Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:00

sedim takhle dneska odpoledne doma a najednou slyším venku křik. Vidím paní s dvěma dětma a stojící auto. Tak si nejdřív říkám, jestli se nějak nepohodli na křižovatce. Po chvíli už pán vyběhl z auta ven a křičel na paní. Tak jsem vylezla před dům s tím, že se třeba všichni uklidní. Jedno dítě velmi brečelo. Tak šlo o rozvedené rodiče, kde pán obvinil paní, že vyzvedla děti ze školy a že je to jeho den. Paní mu řekla, že až se uklidní, tak ať si pro ně přijde. Pán říkal, že ona vše pořád jen kazí a že zavolá policii. To jsem si říkala, že je dobrý nápad. V jednu chvíli starší dítě vypadalo, že se vydá zpět do školy, menší začalo plakat ještě víc. Tak jsem rodičům oznámila, že se mají chovat jako dospělí. Matka toho využila a i s dětmi odešla. Pán se tedy obrátil na mě. Ta moje pusa nevymáchaná. Mlčeti zlato. Nic jsem mu neřekla, kromě toho, že oni jsou dospělí a že dcera z toho byla dost špatná. Příště budu mlčet. Ven bych vyšla zase, ale jen potichu a pak šup domů. Pán hned, co jsem zač (přízvuk). A pak když jel okolo pryč (musel se otočit v ulici), tak nám koukal do domu. Nemám z toho dobrý pocit. Ale doufám, že až vychladne, tak na mě zapomene.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:01

@Solathis Aspon usetrite;-)

A jeste mi v HaM vyprodali mikinu NASA, co jsem mela hozenou v kosiku a cekala na zaplaceni!

Offline DruI
5578 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:11
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Prijde ti knizka a handmade (ne ode me) sitej medvidek jako kravivina pro rok a pul staryho kluka? Obleceni prej nee, maminka si stroji sama, hracky nevim co maj a odmitam zjistovat, tak jsem asi mela koupit sklenicky presnidavek, aby to nebyla kravina.

​Tak pokud ta knížka není Vergilius v originále, tak mi to připadá docela přiměřené. Rok a půl staré dítě si to už i užije :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:20

Karja nas rok a pol rocny knizky zerie,  dokonca aj moje( bez obrazkov) vytahuje z police a listuje  takze knizka super,  macko by asi upadol v zabudnutie ale rozhodne to darujucim na nos nevesiam a pekne podakujem 

Offline Potrefenáhusa
38847 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:25

Solathis hele ale stetoskop, to bych se asi profikovi bála koupit, navrch má určitě nejakej služební a nepotřebuje svůj, ne?

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:31

Karja Podľa mňa je knižka super darček. Moji synovci (necelé dva a štyri roky) majú knižky radi, buď si ich listujú sami, alebo si donesú knižku, aby sme im čítali. Dokážu sa s knižkami dosť dlho zabaviť. A priam vyžadujú, aby sme im čítali.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:44

DruI Jo, on už knížky hodně "čte", výhrady byly k tomu medvědovi, ale on byl prostě pěknej (Jsem ho vzala i svojí dcerušce:-D:-D).

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:46

Takže nejen, že mi v HaM vyprodali tu Nasa mikinu, ale ještě mám v košíku dárky pro púl rodiny a jako zase error, teda jako obvykle, oni maj víc error než že by to kdy běželo ty jejich stránky.

Online continuity
43061 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:52

Potrefenáhusa tak hlavne nase pediatra onehda rikala, ze ma stetoskop za 8 tisic a to nevim, jestli chce @Solathis tolik investovat. . Ja taky od laiku odborne darky nechci, to by musel byt darek presne na prani.

Offline viktorka_od splavu
49322 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 20:59

Karja já už jsem z toho taky otrávená, letos nebudou asi žádné obr dary, kde už fakt je potřeba přemýšlet (dostaly teď děti k narozeninám) a nad těmi drobnějšími si buď můžu lámat hlavu jako ty, nebo se na to vykašlat... protože muž se tím zabývat nechce (což jsem vždycky respektovala, mně courání po obchodech/netu baví víc), ale frflat to jo. tak jsem si řekla, že prostě koupím co uznám za vhodné a on ať se zařídí stejně:D myslím že v kategorii "drobnějších dárků" je to jedno, koupím prostě co se mi líbí/myslím že se bude líbit a pokud nebude, k žádné strašné škodě nedojde. koupit blbost za desítku bych nerada, to je jasný (i když taky se nepovede, ale hádat se kvůli tomu je stejně už zpětně zbytečný:-P

jinak v tomhle mi kupodivu dost dala konmari knížka o úklidu pravící, že dárek splní svůj účel v okamžiku předání. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:02

Karja Já už nějakou dobu vůbec na eshop háemka nelezu nebo bych musela něco roztřískat, fakt tam vydržím do první chyby a pak se mi zatmí před očima a rychle zavírám okno, úplně z hloubi celého srdce mě pobuřuje, že takovej oděvní moloch nedokáže mít normální web, fakt to nedávám. :D

49322 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:04

Solathis ad výše co píšu o tom okamžiku předání:-) prostě hezký dárek, vymyslelas to, lámala sis hlavu, sháněla jsi.. pak mám teda ještě ráda když si lidi i dají práci se zabalením... no a jakmile ho předáš, udělá radost ale přeci něco co potřebuje si dnes většina lidí prostě sama koupí... jasněže určitě ke své práci vybavení má a pokud potřebuje pořídí si, ale když chceš něco darovat, udělej to. šmytec:D

blbý ovšem je, když si něco obdarovaný výslovně přeje, ale dárce si sám vyhodnotí že to nějak "vylepší", to je pak na zabití

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:05

Karja Karoleena ja sa trapne priznam,  ze mam tu ich appku a ta mi funguje az na detaily dobre

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:10

viktorka_od splavu Hele já jsem jednou dala kolegyním do práce děsnou blbost, ale děsnou. Vyšlo mě to asi na desetinu ceny obvyklých dárků, celé jsem to vyráběla, doma jsem u toho měla záchvaty smíchu, že jsem to ani nemohla vyrobit, a byly nadšené, jedna z toho brečela smíchy. No to se povede tak jednou za dva roky:-D. No a samozřejmě to byla kravina, praktičnost nula nula, ale schovaly si to:-F

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:18

viktorka_od splavu continuity Potrefenáhusa Ja jen predvybrala s tim, ze ona by si dovybrala presny typ a klidne by se na to slozila cela rodina. Nicmene duvod, proc ho nechce, je, ze uz to nema cenu (je ji 55) .

49322 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:20

Karja no přesně. a já si z toho vzala právě i to, že to můžou/můžu klidně pak vyhodit. prostě v té chvíli to byl úspěch, smály se, měly radost. to je tak nějak smysl celé té věci.. ne?

49322 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:21

Solathis tak to má tak ještě 10 let do důchodu, ne?

Online continuity
43061 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:28

viktorka_od splavu no ale jestli spravne chapu, dela na zachrance. To je tak strasne narocna prace, ze si mozna mysli, ze s tim zakratko sekne a pujde delat neco lehciho.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:51

MaeGandal moc spatny se do toho michat...tos neudelala dobre. Jako chapu, tez bych nemlcela ale tohle se tak snadno obrati proti tobe, ze ani nevis jak...ja tu chtela volat v lete kvs na zdejsiho ,, chovatele,, ovci, bo to uz bylo tyrani a taky se to nesetkalo prave s pochopenim okoli (bo chlap je idiot a vi kde bydlime, doma male decko, taky nez mi to doslo)

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 21:52

Solathis Tak třeba to do práce prostě už nepotřebuje;-)