Stěžovací vlákno
barbucha Ty mi úplně mluvíš z duše... Já jse teda úplně zenová, ale tady bych kopala do prdele... Četlo to moc lidí, nebudu obcházet všechny...
Já se to snažím pochopit, ono je to možná spíš tak, že je to dlouho a ona podrobnosti zapomněla...
pokud podrobnosti zapomněla a ty se proti její interpretaci neohradíš, tak ji v tom jenom utvrdíš. myslím, že nejlepší pro vyjasnění nedorozumění je komunikace. i přes to, že se s tím člověkem už nemusíš potkat... ale znáš to - náhoda je vůl! ![]()
pilo krev, že to nezůstalo jen soukromým názorem
Toto presne. Že nemal toľko slušnosti, že ak to aj pochopil zle, že to takto vyťahoval. Ako neviem si to predstaviť - on prehlásil, keď to takto zostručním - že prevzal projekt, lebo ty si sa sebecky rozhodla cestovať? A on je vlastne jeho záchranca??? Ako úprimne, aj keby to tak bolo, aj to by bolo tvoje právo, ale teda takto sa pokúšať o vyzdvihnutie seba samého....
A úprimne, ak máš možnosť reagovať verejne, tak áno, nenechala by som to tak, kvôli vlastnému menu v branži. Ak len s ním, tak to by záviselo na okolnostiach.
999 Chápu tvůj pocit křivdy, zklamání a potřebu dosáhnout zadostiučinění, spravedlnosti. Je to čerstvé a citlivé.
Chápu i, že je těžké se rozhodnout, zda je lepší se s tím vyrovnat sama, nebo dát najevo své pocity tomu druhému.
Jenže jestli jsem správně pochopila, ona osoba měla projev až po tobě. Zarážející je, že ji tvé poděkování nepřimělo k reciprocitě. Většina lidí v takové situaci automaticky poděkování vrátí.
Co by se stalo, kdybys za tím člověkem šla, a on to nepřijal, a při své obhajobě třeba i použil nefér argumenty? Třeba že to je celé jeho zásluha, že když to přejímal, byl projekt ve špatném stavu a podobně.
Jak by ses cítila v takovém případě? Bylo by ti hůř, nebo by ti to naopak pomohlo se s tím vyrovnat? Pokud to druhé, pak má smysl se o vyjasnění se pokusit - nemůžeš ztratit. Pokud by tě to rozhodilo ještě víc, pak je možná lepší se s tím srovnat sama, protože šance na omluvu od protistrany není vysoká, a není to nikdo, na kom by ti záleželo.
SunEclipse Musím se na to vyspat
.
Já si tu musím odlozit - v pátek jsme si vyzvedla na poště Iris Ganache, zkusila ji a říkám si, že jako dobrý, ale že to bude lepší až mě přejde ta rýma. No a zatím ji mám čím dál větší a ještě mi to vlezlo na hlasivky, takže sípu a manžel se mi směje ![]()
999 Hele, ja necetla ten puvodni text, uz to bylo smazany, ale zajima me jak to dopadlo, psat to samo nemusis, pokud nechces :)
Odesla mi klavesnice, nova stoji 4 litry![]()
Mutziputzi Co ty jsi komu provedla? To musí být nějaká špatná karma, nejdřív kotel, teď klávesnice.
brrr Tak to v zadnym pripade, tu mi lze jen zavidet
špatná karma = špatný kotel (plynový) ![]()
0zero7 Hele, dva dny mně to střídavě bylo líto a byla jsem naštvaná, a pak jsem si připomněla "tady a teď" a vykašlala jsem se na to, přestala jsem to řešit.
Mutziputzi jaká to je klávesnice, za 4 litry? Něco speciálního k Applu?
Kokoska lautr obycejna k macu bohuzel
Kokoska No buď Apple alebo nejaká programing klávesnica. Tipujem ten Apple ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články