Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:23
Reakce na Gatita:

​to je jeste dobry. V nasi kancelari jsem byla od rana svedkem dlouheho cisteni zubu ,  strihani a lakovani nehtu, nanaseni parfemu a konzumace tunakoveho chlebicku. Za ten se kolegyne strasne omlouvala, coz mi prislo po tom retezci podivnych, intimnich a rusivych aktivit jako to nejmensi.

​no ty jo...kolega s rovnátkama si v kanclu čistí dlouze zuby několikrát denně a já si stříhám a lakuju nehty. Jíme furt. Budu mu muset sdělit, že bychom měli těchto rušivých, intimních a podivných činností zanechat....ba neee neřeknu

Online Garfie
28541 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:26

Gatita Vím, že jsi řekla "dost"...ale stejně, jak s ní teda naložila? 

Offline Janulik03
20243 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:36

Dakujem, no ono drsné vyzerá inak. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:37

Já teda povoluji neomezenou konzumaci pouze studených pokrmů, ohřejvače nesnášim! Ale to se již opakuji

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:41

Jinak zlatý čištění zubů v kanceláři, mně se ekluje, když si někdo po obědě v restauraci jednou rukou "zakryje" pusu a jde se šťourat párátkem...to bych spíš přežila, kdyby si po obědě ostříhal nehty!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:45

A keby vám kolegov necht pristál na stole tak to je tiež v pohode? 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:48

Uf, stezuju si na sebe! ZASE mi trvalo celou vecnost se vykopat z postele, pak jsem nemohla najit svetr, pak jsem trvala na tom, ze jeste postavim na kafe - no a samozrejme psik, ktery uz nedockave poskakoval u dveri, to nemohl vydrzet a mel nehodu  A to se pritom uz uci nam davat vedet, ze potrebuje jit ven, to jeste pred par dny nedelal... To casne ranni venceni nam porad nejak nejde 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:48
Reakce na paktofonika:

A keby vám kolegov necht pristál na stole tak to je tiež v pohode? 

​Fuj!!!! 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:50

paktofonika a z ruky nebo z nohy? Z ruky v poho.

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:50

Stříhání nehtů mi přijde hodně nechutný, zuby si chodíme čistit do kamrlíku s umyvadlem a sprcháčem, a jídlo, který nesmrdí, mi nevadí. Docela nepříjemnej odér vydávají jídla kolegů vegetariánů.

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:51

paktofonika mně nehty nelítaj metry okolo, když si je stříhám, tobě jo?

20970 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:53

Pinot Noir to jo, Loving Hut jak se v nějakém food courtu otevře, hned to poznám

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:54
Reakce na Mutziputzi:

Jinak zlatý čištění zubů v kanceláři, mně se ekluje, když si někdo po obědě v restauraci jednou rukou "zakryje" pusu a jde se šťourat párátkem...to bych spíš přežila, kdyby si po obědě ostříhal nehty!

​ježiš no přesně! Teda to s tím nenápadným dobejváním zbytků, stříhat nehty při vobědě nemusej..

Online Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 14:55

Mutziputzi někomu jo....ale dlouho jsem nevěděla, že jsou lidi, co jim nestačej na všechno obyčejný manikurní nůžky...

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:00
Reakce na Pinot Noir:

Stříhání nehtů mi přijde hodně nechutný, zuby si chodíme čistit do kamrlíku s umyvadlem a sprcháčem, a jídlo, který nesmrdí, mi nevadí. Docela nepříjemnej odér vydávají jídla kolegů vegetariánů.

​Souhlasim, a fakt nevidim sebemensi duvod, proc by si nekdo mel strihat nehty v kancelari. Teda my mame v baraku kazda svoji, tam at si kazdy dela co chce, ale ve spolecnych prostorach mi to pripada ekl. 

Zase mi ale nevadi zadne jidlo - zatim v kazde praci jsem mela stesti na kuchynku a oddeleny jidelni prostor, takze jsem se nikdy nesetkala s tim, se by mi neci jidlo vydavalo oder primo v kancelari. Ted kdyz o tom uvazuju, tady jsem asi spis na vine ja, protoze mam casto rybu a rada zkousim ruzne kombinace koreni. A to jeste kvuli kolegynim vynechavam cesnek a kimchi! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:02

A v poradi druha ranni stiznost: Pes se mi nasackoval na klin, hreje a nechce vstavat, cimz mi podryva pracovni moralku - nikam se mi nechce 

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:06

MP Marge Ještě by vedle něj mohli naskákat ti krabi 

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:08

Garfie svou roli sehrala sklenicka na odplivnuti. Ale uz dost:)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:11

Gatita tak říkala sem si, jak to asi dopadlo :-)

Online Garfie
28541 příspěvků moje polička 20. listopadu 2018 15:13

Gatita Au, souhlas!