Potrefenáhusa Ehm, nie to čo ovalat, muž prišiel v noci z hokeja a našiel krabičku na linke. ![]()
Stěžovací vlákno
Nie som vdova len preto, že je zem zmrznutá a neda sa kopať.
Inak by išiel spolu s rohlíkmi vo formičkách.
No a kdo to včas neuklidil, kdo? ![]()
Janulik03
máš to bez práce !
Samantha Potrefenáhusa aj vám želám príjemné sviatky ![]()
Hlavne že v špajzi visia klobásy a udene maso. to tam povešal on, mojho srdca šampion. Smradu ako v.........
Prečo so,m si ja nevzala Pištu Hufnágela????
Janulik03 pokial ti klobasy smrdia, posli sem, nam tu v chladnicke vonaju. asi pokazena spajza ![]()
Janulik03 vymenim rohlicky za klobasy a uzene![]()
continuity no ono hlavne smrdia v tej špajzi , kde ukladam upečené v dozach. Teda okrem rohlíčkov
. A ked ich nespracme niekam do chladu, tak budú smrdieť ešte aj hnusne. Proste blbý nápad mal chlapec.
viktorka_od splavu zabudni, upečiem druhé ![]()
Janulik03 já myslim, že je dobře, že mu chutnaly, jinak bysme se tu zas musely pohádat, jestli ten správnej maminčin vanilkovej rohlíček má bejt suchej a křupavej, nebo zvlhlej a vláčnej!
Potrefenáhusa ahááá
u nás chrumkavý a čerstvý. Aj medovníčky. Aj všetko, preto pečiem až teraz a najviac toho bude v piatok. Čakám inváziu v prvý sviatok vianočný a už to tak bude asi až do nového roku. Každý den niekto. Muž mi slúbil po sviatkoch niekde rekreáciu, tak som zvedavá..........
Janulik03 myslim, že když se to sežere rychle, je to největší pochvala a netřeba pro to truchlit. taky bych upekla další :-)
jinak já na to nemám vyhraněnej názor, ale vzhledem k tomu, že nejradši mám to cizí sesypaný polorozlámaný cukroví na silvestra, tak mi asi nejvíc chutnaj ty rozleželý zvlhlý
Potrefenáhusa tým že toho pečiem relatívne veľa, tak to nejem. Nikde, lebo už som načuchaná. Ale je pravda, že zmizne všetko. To mi pripomenulo, že musím urobiť parížske rožky, najvyšší čas
Stězuji si, že mi na youtube pořád leze Anna K. Ať poslouchám cokoliv, nejpozději 10. skladba je něco od Anny K. Už jsem vymazala historii asi 5x, restartovala pc a za chvíli je tam znova! ![]()
notna Ja mama Annu K. hrozne rada:-D.
notna Buď ráda za Annu, mně tam furt lezou Chinaski, a to je daleko horší ![]()
Karja Anna K. se mi líbí vzhledově, je sympatická, ale slyšet ji nemusím. Bych ji klidně přesměrovala na tebe, kdyby to šlo :-)
Pinot Noir Člověče, ani mi nepřijde. Mám je ve stejném ranku. Mě by hrozně zajímalo, proč mi tam leze. Ostatní věci se na yt generují přibližně ze stejného ranku, co zrovna poslouchám nebo mám v historii a mezi tím Anna. Ona mi leze i do Čajkovskýho :-D Si pouslouchám, pracuji a najednou z ničeho nic Anna :-D
notna Annu K. nepoznám takže som si pustila pár útržkov na youtube a až potom mi došlo, že už ma bude otravovať navždy. ![]()
notna Hele klidně. Já mám doma nějaký zašifrovaný rádio, automaticky se mi ladí jen Radio Blaník a country radio:-D.
paktofonika Promiň, ale ![]()
Karja Ani jednu stanici neznám, tak tě nepolituju. A googlit si to nebudu, ať nedopadnu jak paktofonika :-)
notna Ne, country radio fakt negoogluj, tam hrajou písničky, které se ani nezpívají! Minule tam v písních na přání dokonce nezahráli ani Karla Gotta....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.