Karja to vypadá moc dobře! akorát je to trochu vegetariánský.. ale myslím že by to šlo i s kusem masa, žejo:-)
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu No, s kusem masa jsem to nezkoušela, ale různě to obměňuji, co je doma, přidávala jsem tam i cizrnu, to arašídové maslo jsem tam nikdy nedávala. Jako snese to hodně obměn a je to stále chutné, tak proč ne maso;-).
Leo express Praha - Ostrava, už na odjezdu měl přes 35 min zpoždění a ještě to měl v plánu objíždět přes Lysou n. Labem.
Naštěstí jsme se vmáčkli do EC, co jel o půl hoďky později, ale pochybuju, že nám Leo vrátí jízdné.
brrr Potľapkávam, ja som si cez víkend takisto užila. Ako píšem vedľa, zlatý Regiojet.
Učím se slovíčka a říkám si nahlas..no únava materiálu se projevuje...štofauštauš
Kdo vymyslel smažený květák
z porce pro 4 mam z bídou pro 2 a mám pocit, že prasknu. A to jsem po martinském prasení chtela dneska neco light.
paktofonika Jako taky to není s Regiojetem vždycky výhra, tuhle jsem jela v pátek večer Praha-Brno, všechny spoje narvaný, takže jsem uloupila snad předposlední místo v celým vlaku, tichý kupé v business, cena vyšponovaná na pětikilo... No a teda dost hrozná cesta, v kupé bylo rozbitý světlo, takže jsme tam měli s pánama spolucestujícíma temnou dvouhodinku, sleva samozřejmě žádná, přesadit jsme se taky nemohli, páč všude jinde plno, kroasán jsem tam chroustala při svitu notebooku, no ještě že zaměstnavatel lístek proplatil. :) Ale přes to všecko to bylo furt lepší než tatáž trasa s ČD musím říct.
Karoleena No v piatok som išla s ČD, internet nefungoval, zima ako v ..., pri kúpe lístku si nemôžeš vybrať miesto, vlak mal iba kupé takže tma musela byť aj tak (zhodla sa väčšina spolucestujúcich), mal meškanie (o vrátení peňazí si môžem snívať). Prípoj som stihla ž ten ďalší (ŽSR), starý vlak, horúco ako v pekle, všetky okná otvorené takže je ti horúco a kosa zároveň, okolo záchodu som len prebehla. Ako zažila som v RJ rôzne situácie, nie vždy to bolo ideálne ale aspoň sedím v slušnom čistom vlaku, nebojím sa ísť na záchod a zamestnanci sa snažia a sú milý.
stes Zrovna jsem po obědě a taky mám pocit, že jsem ho snědla víc, než kolik bylo v plánu a myslím, že do večera spolehlivě zmizí i ten studenej zbytek![]()
tina no vypada to tak...
paktofonika Jako ČD fakt hrůza, nutno teda dodat, že nejezdím první třídou, tam by to bylo o něco lepší zřejmě, ale už jenom to, že se pokaždé musím přetahovat o svoje místo s někým, kdo nemá místenku, mě hrozně otravuje, kolegové takhle jednou celou cestu stáli protože jim místa zasedla nějaká babička s vnoučkem a bylo jim blbý ji vyhazovat z místa... A ten výběr míst v eshopu je kapitola sama pro sebe, v jednom vlaku mi bylo umožněno vybrat si konkrétní místa podle plánku, v jiným už to šlo jen automaticky (podle jakýho klíče se určuje v jakým vlaku uvidíš plánek a v jakým je ti místo přiděleno dodnes neznám), jestli to je vůbec vedle sebe jsem si musela kontrolovat na nějakým fanouškovským webu lidí přes vlaky, kde měli pro danej typ vlaku i vagónu, na rozdíl od ČD, i schéma. ![]()
Karoleena To je fakt hrôza. S miestenkou som raz jednej pani ustúpila a dopadlo to zle, takže si za miestenkou stojím a už som to tu písala ako som sa o svoje miesto musela naťahovať v prvej triede. Pán mal ešte blbé pripomienky a sprievodca len krčil ramenami. U RJ mi príde fajn, že je povinne miestenkový takže nad tebou nikto nestojí, nemusíš sa predierať uličkami ak ideš na wc a podobne. A že ČD a ŽSR (v prípade mojich ciest) sú drahšie ako RJ. Ako keby som jazdila niekde tak hodinu max dve tak prežijem, ale ja väčšinou cestujem 5-6 hodín takže to pohodlie riešim. No nič, nechala som sa minule v cestovateľskom vlákne nalákať na ČD a ak bude možnosť, budem sa im vyhýbať :D
Karoleena tohleto vybírání místa automaticky mi hrozně štve. Myslím, že je to tím, že třeba když jedeš z ciziny, tak nejsou schopni to ovlivnit, asi vázne spolupráce? Ale kvůli tomuhle radši chodim kupovat jízdenky na přepážku, protože aspoň tu cestu tam si vyberu, na tom eshopu se na plánku ani nedá poznat, jestli si kupuju lístek posměru nebo proti..jinak, pokud mám možnost, tak volím tu 1. Třídu, přesně z těch důvodů, který si popsala
Stan Lee ![]()
paktofonika u RJ sa mi stalo, že sme mali dvaja miestenku na to isté miesto (zrejme nejaká chyba v systéme) a sprievodca to okamžite a bez problémov vyriešil - že majú vždy pár miest voľných pre prípad akejkoľvek potreby.
Tak ve Vogue CS svůj stín stále nepřekročili..jak z dob studený války

Mutziputzi Ještě jsem si nekoupila ani jedno číslo a asi to tak i zůstane
.
Mutziputzi dáváš tomu ještě další šanci? :-)
Mutziputzi A typografie je vevnitř taky tak příšerná? Ještě jsem nezakoupila a asi to neudělám. Pokaždý se mi kroutí oči z toho CS v očku. A ten zbytek taky peklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články