Děkiji. Naštěstí ne, to by mě moc mrzelo.
Přes zimu jen v rámci tréninků. Zatím je první půlmaraton v plánu v dubnu. A v květnu celý...![]()
Děkiji. Naštěstí ne, to by mě moc mrzelo.
Přes zimu jen v rámci tréninků. Zatím je první půlmaraton v plánu v dubnu. A v květnu celý...![]()
Gatita no dnes jsou nejake skvrny na slunci nebo co. muz dnes rano dorazil domu ve stavu, ze by se pohadal i sam se sebou. za deset minut mi stihl vynadat asi 3x. a to jsme jeste vsichni spolu museli na zubni hygienu.
dnes v praci nasazujeme neco vetsiho, pravdepodobne budou mensi problemy a vsichni se modlime, aby nevyplavalalo nic zasadniho, protoze nas tady sezerou.
ani ja nejsem uplne v kondici, neni mi prilis dobre a zapomela jsem si doma prasky na hlavu. vzala bych si alespon ibalgin, ale nemam ani ten a nejblizsi lekarna je 20 minut pesky.
Mohučanka zelene.oko to usinani je strasny. obcas mne to sklati nekde v salu na konferenci, tezky vecer za mnou, tma, zrovna nezajimave tema, pohodlne kresilko... cloveku je trapne, ale strasne tezko se s tim neco dela, protoze nelze vstat a jit se projit. docela se mi ulevilo, kdyz jsem jednou jako prednasejici zjistila, ze vubec nejsem sama ![]()
Objednala jsem si v Lidlu kalhoty a druhej den mi dvakrat ruply. Zkusim je vyreklamovat, jen mama strach, ze mi odepisou, ze jsem si prece jen mela nechat tu velikost 40, kterou jsem vratila....no nechame se prekvapit:-D.
continuity No mně jednou dokonce vyfotili na konferenci...sice jsem nespala, zrovna jsem mrkla, ale asi to byl takový delší mrk a poloha těla byla taková ta hospodska po 5. pivu...Loket na stole, hlava v dlani...Fotili kamarádku stojící a diskutující právě za mnou a vyšlo z toho toto ![]()
Jinak já to té přísedící na státnicích neměla vůbec za zlé, boj proti takovému spánku mi taky moc nejde. Druhá se tam očividně nudila, což mě rušilo víc.
Karja mne se to stalo pred tydnem. uplne novy dziny ze zary, ohnula jsem se a krup...pres celej zadek a stehno
ale vratili penize v pohode, ta dira byla.obri a vubec ne ve svu, proste uprostred nohavice.
Kdyz jsme u tech hadru z lidlu - je k necemu to jejich outdoorove obleceni?nemam totiz zadne vybaveni na hory. Jezdili jsme vyhradne na bezky, a to staci lehke obleceni. Letos me ceka postavani pod sjezdovkou a staveni snehulaku (bude-li vubec snih...). Nechce se mi investovat, ale neco mi rika, ze dziny nebudou to prave orechove.
Gatita ne, je k prdu. Ty hadry nedychaj, co se tyce vodniho sloupce taky nic moc.Takove horsi alpine pro:D
Gatita pokud se nepotis tak jen kvuli teplu by to slo, necekej nic vic- jak pise rasanori
Gatita jeste zkus Decathlon, na postavani pod sjezdovkou je ok ale cokoliv v cem ti bude teplo;)
711990 No presne, uplne mimo rupaci casti. Jeste rikam priteli tyy joo, podivej mi to ruplo a on nene, to bylo schvalne (jasne schvalne dira u pasu), tak chvili spekuluju, zda to zasiju nebo vyreklamuju a po trech minutach spekulovani se ohnu k diteti a najednou krup dira na koleni:-D. No uplne jsem se bala v tech kalhotach vyjit na ulici, ze to cestou cely upadne, ale prochazku to vydrzelo bez dalsi.
711990 Mne tak praskli tie slim boyfriend, našťastie som cez ne mala dlhý sveter, ale zima na zadok mi bola aj tak :D
Mohučanka Delší mrk![]()
![]()
paktofonika jeszis mne se to nastesti stalo doma. Nedokazu si predstavit tu hruzu, stat se to na ulici![]()
Všechno je špatně, všechno je špatně ![]()
Potřebovala jsem to říct nahlas.
Lama_z_Lana co se stalo?
viktorka_od splavu Asi velkýho, spíš dlouhodobě "drobnosti". Pocit, že je jeden úplně blbej, neschopnej a celkově úplně k ničemu ![]()
Lama_z_Lana nj, nemusí to být nic velkýho, stačí když ty nevelký drobný ústrky a nepodarky nejsou vyvážený taky pár drobnýma úspěchama a radostma...tak držím palec ať brzy přijdou a je jich hromada!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.