Ounz ježiš, aha
já znám jen ty malý praskliny, za to alespoň 1x ročně.
Stěžovací vlákno
Zu no..já taky, tohle bylo naštěstí jen jednou. Ale docela komplikace teda
SunEclipse Ruším poplach, mám vlnu, nikam nemusíš :-). Děkuju za ochotu.
Stěžuju si, že mám na uchu, resp. úplně na krajíčku ucha na linii vlasů, nějakej vřídek nebo zanícenej kořínek, strašně to bolí a otravuje, a přitom to je skoro neviditelný!! Co mi to ta zima chystá ![]()
Akcia rukavice dopadla dobre. Rukavica upravena a baba mi s usmevom podala odstrihnute prsty a navyse obsite , mrkla a ze keby naaahodou....,,,, Ufff je to ![]()
My máme v práci auta z druhé ruky (viz moje fabka po policajtech), ale nejšílenější má šéf. Po ředitelce zdědil nějakou stoletou toyotu vzhledu limuzína. Najeto má dost, ale stále vypada impozantně. Nejdivnější je to, když s ní přijedu na výzkum; k díře dojede limuzína, vystoupí trhan a začne z ní tahat lopaty
No a tahle toyota má jednu malou chybu, nemá zadní stěrač
Netuším, kde udělali v Japonsku při výrobě chybu, ale jeden to nepochopí. Teď jsem potřebovala vycouvat, zadní sklo mokré, prd vidět, no z těch vrat jsem se plazila jak šnek.
brrr a boční zrcátka nemá?
viktorka_od splavu A to víš že má a jezdit s tím jde, ale je to hrozný nezvyk. Když jsem měla jet poprvé v dešti, tak jsem deset minut hledala čudlík na zapnutí zadního stěrače, pak jsem potupně volala šéfovi a až pak zjistila, že tam vlastně žádný zadní stěrač není.
brrr aha:-) no já asi tak prvních 20 let co mám řidičák o existenci něčeho jako zadní stěrač buď nevěděla, nebo pak ve feldě nikdy nefungoval (měli jsme odkoupenou z firmy s 300 tis. najetýma:-) a hlavně teda bývalo auto vždycky tak naložený vším možným, že nejlepší odkládací prostor byl vzadu za oknem, takže dívat se tamtudy stejně nešlo
Kdyz uz je rec o autech - jsem si uvedomila, ze jsem se tady nikdy nepriznala, ze mam taky prasklinu na prednim skle, akorat ze od odrazene kulky ![]()
I
Rockford!!!
P.S. Hele, to bych asi mela dat spravit, co, to asi neni dobry s tim jezdit ted na zimu!?
MP Marge my sme mali jazdene stare auto s prasklinou ktora bola niecim osetrena a jazdili sme s tym 4 roky. potom sme auto aj s prasklinou posunili dalej a vraj to osetrenie furt drzi a prasklina sa nerozsiruje. ale vazne netusim co za zazrak na to dali
Kokoska hej ak je mesto ucpane tak by mi noha upadla zo slapania pedalov a pohybovania sa na 1 a 2ke. zazila som a stacilo. ked som rovnake situacie zazila s automatom tak som si ho zamilovala
Kokoska hej ak je mesto ucpane tak by mi noha upadla zo slapania pedalov a pohybovania sa na 1 a 2ke. zazila som a stacilo. ked som rovnake situacie zazila s automatom tak som si ho zamilovala
![]()
brrr Si mi pripomenula známu, ktorá si kúpila Superba v plnej výbave a nakoniec zistila, že nemá zadný stierač. No prišla na to, že zadný stierač je akási extra dodatková výbava ![]()
Ale ja takisto nemám zadný stierač a zistila som to keď som sa jej smiala. Pýtala sa či ja zadný stierač mám, ja že určiteee...no a nemám ![]()
paktofonika to je kec![]()
viktorka_od splavu No on sa ten zadný stierač na sedany nemontuje, musíš si to extra zajednať.
paktofonika já myslela, že se to řídí podle sklonu skla - jakože podle náchylnosti na "oprskání" při jízdě ![]()
paktofonika jaj promiň, přemýšlím jestli jsem kdy jela v klasickém "sedanu" od škody v holobytu, asi ne:-/ ale fakt i ta stará felicie pětidveřová měla vzadu stěrač. sice naprd, ale měla. nicméně já ho teda nepotřebuju takstejně nanic![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.