Proč zrovna v Zootu platíš předem? Výdejnu mají na Andělu, objednám dodání tam, vyzkouším a hotovo (a 99% tam nechám
).
Stěžovací vlákno
paktofonika Answear mi jednou opakovaně tvrdil,že moje číslo účtu neexistuje,asi po třetí urgenci najednou fungovalo
. Ale od té doby jsem s ním problém neměla a platba byla vrácena za 3-4 dny.
barbucha Pretože keď si objednáš viac ako 7 vecí či čo tak musíš platiť predom. Objednávka to bola za nemalé peniaze a s vrátením sa neponáhľali. Napríklad v takej Zare mám peniaze do 3 dní.
rozarka Mne to išlo u Answearu 2 týždne, oni majú aj v podmienkach, že vrátenie prebieha do 14 dní a samozrejme že si tú lehotu nechávajú celú. To isté Zoot.
paktofonika Korunka ke korunce....![]()
Aha, tak to jo. Já nikdy tak velký objednávky nedělám.
barbucha no a protože jsem tam vždycky nechala 100% zboží, dostala jsem jednou sms, že od příště to musím zaplatit předem.
Tůdle, nůdle ![]()
barbucha Ja tam skoro vôbec nenakupujem, ale zrovna sa tam vyskytlo pár vecí ktoré som musela mať niečo pridal priateľ a bolo.
To je ale drzost. Aneb jak přijít o zákazníka snadno a rychle (kdoví, třeba by časem přece jen něco koupil?).
barbucha Někde na mým účtu u nich mi vyběhlo, že si dělaj statistiku,co jsem si kdy objednala, a co jsem vrátila, a jakési povídání, kde byli nezodpovědní zákazníci rozverně označeni za "chronické vraceče". Teď jsem se to pokusila narychlo vyhledat, a našla jsem zas jiné povídání, kde se pro změnu vyskytuje nutnost si ponechat aspoň jeden ze tří objednaných kousků, a nezoddpovědní jsou nazýváni pro změnu vraceči vášnivými, a hemží se to hesly jako "Zodpovědné nakupování" a "S velkou svobodou přichází zodpovědnost" , "Smutný osud vratky" a povídání o uhlíkové stopě.
Prostě jsou ve ztrátě, no.
Smutný osud vratky
aneb jak chudák do ještě větší bídy příšel? ![]()
barbucha Přesně, je to velmi dojemné a srdcervoucí povídání.
Karja ty bombe se nema co stat.kdyz tak ji vymenis na benzince, ale chce to mit prazdnou. Varic koupis za par stokorun a muzes varit i pro sebe. S topenim na drevo, a par svickama jsi na civilizaci nezavisla. Jenom si vykopej poradnej sklep, at se ti neroztece to naso z mrazaku :)
paktofonika Zara vratky o.k., ale teď mi z nějakého důvodu vrátily jen za jeden kus, přestože jsem vrátila celou objednávku, konkrétně dva kusy. Už jsem tam volala a prý to prošetří ...
A ptala jsem se na Answear na důvod, proč se aktuálně musí platit předem a prý to není kvůli vratkám, ale z důvodu velkého množství nevyzvednutých objednávek.
Sežrala jsem... To nejde napsat jinak.. Cely kelimek zmrzliny HD... Mango s malinou. Uz druhou od patku. Pripadam si jako prase. Ale chutnala.. S knihou v posteli a kocourem za krkem to bylo fajn.
stes hmmmm...knihu i kocoura vlastním...tedy zítra cestou z práce třeba hodit brzdu u supermarketu![]()
Maureen Myslim tedka maji v Lidlu.![]()
stes To zní výborně
. Aktuálně mám bohužel k dipozici jen tu knihu. Zmiňovanou příchuť HD jsem ještě nepotkala.
Stezuju si ze ted desne trva dodani online koupenych veci, prej snad Kanada a pocasi je desny (u nas ne) a do toho stavkuje posta. Tak mi visi nekde Ordinary, 4 hadvabi/merino svetry, novy boty, coffee table kniha s fotkama na miru, sukne a nejaky topy. Grrrrr. Jo a Clarins jeste plus balicek od maminky. Fakt me stvou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.