Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Karja
44702 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 18:21

moonlight Jsem chtela vecer balit. Ja jsem uz fakt ztracena:-D. Vlastne jsem se divala uz vsude, kam se vejde ta dlouha role a nic!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 18:30
Reakce na Karja:

moonlight Jsem chtela vecer balit. Ja jsem uz fakt ztracena:-D. Vlastne jsem se divala uz vsude, kam se vejde ta dlouha role a nic!

​Jo a koupila jste ho vůbec? Mně se někdy stává, že si jenom myslím, že jsem tu věc koupila, ale když se podívám na účtenku, tak tam není. Nebo jste to mohla zapomenout v obchodě nebo v autě :)

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 18:34

moonlight Jo koupila, i vim s jakym nakupem a ze jsem s nim vchazela do domu:-D

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 20:08

Karja tak treba to omylem vyhodil muz? Jako zni to nepravdepodobne, ale zkusenost me presvedcila ze nic neni nemozne  my uz takhle kupovali i jeden dil ke kavovaru

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 20:19

Karja Mně manžel zásadně uklízí věci, které já hned potřebuji a uklízí je do sklepa. 

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 20:29

Kammila Uz jsem ho proverovala a nic netusi. Ja myslim, ze se casem objevi, no bude kdyztak hezkej i pristi rok:-D

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 20:43

Dnes jsem ulovila v kuchynske lince uz ctvrtou myssvine jedny, mam tak cas ted gruntovat celou linku!

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 20:54

rasaNori Tak to bych se snad stehovala!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:00

Karja Teď jsem si vzpomněla, jak jsem minulý týden dávala nějaký fotky do rámečků, tak u jednoho jsem záhadně zašantročila tu druhou stranu kartonovou s těma háčkama a tak. Prostě najednou nebyla a doteď jsem jsem to nenašla. To vás asi nepotěší  Tak fakt asi paranormální jevy.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:00

rasaNori a ja myslela ze kdyz tam mas psa ze k vam mysi nepolezou

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:04

moonlight To je hned. Ja mam pro zmenu uz tri mesice poveseny prazdny ramecky bez fotek. Celkem spatny, no!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:07

mne syn niekde nechal magicky zmiznut metlicku z mixera. rad sa hrabe v kuchyni a vybera mi odtial veci a potom ich strci na uplne sialene miesto alebo necha iba tak rozhadzane. uz su to 2 mesiace a stale som to nenasla

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:09
Reakce na Lama_z_Lana:

viktorka_od splavu Já bych chtěla hlavně vědět, jestli přestanu mít už někdy takovou smůlu. Jako posledních pár měsíců už je i na mě moc.

​​Ja docitam pozadu, hele ale prdni tam na to a prilet za mnou, ubytko poskytnu, trochu te tady potaham, vino maj dobry, muziku tez, pohlidej letenky a sup. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:18
Reakce na eless:

mne syn niekde nechal magicky zmiznut metlicku z mixera. rad sa hrabe v kuchyni a vybera mi odtial veci a potom ich strci na uplne sialene miesto alebo necha iba tak rozhadzane. uz su to 2 mesiace a stale som to nenasla

​Tak malé děti a kramování to je další level... To muž vzpomíná, jak si jednou ke klientovi donesl v tašce na notebook poklici od hrnce, co mu tam syn nenápadně strčil  

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:21

moonlight a mel tam aspon i ten notebook, nebo ten byl mezi kastrolama?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:21

0zero7 No neřikej dvakrát

Trošku jsem se na to vyprdla a vzala si teď pár dní volno, do konce roku to ještě došmelim a teď jsem se na pár věcech rozumně domluvila, že prostě zázraky na počkání neumim. Tak snad to bude lepší.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:24

moonlight pri vareni nachadzam miesto potrebneho nacini knizky a hracky. Raz som si nevsimla ze si do sportakz nejak prepasoval ovladac (nastastie uz vyradeny pre syna na hranie) a vsimla som si to az na prechadzke dost daleko od domu. Ten chytrak si to strcil pod zadok a v bezpecnej chvili vytiahol a drzal nadsene ako nejaku trofej 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:30

viktorka_od splavu To asi jo naštěstí.Ale on to tam chudák vytáhnul a koukal na to, no uplně to vidím... Ale jo, to je spíš milý...vždycky může být hůř 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:33

eless Na vás vyzrál, co 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. prosince 2018 21:34

Kdybyste bejvaly mlčely o tý cosácký výprodeji, tak teď nemusim bejt vytočená na nejvyšší míru!  

V pikosekundě mi xkrát zmizely věci z košíku, opakovaně, jen když jsem se chtěla vrátit ještě pro další hadr nestihla bych se ani dostat ke kase. Příšerný stránky, už tam nepáchnu