Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:28

taky u vás prší led?

mám obavu o všechny profesionální i neprofesionální řidiče, kteří dnes v noci musí vyjet, aby jezdily sanitky, ráno byly v obchodech rohlíky, dojela pošta...

já jedu jen pro matku na nádraží, za chvíli, a mám teda dost strach.

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:40

Jiná Realita Slyšela jsem v TV varování pro východní Čechy. prý aby lidi raději nevycházeli.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 21:44

Dadoo já jsem zlínský kraj a venku padají takové ledové čiré krystaly, které přimrzají.

Offline rasaNori
8836 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 22:15

Ja kdysi.dostala od babi trpytkove dziny, mamka je vrzla do pracky k tmavemu pradlu...a tatka mel trpytkove ponozky trenky kalhoty i kosile:D byl velmi nadsen

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 22:54

Jiná Realita Jo, bude to asi masakr. U nas to snad bude v pohode, ale co cekam je, ze nepujde proud. Ani nebudu pocitat, kolikrat to za posledni mesic vypadlo. Vcera jsem ohrivala miminku vodu na sunar nad trema hrbitovnima svickama... Uz jsem za posledni cas celkem vycvicena a jak slysim nejakej vitr tak varim do termosky, ale obcas to prekvapi. Vloni po tom vichru nesel cele dva dny...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. prosince 2018 23:21

Jiná Realita V Brně to není tak strašné, ale očekávám hodně pozdní návrat manžela. Hlavně vidím tu místní dopravu. Část aut stále na letních, protože v Brně přece nesněží. 

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 03:21

Zas nespim a rano este aj poladovicu budem musiet prekonat a to som zvedava ako autom zleziem dole do mesta. Zimne gumy mam, ale na lade mi su houby platne. Neviem kde mame retaze tak sa tesiim. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 06:10

Karja To je hrozné, v dnešní době. Asi bych dsi pořídila malý propanbutanový vařič.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 06:15

Janulik03 Dolů to pojede samo, jen asi tochu rychleji, než bys chtěla.

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 06:21

Jiná Realita Já se tedy bála celou noc, padalo přesně to co říkáš a teď mi stačí vykouknout na schody. To varování meteorologů platí dnes téměř pro celou Moravu až do poledne. Na bruntálsku už je kvůli ledovce i uzavřená nějaká silnice. Muž si vyjel do práce o půl hodiny dřív, má to cca hodinu cesty a jezdí přes Protivanov, který tedy obvykle, co se počasí týká, dělá čest svému jménu. 

Bledule  ty jsi hustá!!! 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 07:03

Karja jak pise Bledule jedna bomba a varic na plyn ti to celkem vyresi.

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 07:41

Bledule náhodou som to zišla a dokonca aj zastavila pred hlavnou cestou, heč! Ufff ale zísť po schodoch k bránke bolo riadne umenie. 

Jo a mám legíny, snehule a bundu ako perinu. Nie je čas na hrdinstvá. 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 08:08

999 Ten krém bych asi potřebovala, který to prosím je? 

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 08:36

stes Tenhle https://www.pro-vlasy.cz/p/bamboo-shine-silk-sleek-brilliance-cream Ty třpytky ve vlasech nejsou vidět, mám ho kvůli hydrataci.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 08:48

999 Díky, taky nechci třpytivou hlavu. A budu dávat pozor na okolí 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 09:06

continuity 

Jojo, taky jsem před časem musela najít kempovací krabici.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 09:55

Janulik03 Správně děláš.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 10:04

Jiná Realita muj otec se dneska rano rozhodl jet do slovinska, i kdyz jsme mu rikali, at jede az zitra... jejo trasa totiz vede misty, kde to je nejhorsi uz se prej ale posouva v zacpe ve vidni, jen na svitavsku a pred brnem prej chvilema musel jet jen sedesatkou...

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 10:21

continuity Jo, my máme ale nějakou stoletou, strašně dlouho nepoužívanou, tak se mi do toho moc nechtělo:-D. Ale nějaká malá campingová výbava z decathlonu by se taky neztratila. Nakonec aby byl člověk ještě rád, že topí tim pitomym dřevem:-D. ALe vůbec nevim, co to je to poslední dobou za modu, asi nás už odstřihávají od zbytku světa:-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2018 12:09

Naštval ma eshop. Mala som určité problémy s objednávkou a namiesto toho aby som im hneď niekde písala negatívne komentáre (ako to majú niektorí vo zvyku) tak som im napísala, čo by mohli zmeniť aby to bolo pre zákazníkov viac user friendly. Dozvedela som sa, že si za to môžem sama a u nich všetko ok. Lol. Že to u iných eshopov funguje a u nich si za to môžem sama som už radšej nepísala. 

No a štve ma Zoot a Answear. Peniaze dopredu by chceli, ale keď človek tovar vráti tak to vrátenie peňazí im už tak dobre nejde. Zootu to trvalo viac ako 14 dní. Že to u iných eshopov ide hneď obratom som im radšej nepísala, ešte by som sa dozvedela že si za to môžem sama pretože u nich nakupujem.