Mangovej sorbet miluju. A malinovej... a citronovej...
opravdu jsem prase, když sním dvě balení najednou? Zas tak velký nejsou (cca 250 ml kelímek)
Mangovej sorbet miluju. A malinovej... a citronovej...
opravdu jsem prase, když sním dvě balení najednou? Zas tak velký nejsou (cca 250 ml kelímek)
Samantha No počkej, ty si kupuješ malý kelímky?
Já jedu v těch půlkilových....a teda taky jsem schopná sníst najednou, ale pak se dlouho stydím....mango + malina miluju, spolu se slaným karamelem jsou moje nejoblíbenější....
No a kde mají velký kelímky? Na rohliku jsem viděla jen malý.
Ať si mohu dopřát osvěžení při pečení cukroví ![]()
Samantha Velký mají všude. I na Rohliku jsem je kupovala.
Samantha No jak říká Sweet Potato prostě všude! Já jako o existenci malých vím, ale ignoruju je!! ![]()
Samantha akorát to mango-malina neni sorbet, ale smetanová (mně nechutná, já mám ráda ten sorbet)
Ještě že mi HD zmrzliny nechutnají, v konzumaci mi jinak nebrání ani absence kocoura!
Aha... , tak ten Grycan Sorbet z manga kupuju. Ale teď tady čtu, že má 500 ml. A mně to přišlo tak málo.
Tak jsem prase
...
Je vidět, že máš sebekázeň. ![]()
Samantha si píš
len teda v jeden den väčšinou ![]()
Janulik03 Hele, já to kolikrát sním večer u filmu, fakt před spaním
To se pak stydím opravdu hluboce!!!
Hele a to pak nemáte mraženou hubu?
Já nejsem schopná tolik zmrzliny najednou sníst, protože už pak v puse vůbec nic necejtím. Tak mi přijde škoda to do sebe futrovat a nic z toho nemít.
Ale já to nejím najednou. Já to jím po lžičkách
a vychutnávám.
A takový dobrý sorbet se v puse rozpustí úplně na provozní teplotu.
coralline To ale nesmíš jíst jak polívku, to musíš vychutnávat. A než dojdeš na konec, tak už je v polotekutém stavu. ![]()
coralline
ja dam v lete dva kopecky a jsem zmrzla jak soboli vykal. kdybych v zime snedla ctvrtlitru zmrzliny, tak mam zanet dutin.
Bledule ja v polotekutem stavu zacinam, necham si to vzdy povolit. s takovou bych ten konec uz dopijela ![]()
continuity Já si zmrzlinu polívám bezinkovým likérem, takže tekutá nevadí. ![]()
Ježiš proč zrovna já musím mít kolegu, kterej se TAK strašně rád poslouchá..a samozřejmě má dycky a ve všem pravdu
já už nemůžu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.