Janulik03
já to většinou nějak zvládnu, nebo si z něj dělam prdel, no dneska mě úplně vyčerpal..
Stěžovací vlákno
Ounz z toho nasho sa ani sranda neda urobit. Berie sa moc vazne, raz sa urazil ked som uz napalena odpalkovala jeho “radu” ze tomu nerozumie a potom k nam neprisla ani sestra. Bo boli urazeni ze som hruba. Potom sa sama na seba hnevam ze to za to nestoji. Je to taky typ co si mysli ze ti moze svoj nazor vpalit do ksichtu a tvrdi ze je iba uprimny. No stoji ma to silu sa ovladnut niekedy.
Janulik03 jako kdybys toho mýho kolegáčka znala..ten můj se taky bere vážně, no já se mu prostě směju, když už to nejde, výčitkama netrpim..
Ounz Hele a muzes ho poslat nekam, slusne teda nejak, v ramci moznosti. Aka fakt nemamcas tedka... Ja bych to teda udelala na tvrdo, ale jsem v tomhle docela husta.
Jsem úplně blbá. Šla jsem do obchodu, abych koupila cukr, vejce a tak, abych mohla konečně začít péct, a koupila jsem dvě láhve vína, syrečky, kozí sýr a mrkev. A oříšky ![]()
Došlo mi to až v metru cestou zpět.
Mohučanka dobry nakup, nechces se stavit? Pece se stejne az po Mikulasi, ja mam akorat vanilkove rohlicky, co jsou napul sezrane ![]()
0zero7 no, většinou ho tam pošlu, ale tentokrát sem to nějak těžko snášela..je to teda opravdu cvičení v sebeovládání a asertivitě ![]()
continuity Že se peče až po Mikuláši?? Já nevím, co letos všichni blbnou! Jsem se nechala skoro strhnout ![]()
Ounz no to verim, ja jsem mega extrovert, tak obcas pnu lidi pro zabavu (v sobotu na party jsem trochu rejpala do jednoho paru co se tam seznamil zrovna, ze small talk je na nic, ze let's have real conversation, zajimavy to bylo. a nakonec velmi pozitivni)
Hele a cim on prudi, muzes naznacit?
Mohučanka ja by som chcela ozdobit vianocny stromcek na mikulasa. rodicov budem mat dlhodobo odcestovanych tak si s nimi robime skorsie vianoce cez vikend a nejak by to stromcek chcelo ked uz som vo vypredajoch nakupila krasne nove ozdoby a uz sa neviem dockat ich pouzit ![]()
0zero7 no, tak my sme malej kolektiv, sme tam dost ‘natěsno’, takže i vášně někdy planou, je to asi nepřenositelná zkušenost (teď se nechlubim, jen to tak nějak je, no) ale on je specifickej tím, že je arogantní, sebestřednej a má dycky tu pravdu no, dialog neexistuje, jen proklamace jeho pravd. Po čase únavný..a plus do mě rád reje (já se přiznam, že sem někdy chytlavá, někdy se musim učit držet pusu, když je diskuze neúčelná, např, když ví, že mě spolehlivě nasere tím, že řekne, že ženský sou na uklízení a na to aby byly hezký a že miśto maj v kuchyni, no podobný hlody..a já se chytnu a už to jede, to aby ale člověk byl furt vestřehu)
Ounz Tyyyyyyy kraso, to ja bych byla v krizku s timto individuem porad, lepe receno bych na nej asi nemluvila vubec a neodpovidala, ale mas to teda tezky. doufam, ze jde nejak setrit. Ufff. Klepu na drevo za fajn lidi v praci...
0zero7 no, ono se to poslední dobou nějak vystupňovalo, no..ale máš pravdu, že fajn kolektiv je k nezaplacení!
Ounz mas svatozar a cenu za trpelivost teda!
0zero7 haha, no ono je mě taky někdy dost, ale aspoň nechám ostatní mluvit a respektuju je.
Ounz to je teda strašnej vopruz:-( já mám na těchhle typech ozkoušeno, že kterýho nezvládnu ztrapnit tak aby už dal pokoj tak je lepší si z něj prostě dělat srandu, všecičko mu to odkývat a dotáhnout to uplně do konce, jakože jo, máš pravdu, předkové to dělali správně, my si to volební právo vůbec nezasloužíme... obvykle ani nezjistí že si dělám prdel a když, tak už je mu trapný a neví jak z toho vybruslit... akorát to moc nejde když na to čék nemá náladu, no. soucítím:-/
Ounz ja jsem v tomhle nekompromisni, bych mu jednourekla co s myslim a pak cau ignor.
viktorka_od splavu no toj e taky ale na dlouhy lokte, to odkejvani, ja jsem za to ze temhle typum je lepsi to napalit :)
Ounz ty brdo, ty poznas alebo pracujes s tou mojou rodinou
to je ako cez kopirak ![]()
viktorka_od splavu já ho zas úplně programově ztrapňovat nechci, snažím se ho většinou vymlčet, ale jak píšu, dneska slabá chvíle a tady sem si odložila a hned je to lepší..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.