continuity osvědčený valašský všelék! (pro jistotu dodávám, že je to myšleno jako vtip, tady se to má tendence brát dost vážně).
Stěžovací vlákno
Jiná Realita jo, uz jsem to pochopila. ![]()
Bledule no kdysi jsem mela taky takovy nazory a nakonec jsem detem sama kupovala. a ne kvuli tomu ze by to extra vyzadovaly. proste kazda hra “na neco” ma svuj vyznam
nolita Opravdu by ti nevadilo cisteni zubu a strihani nehtu v kancelari? Je pravda, ze dneska by mi cisteni zubu u kolegy nevadilo ![]()
Jiná Realita taky jsem to nepochopila-dyt je to na T![]()
Lamicka to by ale nepomohlo, česnek smrdí z větší hloubky, můžeš mít zuby stokrát umytý (věřím, že měl).
continuity Souhlasím, děti si bojové hry hrály, co svět světem stojí. Ta potřeba být rytíř, bojovník, Jedi...prostě hrdina, v nich byla, je a bude.
Lamicka mne teda vadi i ten lak na nehty. ale nevadi mi otevreny okno
pokud je tvoje kolegyne jenom polovicni zmrzlik jako ty moje (vcera 23,5 stupne a ony cely den resily jak maji ledove ruce), tak by se to vyresilo jedna dve.
Lamicka proc by melo? Predpokladam, ze to nebude delat u me na stole... neni to nic, po cem touzim, ale ani nic, nad cim by mi stalo za to se nejak pozastavovat....
continuity Uz jsem promrzla na kost a taky jsem uz pouzila parfem jako osvezovac vzduchu...
Jiná Realita abych nebyla nespravedliva, kolega vetsinou i dost pekne voni, ale je nachlazeny, tak asi nasadil prirodni medicinu :)
nolita Mne prijde cisteni zubu jako intimni vec, ktera patri do koupelny nebo pripadne na toalety.
nolita s chlebickem jsem zrovna v pohode, ale ty ostatni cinnosti me nejak rozptylujou.
Gatita kazdy to ma nejak. Me to ani nerozptyluje, ale je fakt, ze me rozptyluje maloco:), ani to nepovazuju na nejak extra intimni....
edit: ja to taky nedelam, ale nevadi mi, kdyz to dela nekdo jiny, jsou horsi veci:)
Že jo! Já si taky občas čistím zuby v práci, ale vždycky to dělám zavřená v koupelně, v kanclu jako takovém ani nemáme umyvadlo.
Sneží. Nie je to sťažnosť na počasie, ale skor na seba, že som ešte neprezula auto. Z okna to vyzerá krásne.

Teraz pozerám, že sme nespratali hupaciu sieť. ![]()
Janulik03 hezky
ja mela spatny svedomi ze nemam prezuto (zrovna tu taky chumeli jak blazen), ale kdyz nemas ani ty u vas v kopcich..:-) zato jsme o vikendu poridili krasny kryt na houpacku skoro v cene te houpacky![]()
dzizisketa my prave taky nemame v kancelari umyvadlo. A to je prave ren duvod, proc jsem se dnes rano nemohla poradne soustredit na praci, protoze mi v hlave srotovalo, jak asi kolegyne u stolu nalozi s plnou pusou pasty...
A dost, uz se v tom nechci nimrat:)
viktorka_od splavu naša hupačka by dostala taký šok, keby sme ju zakryli, že by zdochla. Máme to také ehm "letité" všetko. No a čo, retro teraz letí. ![]()
Janulik03 mate to moc krasny, ze vsech fotek vzdycky pohoda.. tentokrat takova drsnejsi;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.