kecáš!![]()
Stěžovací vlákno
Fakt ne. Stejně dávám přednost osobní návštěvě a hlavně vyzkoušení. Ale teda vytočilo mě to jak už dlouho nic, leda snad naše politika ![]()
barbucha njn, ideální kombinace osobně vyzkoušet a pak objednat ve slevě, to by se mi vůbec nejvíc líbilo. a když jsem vyslala předsunutou jednotku do obchodu na sondáž tak prej lautr nic neměli![]()
Voni tam myslim píšou že slevy online, to v krámech eště nebude. Já tam teda stejně vždycky nejlíp nakoupila úplně náhodně, když jsem šla zevlovat po něčem konkrétním (a jiným samozřejmě). Pak mě příjemně překvapil stojan se slevama, a vždycky se to hodilo ![]()
barbucha V obchode sú zľavy od zajtra
moonlight Jsem chtela vecer balit. Ja jsem uz fakt ztracena:-D. Vlastne jsem se divala uz vsude, kam se vejde ta dlouha role a nic!
Co role někde nastojato opřená?
moonlight to teda hej
pri nom si treba davat velky pozor lebo mam pocit ze sa nas snazi vzdy v niecom prechytracit alebo tajne nieco zapnut/vypnut ci zapatrosit.
eless Ten průzkumnickej věk je náročnej, ale je to docela sranda. Teď jsem si vzpomněla, jak jsem jednou marně hledala klíče od baráku, ani jsem kvůli tomu nemohla odejít z domu, protože jsem nemohla zamknout. Pak jsem je našla večer v lince v hrnci. Jo hrnce, oblíbená to věc.
barbucha mne se to dneska stalo taky, fakt k posrani, přišla jsem o tu plisovanou sukni, nastesti kokony a jeden svetr už pak nevypadly, uf!!!![]()
barbucha ten Cosi eschop je fakt strasnej.No,stihla sem to jen tak tak,po objednani to zmizelo....cotojejako?
Lama_z_Lana DVAKRAT ![]()
![]()
Karja to je poprvy kdy se nastehovaly az do kuchyne. A ja furt chodila ze v te lince neco smrdi![]()
viktorka_od splavu voni toho psa pres linku asi nevidely:D
Ty vole ony vlezly do suplete s vecma do peceni, ve vsem bobky, silikonove formy se stopama po zubech, nejlepsi jsou skrabance a stopy zubu na plechovem vicku plechovky s roibosem. Me jebne
takze vsechny veci projet myckou a doufat ze ty 4 nebyl predvoj
ostatni supliky dtto. Uaa ja nechtela na vanoce uklizet!!!
rasaNori potlapkávám, to zní strašně a asi bych celou domácnost prolila savem.....
rasaNori Uf, lituju tě! Zlatí moli, fakt.
Potrefenáhusa na tohle by ani kocka nepomohla![]()
Pinot Noir ti tady sou furt, pokazde myslim ze uz jsem je vyhmatla vsechny a prd. Ale zato muze ze vse delam diky miminu po kouskach a nic poradne!
Tenhle tyden je jak 7 ran egyptskych![]()
rasaNori no nám s kočkou zatim myši v baráku spíš přibejvaj, mám ten pocit, živý i mrtvý...
Potrefenáhusa barbucha a jak se z toho košíku vracíte, přes zpět? Já to zbaběle vzala přes kliknutí na hlavní stránku, jak sem si tam tu parku naklikla, tak sem o ní nechtěla přijít..
Ounz ne, přes hlavní stránku, stalo se mi to dvakrát, a to jsem si podruhý dávala pozor jak blázen, jenže jsem do toho košíku chtěla ještě něco přihodit a v ten moment mi to zmizelo. Podle mě ty stránky měli asi přetížený nebo nevim. štve mě to hrozně, fakt jsem o tu sukni dost stála :-(
Potrefenáhusa tyjo! No takže se tomu člověk fakt nevyhne..panč u některejch eshopů, když člověk klikne v košíku na ‘zpět’ mu ty véci z koše zmizí..ale že zmizí samy o sobě, to je oprud..tak třeba se tam ta sukně vrátí! (Držim palce)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.