Mutziputzi Mne nie, ale exkolegovi áno.
Stěžovací vlákno
Verim, ze by toho byli klidne schopni, ovsem ti ve mne momentalne zadne rozneznele tendence nevzbuzuji
Uz zase nezerou!!!
Objednávala jsem sestře k Vánocům předplatný časopisu, teď v prosinci skončí. Sestra už ho dál brát nechce, tak jsem to neprodlužovala. Ovšem i tak mi dorazila faktura na další období. Volám na zákaznickou linku, že jsem si nic neobjednala a prej "to je jenom nabídka".
Tak nevím, říkáte tomuhle nabídka? ![]()

(Proti skutečný nabídce bych nic neměla. Chápu, že se odběratelům připomínají, ale tohle mi nepřijde úplně OK.)
coralline a četla sis podmínky? většinou tam mají, že se to musí písemně vypovědět..jinak budeš prostě jen dlužník..
Ounz No nečetla. On ty kilometry podmínek někdo fakt čte? Vypověděla jsem jim to teď mailem i po telefonu. Prostě bych čekala, že mi doběhne, co mám zaplacený, a konec. Nabídku poslat můžou, ale tyhlety praktiky mě hrozně vytáčej.
coralline Je fakt, že každé předplatné tiskovin se prodlužovalo automaticky, co mi paměť sahá.
coralline no, to ony ale nejsou praktiky, to tak je většinou daný smlouvou. A teda ty časopisy, který sem kdy platila já, to maj uvedený vcelku přehledně.
Sweet Potato Ounz Kdyby to přišlo stylem "jestli chceš pokračovat, zaplať", tak nemám nic proti. Tohle bylo moje první a zatim asi poslední předplatný, nemám zkušenosti. A slečna na zákaznický lince teda podmínkama ani smlouvou neargumentovala. Jedinej komentář byl "to je jenom nabídka".
coralline predplatne, stejne jako pojisteni nebo treba tarif u mobilniho operatora;-) byvalo vzdy na dobu neurcitou.
viktorka_od splavu Jak jsem psala, bylo moje první, jsem poučena. Mě hlavně vytočilo to označení za "nabídku", když to zjevně není pravda.
viktorka_od splavu my teda máme tarif na dobu určitou a pokud to nezměníme, naběhne na další dva roky. Takže to hlídáme, protože už se stalo, že stávající tarif změnil podmínky a byl by míň výhodný.
Zozrala som cele balenie datli , ktore som dnes kupila. ![]()
Zvětšila se mi noha a sou mi malý prakticky všechny boty co mám ![]()
Ounz iba jedna?
Ounz Zo dňa na deň?
To potřebuju. Jak se to dělá? Zatím nepomohlo ani těhotenství, tak to zkouším ještě jednou, ale to už je naposled!
Janulik03 ty seš!
Potrefenáhusa a ty taky!
paktofonika ne, ale nosila sem kecky, ty sou cajk, ale ty zimní..a ty co sem si koupila na zimu na jaře, sou nový ![]()
dynda chronická nemoc a pak halux no, ani jedno nechceš..
Ounz Tak nejaké tie z Shoe embassy alebo Vagbond by som užila. Nemáš veľ. 36 náhodou?![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.