paktofonika bohužel ne.. ![]()
Stěžovací vlákno
Ounz ale 38 bys mit mohla!![]()
711990 mám 39..
a doufám, že ty nový udam mámě..
Janulik03 na tebe se člověk nemůže zlobit
ale teda tyhle by..ehm, nesedly k mému stylu..
Ounz no kdyby nahodou...
ani nevim jaky to jspu, ale ty mas samy hezky:D
Hmmm, tak to budu radši zase bosa...
711990 dík ![]()
dynda to mně zaujalo, proč bys chtěla mít větší nohu? Mně se to stalo po těhotenství, i když jsem přibrala jen 7,5 kila, a z mé velké nohy se stala noha obří. Je to vopruz, nejen že věčně nemám co na nohy, ale hlavně ty velké boty jsou hrozně ošklivé...Krásné sandály velikosti 36 jsou v 41 prostě hnusné. Aspoň většina z nich. Zvlášť když nemůžu mít podpatky.
Mohučanka Nevím, jestli tě to utěší, ale moje 11 dcera se dost užírá, že má moc malou nohu (36 když se hodně snaží), hrozně ji mrzí, že nemá tlapu 41/42 jako její spolužačky a kámošky (ne, nejsou všechny o hlavu větší. Velké nohy jsou prý mnohem hezčí, protože namají chodidlo jenom pod nohou - to jsem si nechala třikrát zopakovat...![]()
Sweet Potato jestli to nebude vekem. Si pamatuju, ze jsme se s kamoskama trumfovaly, kdo ma vetsi nohu a kazda jsme touzily mit co nejvetsi velikost. Dnes netusim, co se nam honilo hlavou, ale je to tak.
Protože krásné sandály velikosti 36 jsou mi velké, většinou i 35.
Jsem odepsaná ![]()
dynda
tak to mě vůbec nenapadlo. Na mně byly vždycky všechny končetiny dlouhý a velký. Třeba se ti to teda povede teď s druhým miminem.
dynda to zvetseni johy se stane kdyz klesne klenba, to vazne neni o co stat
Ounz To je škoda, mně se ty tvoje boty co si vybavuju tak líbily. Jestli je to jenom do šířky, nešly by roztáhnout pomocí spreje na změkčování obuvi (nebo jak se to správně jmenuje)? Nebo zanést do opravny obuvi jestli by je nemohli pomocí těch natahováků trochu roztáhnout do šířky?
Sweet Potato no co, Popelka na malou nohu uhnala prince! Moje dcera (30+) má taky 36 :)
Černá kočka no, něco fakt nepůjde a jestli by se matce hodily, tak jí je asi radši dám, neź ty nový nějak extra mučit..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.