni, za ktere muzou (ceske drahy a porouchane lokomotivy).

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 08:25
Reakce na moora:

Zatím doufám, že se nám to podaří nějak jinak, už jsem zapojila hrubou sílu (=chotě) Je nám těch dobrot líto.

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:11
Reakce na Karja:

Tohle je asi první příspěvek, u kterého mi fakt chybí ramínka. Nejlepší řešení