Sweet Potato Krémy na těhotenské břicho
. Ten slogan je fakt šílenej...
Stěžovací vlákno
999 Chystala som sa na burger do The Tavern ale ako som si po celom dni sadla, už sa mi nikam nechcelo. Dala som si domáci vývar a bola som spokojná :)
DrowRanger Chvíľu mi trvalo, než mi došlo na čo reaguješ :D A u nás to bolo to isté, von ísť nechcela a nemohla a doma ju išlo poraziť.
999 to bude pomsta za reakci na Anduly bricho.![]()
paktofonika nas von ist chcel
, normalne som ho domov musela tahat alebo niest na rukach, sneh miluje a pobyt vonku tiez, neovplyvnilo to ani to, ze mu primrzali labky a takmer okzite si spomedzi nich vyhryzal kusky ladu. Tento rok dufam, ze take extremne teploty nebudu, bolo to fak otrasne.
999
a vies ze to by som teda cela vediet co tym mysleli a co propagovali? Lebo nahodou mne uz davnejsie klepe na pupok. No ja som tomu vravela ze som tlsta ![]()
Zarinya To vyskočilo ještě před ním
.
Janulik03 Už jsem to psala výše, reklama na krémy na těhotenské břicho
.
DrowRanger Ja som ju musela takisto nosiť, chodníky boli brutálne nasolené a len sa ho dotkla tak už dvíhala labky a kníkala pri tom. tak som ju odniesla do najbližšieho záveja, tam postála a šli sme domov :D
999 ahaaa uz vidim, no presvihla som dobu ![]()
vysypala jsem si doma třpytky ![]()
mám třpytivé úplně všecko, i pračku, vyprané prádlo, sprchový kout...než jsem si toho totiž všimla, nějakou dobu jsem v nich potmě šlapala ![]()
Jiná Realita tak uz nemusis zdobit, mas na vianoce hotovo. ![]()
Sorry ale nieco ma asi za tuto skodoradost postihne
Jiná Realita tak jdou Vanoce, na jare by to bylo horsi.
ani se to nesnaz uklizet, to totiz nejde.
Janulik03 pevně si zavři všecky třpytky
karma je sviňa!
Jiná Realita tie nemam ale ino sa nieco najde. Idem asi spat, do rana by to mohll prejst.
Jiná Realita Já mám taky výborný trpytkový příběh. Posledni dobou se mi stávalo, že se na věcech kolem mě objevovaly třpytky. Dcera mi koukala na kabát a smála se, že nevěděla, že u Burberryho jsou takový kolotočáři. Říkala jsem jí, že je to divný, že bych si toho všimla. Kožená bundička!se mi taky třpytila. Přijela jsem ke tchýni, políbila ji na tváře, a pak se celé odpoledne divila, proč má na obličeji třpytky, když nejde na ples... Než jsem pochopila, že to padá z mých vlasů, na které si dávám hydratační krém. Je na něm tedy napsáno brilliance, ale že to budou třbytky mě nenapadlo
. Na vlasech vypadá normálně.
999 já sem jednou dostala krém se třpytkama od matky, aniž bych si toho všimla, že tam ty třpytky jsou a natřela sem se jím celá..to byl lesk jako blesk ![]()
Ounz Musela jsi být oslnivá
.
999 to sem byla! ![]()
já jsem si jednou koupila makeup revlon photoready
jako photo ready to bylo myšleno asi na focení pro diskopříběh. je tam tak 50% třpytek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.