notna No tak to ti pekne ďakujem :D Ináč keby som ju počula v rádiu tak si pomyslím, že je to Langerová.
Stěžovací vlákno
Karja Náhodou country rádio je dobré. Nám jednu dobu hrozilo vystěhování do Nashvillu, tak jsem trénovala ![]()
brrr To jsi ty, Marry Lu? Sejdeme se v Nashvillu:-D Se docela vyznám už:-D.
Karja https://www.youtube.com/watch?v=YyVymXyB60c ![]()
A teď si představ, že jsem na Dobešovi byla v dávných dobách na koncertu ![]()
brrr Ještěže mi na notebooku nejde zvuk! Ještě hustá je písnička modrá růže, neznáš? to je jedna z těch, jak se ani nezpívá:-D.
brrr Oooo, Pavel Dobeš! Já vyrostla u táborových ohňů a Dobeš, to bylo jako zjevení po Nedvědech...Živě jsem.ho teda nikdy neslyšela ![]()
Brhlík a sojka - Dobeš
Písnička o železničních pražcích, ale nevím, jak se jmenuje. ![]()
Asi profesionální deformace. ![]()
edit:
Tak jsem to našla a fakt se to jmenuje Pražce. ![]()
Bledule
i neželezničářům.
Karja U toho postovaného klipu nemusíš mít zvuk, stačí obraz a vypálí Ti sítnice ![]()
Bledule A pak ještě taková jeho písnička o strojvůdci, co tak přikládal, až mu to sežehlo vlasy... Casey Růža? ![]()
Karja hlásím se mezi znalce klidného rádia do neklidné doby
táta to poslouchá na zahradě, Dobeš mě nerozhodí. Co mi působí muka je Balíček karet.
Mám velkú horčicovo žltu šálu a čierny kabát. Povodne, teraz je tak osypaný žltými chlpami aže mám chut ho vyhodit. Ako mám teraz niekam v nom íst? Už som oválečkovala, ale asi spolu konsoliduju. Tie chlpy sa tam zjavili zas a to ten šál je na druhom konci miestnosti.
nejde mi zadat dovolena na pristi rok, protoze letos mi zadna nezbyla a jeste to tam asi neni nahrane, nekdo mi chce neco naznacit?![]()
už šestý dne mě hrozně bolí hlava ![]()
Jiná Realita lituji, ja to mam vzdy cely prosinec. letos jeste dobry, protoze to umlatim i ibalginem a muzu si dat svarak. ale konkretne vcera si stezovala cela kancelar a dnes i moje sefova, ktera na to prilis netrpi. dnes mi je dobre, ale mne ty triptany ucinkuji tak 36 hodin, pocitam, ze zitra to budu resit znovat.
Jiná Realita A nejsi nekde skripnuta? Krcni pater nebo neco? Sikovbej fyzioterapeut to ma za dve sezeni,-pokud je to tento duvod.
Nemuzu najit balici papir, uz jsem hledala vsude. Vim s jakym nakupem jsem ho prinesla, co se delo po prichodu a pak uz nevim. Nekdo nejake tipy?:-D
Karja Paranormální jevy? A vždy pomůže hledat něco úplně jinýho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.