Samantha Bledule Já vždycky jím zmrzlinu dvakrát tak dlouho než ostatní, polotekutý to mám taky a stejně mám hubu zmrzlou
Asi výrobní vada.
Stěžovací vlákno
coralline ja mám plechovú hubu.
Ale jem to pomaličky pri knihe a vychutnávam.
continuity Já si zmrzlinu polívám bezinkovým likérem, takže tekutá nevadí.
četla jsem benzínovým ![]()
![]()
Ounz potlapkávám!
continuity Hele, já se přiznám, že ten půllitr taky nesním naráz. Ne, že bych to nedala, ale jsem zodpovědná a naložím si do misky jen trochu.
Ovšem když mlsná převáží nad rozumností ... ![]()
Jiná Realita Ta by šla hezky flambovat. ![]()
Potrefenáhusa děkuju, jako fakt strašný ![]()
Ounz to je strasne, mam takoveho rodinneho prislusnika a to se neda vydrzet.
continuity hlavně neexistuje možnost, jak ho umlčet..a udržet se v klidu a neposlat ho někam jde děsně tězko.
Ounz zkus ignorovat ty projevy, jako uplne navrdo. on mluvit asi neprestane, protoze jim to ignorovani nevadi, ale nebudes muset reagovat.
continuity já to tak dělám, ale jde to jen z časti. Každopádně sem z toho dost unavená..
Mám takovýho kamaráda, on je teda i hrozně chytrej, ale fakt to nejde poslouchat. Jednou se mi povedlo ho malinko nachytat, resp. se nachytal sám, to bylo tak úžasný!
dynda no tenhle se nachytává opakovaně, ale to popře samozŕejmě. Nejvtipnější je, jak má pořád tu pravdu, že jo, tak se do krve pře i o věcech, o kterejch ví putna..
continuity hlavně neexistuje možnost, jak ho umlčet..a udržet se v klidu a neposlat ho někam jde děsně tězko.
A taky se vyzná v jakémkoli tématu? Já se třeba nedávno dověděla, že když hodně chodím, špatně dělám. Zdravé je max. do tří kilometrů. Pak už to tělu neprospívá. Příště se ho zeptám na zdroj, kde čerpá.
Marbuša Já jsem měla v minulý práci kolegyni, která se považovala za odborníka na cokoli, o čem viděla dokument v televizi. Taky to někdy bylo dost výživný.
coralline mame taky, bozi zdroj kravin vseho druhu ![]()
Marbuša Já jsem měla v minulý práci kolegyni, která se považovala za odborníka na cokoli, o čem viděla dokument v televizi. Taky to někdy bylo dost výživný.
To jsem já! ![]()
Marbuša jj, ví všechno. Ještě teď začíná mít zneuznanej pocit, tak je to k nevydržení...
Ounz takeho mam v blizkej rodine a tomu potom neujdes. My mu tajne hovorime chrobak Truhlik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.