Magráta já jsem podporu ukončila druhým číslem, zrzavý palice jsem už domu nechtěla![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 prvni cislo bylo fajn, vizualne...druhy hruza, dal nevim
Hodila jsem při běhání tak excelentní šipku na chodník
, že se ke mě seběhli ze zastávky čtyři lidé a jali se mě zachraňovat. Musela jsem je výrazně presvědčovat aby záchranku opravdu nevolali. Že bude stačit když ni pomůžou se postavit na nohy. (ale potěšilo mě to, ještě to není s lidskou netečností tak špatné).
Koleno v pr.... a od odpoledne mě bolí celá pravá strana těla. Naštěstí už nosím běžecké rukavice a nemám sedřené dlaně, jinak bych si mohla vzít dva týdny volna.
Jsem zvědavá jestli to zítra rozchodím.
Catherinne Au!
Snad to brzy přejde. ![]()
Catherinne Uf, ať jste brzo fit!
Catherinne ufff. Aspon ze tak, mohlo to byt horsi. Co se pripletlo pod nohy?
Jsem nastydlá a nelepší se to. Včera jsem s tím byla na pracovní pohovoru (nešel přeložit) a vůbec to nebylo dobrý. Hlas nanic, teklo mi z očí, špatně se mi mluvilo, no průser prostě. Pán na mě koukal jako na exota, i když to byl právě on, kdo schůzku nechtěl posunout na vhodnější termín.
Jinak - pohovor vedl cca můj vrstevník, co by byl mým šéfem. Překvapilo mě jak byl naprosto nevstřícný, úsečný a nesoustředěný. Na pohovor se ani neobtěžoval připravit - vůbec netušil, že na tuto pracovní pozici mě oslovila jejich personální agentura a doporučila k dalším krokům. Takže hned na začátku malé nedorozumění, plus jsem trochu cítila jak mě vmanévrovává do pozice kdy se já doprošuji. Měla jsem mít připravené portfolio prací, na to se ani nekouk, spíš to tak znechuceně odmítnul.
Shrnuto - potvrdila jsem si, že pro tuto firmu pracovat nechci, jednak se neshoduje s mým etickým cítěním, jednak šéf mi sympatický není a troufám si tvrdit, že je to oboustranný pocit. Tak jedeme dál.
andulka01 No ale musíte uznat, že to byl i tak užitečný pohovor. Já takových, kde by mě chtěli, ale já je ne, měla taky několik..
Jen člověka mrzí ta ztráta času, to jasně.
andulka01 tak uz to, ze nechteji posunout schuzku kvuli nemoci o necem vypovida. Pohovor je oboustranna zalezitost. Firma si vybira zamestnance a uchadzec zamestnavatele. Hodne manazeru to stale nechape, stejne jako nechapou, ze ve zkusebni dobe muze dat vypoved i zamestnanec.
Ze je na pohovor protostrana nepripravena se ti asi jeste stane. Ale celkem to nemusi znamenat nic spatneho, nez ze manager lita, ze schuzky na schuzku.
Díky. Koleno je výrazně lepší než včera večer! ![]()
Ty pilulky na otoky a všechny tři masti zafungovaly skvěle. 2/3 otoku jsou pryč a ani moc nekulhám. Problémem zůstává pravé rameno, ale jsem v práci, takže vydržet se to dá. Uvidím večer. Ale posun takřka zázračný! No sportovci, no!!!
A teď doufám, že jsem to nezakřikla... ![]()
Catherinne preju brzke uzdraveni.:-)
Zarinya díky ![]()
Dnesni noc spanku moc neprala, tak jsem to pred patou odpiskala a sla do prace, ze si tam uziju trochu klidu a ticha a nerusene neco dodelam. V sest tam vlitla nabuzena kolegyne a mluvi a mluvi a mluvi.
Catherinne Soucitim! Taky mam natekle koleno, poprve v zivote, dokonce v papirech pisou "chondropathie cesky", stve me to desne, pac jsem chtela jit cvicit, takhle mam uterak.
Tak kolenum zdar a snad se to brzy spravi!
Drzim pesti, at co nejdriv najdes neco, co je podle tvych predstav.
Tento tyden jsme prezentovali u potencialniho zakaznika, co nas sam oslovil. 5 lidi na tom makalo dva tydny, jeli jsme tan pres pul nemecka, panc to chteli osobne... a ceo zakaznika si v prubehu prezentace na stole rozlozil svacinu a dvakrat odesel, protoze mu nekdo volal
taky jsem se trochu divila.
Lilly_Ku ja cumela jak puk, kdyz si u mojich bakalarskych statnic jeden zkousejici celou dobu s nekym smskoval. To me prislo ponekud zarazejici.
Luna no jejda. A to jen tak? Samo? Mě ta noha bolí, ale je to nic oproti rameni. A dnes už mě bolí i pravá půlka zad. Dopoledne to jde, ale včera večer už jsem chtěla umřít. Ale dnes jen jedna paní a frčím domů na gauč. Kočky se budou nadšeně válet se mnou. ![]()
Tak ať je nám brzo líp!!!![]()
Catherinne No tak ať je to lepší. Neběžíš nějaký půlmaraton za pár dní?
rasaNori Hahaha, u mých phd státnic jedna z přísedících usnula
jako téma to bylo velmi specifické a mimo její odborný zájem, ale protože jsme mrňavý obor, seděli jsme všichni u jednoho stolu a pozorovali, jak jí padá hlava, když jsem tam vykládala.
Mohučanka Taky mi u phd státnic usnul přísedící
A stejný důvod a navíc byl po těžké operaci, takže pochopitelné. Kolem čilá debata a on si tam spokojeně spal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články