Lamicka zdroj lokalizován?![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi sedime tu dva, takze ano
Kolega koupil vnučkám pod stromeček samopaly. ![]()
to je jeste dobry. V nasi kancelari jsem byla od rana svedkem dlouheho cisteni zubu , strihani a lakovani nehtu, nanaseni parfemu a konzumace tunakoveho chlebicku. Za ten se kolegyne strasne omlouvala, coz mi prislo po tom retezci podivnych, intimnich a rusivych aktivit jako to nejmensi.
Gatita
no tybrdo..
to je nahodou super! kdyz si chlapeckove ted maji hrat s panenkama apod, aby bylo vse vyrovnany, tak to plati i naopak! bagry, samopaly a vsecko![]()
viktorka_od splavu Bledule pocitam, ze to jsou ty nerfky. Jedou v tom kluci i holky, moje deti maji nejakou holcici spionskou verzi.
continuity nojooo nerfky nejsou zadny samopaly, to je fakt hracka unisex
Bledule
Gatita uff ![]()
viktorka_od splavu jsou i rychlopalne, to bys cucela, co jich je druhu :)
continuity viktorka_od splavu mám to za sebou
a navíc můžu být doma na OČR s malou. Teď už jen syn a ten se na to snad těší, protože mají zítra 6 hodin.
continuity jo, mame je doma
ted uz teda ve sklepe
viktorka_od splavu continuity Koukla jsem se, co je to ten nerf, tak to teda není ono. Tyhle jsou na 3 tužkové baterky a mají zvuk jako autíčko na dálkové ovládání. Před chvílí to tady zkoušeli. ![]()
Kdyby jim koupil bagr, tak neřeknu ani popel, ale já bych něco, co má vypadat jako zbraň, nekoupila ani klukovi. ![]()
Lamicka no obcas nestacim zirat. Nejdriv se ptala takovym tim stylem "nebude ti to vadit,ze ne?". Kdyz jsem ji popravde rekla, ze mi to trochu vadi, neboť se nemuzu soustredit, tak uz se nepta a zuby si cisti potichu. Jako jinak je fajn, ale z tohohle jsem perplex.
Tak z vyjmenovaneho by mi vadil max ten chlebicek... a vlastne asi ani ted ne, leda by byl echt smradlavy....
Bledule hele, tyto predstavy mela i segra. nakonec do dotahl vyvdany kluk... podle mne je to dost normalni, ze si deti hraji na bojuvky, my si hrali na indiany. muz uz ma vyhlidlou vzduchovku pro starsi, nemuze se dockat az bude dost velka :) protoze svoji starou nekomu venoval a ted mu je to lito. navic to dite strili fakt dobre
ono jsem nekde cetla i takove pojednani, ze v nejakem ghettu nekde v americe existovali poulicni souboje, vypadalo to dost strasne, ale byly celkem ritualizovane, takze velice zridka doslo k nejake vaznejsi uhone nebo trvalemu poskozeni zdravi. (rozbity nos se asi nepocita). no a pak to zakazali, policie dodrzovani zakazu zajistila a vysledkem byl vzrust mnohem vaznejsi kriminality, protoze se ta agrese, kterou mela vetsina tech ludi v sobe, se proste nemela kde ventilovat.
nolita Moje řeč, leda smradlavej chlebík a smradlavej parfém, nic extra podivného ani intimního na to nevidím![]()
continuity prosím vás, to chce jedině vitamín S
(myšleno na tu chřipku)
Jiná Realita a to je co?
Gatita mně na tom přijde nejvíc divný, že si vyčistila zuby a pak si dala tuňáka. já bych volila opačné pořadí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.